Lelo Nea

Speeltjes zijn leuk! En elke vrouw die zegt ze niet te gebruiken of leuk te vinden liegt 😉

Eén van mijn favorieten is de Lelo Nea en daarom is de eerste review daarover..

Dit staat er op de verpakking;

De Lelo Nea is een USB-oplaadbare clitorale vibrator die gemakkelijk in de hand ligt. Door het ergonomisch design en en mooie print en afwerking is het een prettig vrouwenspeeltje om solo te gebruiken, maar geeft ook het sensuele spel tussen partners een extra tease.

Prijs; rond de 70 euro

Matriaal; pvc, glad

Oplaadbaar/batterijen; oplaadbaar

Samen/alleen; Supergeschikt om samen mee te spelen!

Eerste indruk;

De Lelo Nea is een zogenaamde ‘oplegvibrator’ dat wil eigenlijk gewoon zeggen dat hij niet gemaakt is om in te brengen, maar puur voor de uitwendige stimulatie. De Lelo Nea is erg glad, ligt erg fijn in de hand en ziet er super uit. Door zijn design ziet het er in eerste instantie niet uit als een vibrator en zou je deze bij wijze van ook gewoon op je nachtkastje kunnen laten liggen.

De test;

Vanaf de eerste keer dat ik de Lelo Nea in mijn handen had op een ‘speeltjesparty’ was ik verkocht! Wat een mooi en leuk ding. De Nea die ik heb is al wat ouder en zwart met roze bloemetjes. De nieuwere Lelo Nea2 is er in vrolijke kleurtjes, en met verschillende designs verkrijgbaar.

Hij ligt super in de hand en geeft erg fijne en krachtige trillingen af. Hij heeft 8 verschillende vibratiepatronen en is heel simpel te bedienen (ook als je hem in de hand hebt! Je hoeft hem dus niet van je clitoris af te halen om te bedienen) Ook erg fijn; de Lelo Nea is spatwaterproof (geschikt voor de douche) de Nea2 is zelf waterproof tot op 1 meter, dus ideaal voor in bad 😉

Voordeel van deze vibrator is dat hij erg smal, klein en dun is. Dat maakt hem erg geschikt om samen te gebruiken terwijl je gepenetreerd word, of in combinatie met een ander speeltje indien gewenst. Ook superhandig om tijdens je vakantie in je koffer te verstoppen! Dit maakt de Lelo Nea in mijn ogen erg veelzijdig. Het is dan ook mijn favoriete speeltje!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *