Lily Vibe – Easytoys

Deze ‘tarzan’ vibrator komt uit de eigen lijn van Easytoys en ik mocht deze testen. Nu lijkt reviews schrijven een makkie, maar geloof me, soms kom je ook een vibrator tegen waar je niet heel tevreden over bent en dan is het behoorlijk lastig.

Ik heb Easytoys ook benaderd en mijn ‘kritische’ punten doorgegeven. En zoals ik Easytoys ken namen ze dit onwijs goed op. Er werden vragen gesteld zodat ze dit kunnen doorgeven aan de ontwikkelings-, en productieafdeling, en dat vind ik echt supergoed!

Wat staat er op de verpakking? Het logo van Easytoys uiteraard, alle verpakkingen van de Easytoys ‘huislijn’ zijn standaard wit met mintgroen.

“If you are looking for your very first vibrator, then look no further!”

Prijs; €23,95

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic / siliconen

Lengte; 20 cm

Doorsnede; 3,5 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; batterijen, die worden erbij geleverd! 2x AAA

Oplaadtijd; niet van toepassing

Aantal trilpatronen; 10 verschillende vibratie standen.

Beschikbare kleuren; roze

Eerste indruk; Deze Lily Vibe wordt gepromoot als “My first vibrator” en ik denk dat als je voor het eerst een vibrator koopt je misschien een stuk positiever zult zijn over deze Lily Vibe dan ik. Ik vind de doosjes van de eigen lijn van Easytoys erg gezellig, en de vibrator ‘popt’ daar lekker uit met zijn felroze kleur. Deze vibrator valt in de categorie ‘Tarzan vibrators’ en heeft een clitoris stimulator. Eenmaal uit de verpakking voelt deze lekker zacht aan, maar niet zoals ik dat gewend ben van andere siliconen speeltjes. Met glijmiddel op waterbasis is deze vibrator wel lekker glad, dus dat zou ik er zeker bij gebruiken. Wat ik erg jammer vind, en stiekem niet heel erg meer van deze tijd is dat de vibrator op batterijen werkt. En dat is op zich niet zo erg, MAAR LEVER ER DAN WEL DE BATTERIJEN BIJ!! Verder zou deze vibrator waterproof zijn, maar met vibrators op batterijen vind ik dat altijd wel een twijfelachtig dingetje. Ik heb deze onder de kraan schoongemaakt om het te testen en dit ging goed, maar of ik hem echt mee in bad zou durven nemen….nee, niet echt.

De test; Nu vind ik het erg lastig om een gegeven paard in de bek te kijken, maar aan de andere kant wil ik ook altijd eerlijk blijven. En misschien ben ik wel gewoon te veel gewend, ik heb immers wat meer ervaring, en dit is niet mijn eerste vibrator.

Wat me het meeste stoorde waren het feit dat de trillingen een beetje mweh waren. Ik kon er simpelweg niet van klaarkomen, na een half uurtje proberen en stoeien heb ik hem aan de kant gegooid en mijn WeVibe Gala gepakt. Daarna heb ik het nogmaals geprobeerd, maar het lukte helaas niet. Een ander puntje van kritiek waren de knopjes. Je hoort ze duidelijk ‘klikken’ en de trillingen hoor je erg goed. Het doet een beetje goedkoop aan, maar goed deze vibrator is dan ook nog geen 25 euro dus misschien moet je dat ook niet allemaal willen in een vibrator in deze prijscategorie.

Zijn er dan alleen slechte dingen? Nee zeker niet! Zoals gezegd deze vibrator is met glijmiddel erg zacht en glijdt fijn naar binnen. Voor iemand met weinig ervaring is dit denk erg prettig. Verder heeft de Lily Vibe maar liefst 20 standen, en dat hebben zelf niet alle duurdere vibrators. Hij ligt makkelijk en fijn in de hand door zijn compacte design. Hij is erg makkelijk te bedienen, de knopjes zijn duidelijk aanwezig en dus hoef je niet steeds te kijken, maar kun je hem bedienen op gevoel. Vaak zijn de vibrators met een clitoris stimulator wat lastig schoon te maken, dat valt bij de Lily Vibe reuze mee. Hij was zo schoon.

Samen/alleen; Aangezien ik er alleen al moeite mee had, lijkt het me een speeltje echt om alleen te gebruiken. De druk van de clitoris stimulator kun je zelf het beste aanvoelen. En laten we wel wezen, als dit je eerste vibrator is, moet je dat eerst zelf een beetje ontdekken voordat je hem afgeeft aan je partner 😉

Conclusie; Voor het geld dat je ervoor betaald is het een prima vibrator. Je krijgt waar voor je geld, en je kunt hier zeker mee experimenteren wat je lekker vind. Als je mijn eerlijke mening vraagt zou ik een beetje verder sparen, en nog wat meer rondkijken. Ik ben wel heel benieuwd naar de ontwikkeling van deze toy!

Lees ook de reviews op de site van Easytoys, daar staan reacties van dames die hem wel als eerste vibrator hebben gekocht.

Deze vibrator, en meer leuke speeltjes vind je op de website van Easytoys, je vind de link hier!

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *