de Kroko ( IVY toys )

Toen ik een tijdje terug werd benaderd door IVY toys via instagram ontstond een leuk contact. IVY toys is een beginnend bedrijf uit Duitsland dat te gekke dildo’s en pluggen maakt. Ze vroegen of ik een dildo wilde testen en zo een beetje hun ‘Nederlandse connectie’ zou willen worden. Ik ben altijd nieuwsgierig en hun producten zagen er supertof uit dus tja, wat doe je dan? Ja zeggen natuurlijk!

Nogmaals ik word niet betaald voor reviews, en ik gun het dit bedrijf gewoon heel erg om te groeien en meer bekendheid te krijgen. Ook heb ik voor jullie, mijn trouwe lezers, een leuke korting weten te regelen! Daarover straks meer 🙂

Kroko – IVY toys

Wat staat er op de verpakking? Ik kreeg de Kroko toegestuurd, en die zit niet in een doosje. Nee, deze prachtige siliconen dildo wordt geleverd in een mooi aluminium blik. Keurig netjes verpakt in papier. Behalve de naam van IVY toys staat er niets op het blik. Ook de doos wordt netjes en discreet verzonden. Heel fijn!

Ik hoor vaak mensen het commentaar geven dat ze siliconen dildo’s zo duur vinden. Bedenk je wel, siliconen gaat superlang mee, is ontzettend hygiënisch en word met de hand gemaakt. Deze jonge bedrijven ontwerpen zelf een mal, wat erg veel werk kost en gieten deze dan met de hand. Je betaald dus voor handwerk, je kunt vaak je eigen kleuren kiezen, en dat is het geld dan ook meer dan waard! Ik ben gek op mijn siliconen dildo’s en bestel ze dan liever bij een jong bedrijf als IVY toys, die hele aparte dingen maakt, dan bij een grote webshop met een saaie penisvorm.

Prijs; €64,99 incl verzendkosten

Materiaal; Body safe siliconen

foto eigendom IVY toys

Eerste indruk; Ze hadden me gevraagd welke dildo ik wilde testen en welke kleur ik wilde ontvangen. Ik ga niet erg veeleisend zijn als mensen mij dingen willen laten testen. En ik was benieuwd welk product ze mij toe zouden sturen als ‘topper’ van het bedrijf. Want als je iemand je product wilt laten testen, stuur je een van je leukste dingen op nietwaar? En wauw, wat zaten ze met deze goed zeg. Allereerst die kleur!! Toen ik het blik opende was ik meteen verliefd. Het is een prachtige kleur turquoise, met een heel subtiele glitter erin verwerkt. Zo mooi!

Ik hou ook erg van het marmer effect dat handgemaakte siliconen dildo’s hebben. Ik hoorde dat dit een effect is van het siliconen dat ze gebruiken, en ik vind dat persoonlijk erg tof. Toen ik hem in mijn handen nam voelde hij erg fijn aan, niet te zwaar ( erg belangrijk als je een beetje comfortabel wilt spelen ) en lekker flexibel. Je kunt je indenken hoe ik met die dildo in de keuken stond te zwaaien om te zien hoe flexibel deze is haha. Dan het model, de Kroko. Wat een leuk ding joh…

De knobbels op het puntje van de dildo ter hoogte van je G-spot leken me erg interessant, en voelen erg zacht aan. De clitoris stimulator zag er een beetje uit alsof deze nog wel eens zeer kon doen op zo’n gevoelig deel van je lichaam, maar dat moest dus maar getest worden. Ik kan je zeggen als de postbode in de ochtend dit pakketje langs komt brengen dan duurt de dag erg lang eer dat je deze kunt testen.

De test; De Kroko is niet een van de grootste dildo’s maar je moet wel een beetje glijmiddel gebruiken. Op waterbasis voor het behoud van je siliconen!

Eenmaal ingebracht voelt de Kroko best fijn. Je voelt de ribbels op de kop erg goed, en de clitoris stimulator is niet zo heftig als ik had gedacht. Ik ken mijn eigen lichaam het beste en weet dat ik hiervan alleen niet klaar kan komen, en omdat het altijd een beetje zoeken is de eerste keer, heb ik mijn vrije hand gebruikt om mezelf te stimuleren aan de buitenkant, ( je kunt hier natuurlijk ook heel goed een vibrator bij gebruiken ) terwijl de Kroko dit deed aan de binnenkant. Door het glijmiddel en het zachte siliconen beweegt de Kroko erg makkelijk en met een ‘in- uit’ beweging was dit heerlijk. DE kop met de knobbeltjes is dan erg fijn en voel je heel goed. Dit stimuleerde mijn G-spot en maakte het dat ik heerlijk klaarkwam. Door de grote basis kun je de Kroko ook erg goed vasthouden, krijg je geen kramp in je hand van het vasthouden. Geloof me, ik heb ook dildo’s gehad die je zo krampachtig vast moet houden omdat je die anders ‘verliest’ kom je bijna klaar, glipt dat ding uit je handen….onwijs irritant dus! Daar heb je met de Kroko geen last van 🙂

Het siliconen is erg zacht en flexibel, en dus erg comfortabel. Het siliconen kun je erg makkelijk schoonmaken, even onder de kraan en hij is schoon. Siliconen dildo’s kunnen zelfs in de vaatwasser :p

Samen/alleen; Ook manlief pakt de Kroko erg graag bij als hij met me aan het spelen is. Het is een mooi formaat dildo, houdt ook voor hem makkelijk vast ( ander standpunt uiteraard dan wanneer je dit zelf vasthoudt ) en hij is soepel.

Conclusie; Met de Kroko kun je eigenlijk niet misgaan, houdt je nu niet zo van die knobbeltjes, ze hebben ook een model eenhoorn! Die heeft wel de clitoris stimulator, maar een gladde kop. Voor mij werken die knobbeltjes juist erg goed, en maken het dat ik deze Kroko er vaak bij pak. Ik hou van mijn glazen speeltjes, maar steeds vaker pak ik er een siliconen dildo bij. Op de een of andere manier voelt het meer ‘gevuld’ ja I know dit klinkt vaag en ligt ook aan het formaat ( glazen ) dildo natuurlijk. Maar een grote dildo van glas voelt niet zo soepel en fijn aan als deze Kroko 🙂 Ik ben fan!

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je een leuke toy aanschaffen bij IVY toys?

( Let op de site is in het Duits, maar daar kom je echt wel uit, laat dat je niet tegenhouden, en anders kun je ze mailen en krijg je in het Engels antwoord! )

Dan heb ik leuk nieuws voor je. Ik mag je namelijk een kortingscode geven voor een bestelling op hun website! Gebruik de code; THEDUTCHCONNECTION en je krijgt maar liefst 15% korting op alles op hun website! Ga dus snel naar www.ivy.toys of via deze link en bestel je nieuwste toy!

Heb je er eentje besteld? laat me dan weten wat je ervan vond, dat vind ik erg leuk om te horen 🙂

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *