Aurora Vibe – Easytoys

Nadat ik de vorige keer de Lily Vibe mocht testen ( het goedkopere zusje van deze vibrator ) heb ik mijn “minpunten” aangegeven bij Easytoys. Die hebben dit heel goed opgepakt en doorgezet naar de productieafdeling. Toen kreeg ik de vraag of ik dan het luxere zusje van de Lily vibe wilde proberen, om het verschil te ervaren. Nou dat wilde ik wel 🙂

Wat staat er op de verpakking? Met deze heerlijke tarzan vibrator stimuleer je al je gevoelige plekjes en ervaar je een ongekende climax! De vibrator heeft 2 motoren, zowel in de top als in de clitorisstimulator. Hierdoor zijn de krachtige vibraties goed verdeeld en voel je ze door de hele vibrator heen gaan”

Prijs; € 49,95

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  20 cm

Lengte ingebrachte deel; 10,50 cm

Breedte; 3 cm

Gewicht; 240 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv USB-kabel, lengte kabel is 77 cm

Oplaadtijd; 150 minuten.

Aantal patronen; 10 vibratie standen

Eerste indruk; Zowel de Lily en de Aurora Vibe zijn zogenaamde Tarzan-, Bunny-, ofwel dual-action vibrators. Dat wil zeggen, een vibrator om je inwendig te stimuleren, en een gedeelte om je clitoris te stimuleren. Nu zijn er zoveel verschillende, maten, modellen en merken, maar deze Lily en Aurora komen uit dezelfde categorie. Vandaar dat ik ze ook goed met elkaar kon vergelijken.

Het zijn beiden namelijk G-spot vibrators (inwendig dus) en hebben een soortgelijke clitoris stimulator. Uiteraard niet helemaal hetzelfde, anders zouden het geen twee verschillende zijn nietwaar ;p

De Aurora is net zo zacht als de Lily en voelt erg prettig aan. Ook de Aurora Vibe is in het roze en ziet er gezellig uit. Hij ligt fijn in de hand en is makkelijk te bedienen dmv knopjes op het speeltje zelf. Een + en een – , hoe simpel kan het zijn!

De test; Als je de Lily en de Aurora naast elkaar legt zie je wel degelijk verschil. En dat mag ook wel, want in de prijs zit er ook een duidelijk verschil. De Aurora is bijna 2 keer zo duur, maar waar zit hem dat dan in?

Wat ik aangaf bij de Lily was dat deze best veel geluid maakt, en dat de knopjes “klikken” als je deze bedient. Voor mij persoonlijk een onwijs irritante “no go”

Als je aan het spelen bent, en je hoort steeds een klik, is nou niet echt erg prettig. Althans voor mij, misschien vind jij het niet zo belangrijk.

Het geluid naarmate je de vibrator hoger instelt is ook wel een ‘dingetje’ Dat vond ik bij de Lily namelijk echt een afknapper. De Aurora maakt wel degelijk minder geluid. En daarin zit nu net het ‘luxere’ aspect. Je merkt heel duidelijk dat de Aurora Vibe iets meer “af” is in vergelijking met de Lily Vibe. Maar nogmaals, dat merk je dan ook aan de prijs. Zoals al eerder aangegeven, moet ik het meer hebben van de clitorale stimulatie en zoals je kunt zien, is de kop van de clitorisstimulator  wat breder en groter dan die van de Lily. En dat heb ik dan ook gemerkt!

Meteen toen ik de Aurora inbracht voelde het prettiger aan. De trillingen waren net iets sterker, de clitorisstimulator zat wat beter op zijn plek, en overal was het gewoon fijner. De Aurora is wel iets minder gebogen, maar dit maakte voor de G-spot stimulatie niet echt uit. Ondertussen weet je wel een beetje hoe je de vibrator moet houden om je G-spot te stimuleren ( als je deze al gevonden hebt tenminste, anders kan ik je echt aanraden eens op onderzoek te gaan! ) en dus was het een fijne test. Ik kwam niet meteen tot een orgasme, maar dat is bij mij nu eenmaal wat moeilijker inwendig. Maar het was zeker wel erg fijn! De inwendige trillingen waren net dat beetje extra om tot een climax te komen, en een orgasme terwijl er een (trillende) vibrator in je zit, is gewoonweg erg fijn 🙂

In het begin was ik echt heel veel van de uitwendige stimulatie, maar naarmate ik meer en meer speeltjes ging gebruiken, merkte ik dat het wel heel fijn was om iets ‘in je’ te hebben als je met jezelf speelt. Dit is voor iedereen anders uiteraard, maar wil dit meer meegeven als tip. Als je dit ook als prettig ervaart dan is deze Aurora Vibe zeker een goede en fijne vibrator voor je. Deze vibrator is niet overdreven duur, en doet wat hij belooft. De Aurora Vibe heeft krachtige motoren die je heerlijk verwennen en zelf in kunt stellen naar je eigen ‘mood’ Er zijn 10 trilstanden en dus voor ieder wat wils. Ook is deze vibrator erg makkelijk te reinigen, want hij is waterdicht.

Samen/alleen; Ik vind Tarzan vibrators samen altijd erg lastig. Je kent je eigen lijf nu eenmaal het beste. Zeker omdat je met de G-spot toch vaak wel een bepaalde hoek/houding moet hebben wil het fijn zijn. En sorry, maar dat lukt me zelf dan toch echt beter 🙂

Benieuwd geworden naar de Aurora Vibe?

Je kunt hem bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

 

 

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *