Getest

WeVibe Sync – onderdeel van de Anniversary set

Ik kreeg pasgeleden van Seron de WeVibe anniversary set toegestuurd. Wat een prachtige set, om het 10 jarig jubileum te vieren! De producten in deze set zijn ook los verkrijgbaar, en aangezien ik niet bekend ben met de Tango en de Sync heb ik besloten hier 2 verschillende reviews over te doen. 

Wat staat er op de verpakking? Geen twee lichamen zijn hetzelfde. Daarom Sync kan worden aangepast aan uw unieke vorm passen. Er zijn twee instelbare punten gerichtere G-spot en clitoris met meer of minder druk. Sync past goed op zijn plaats, zelfs als u wilt veranderen tijdens de seks.

Prijs; €149 ( los, de anniversary set is uiteraard duurder omdat daar de WeVibe Tango nog bij zit )

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic

Lengte;  7,5 cm

Hoogte; 4,2 cm

Breedte; 3,2 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; USB Oplader dmv een magneet

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur plezier

Aantal trilpatronen; 10

Eerste indruk; Ja, toch weer die kleur hoor. Wat doen ze dat toch goed bij WeVibe! De Sync is in deze Anniversary set geleverd in een prachtig ‘Cosmic paars’, met een soort glitter eroverheen, heel apart. De Sync word dus samen met de Tango ( hoe enthousiast ik was over de WeVibe Tango kun je hier lezen ) In een prachtige reisetui.  Wat superhandig is, de magneetjes zitten in de doos, dus de stekker steek je aan de buitenkant van de doos. Die reisetui is ook nog eens superhandig want daarin kun je je speeltjes uit het zicht bewaren, en ze toch opladen. Heel discreet dus! De Sync is makkelijk op te laden via een USB-oplader, die gekoppeld is aan het speeltje dmv een magneet. Hierdoor heb je dus geen ‘open aansluiting’ en dat betekend dat ie echt waterdicht is, en je hem dus ook in bad kunt gebruiken als je dat zou willen.

 

De Anniversary set bevat ook een zakje glijmiddel van het merk Pjur en dat is erg fijn om eens uit te proberen.

Ik kende de Sync alleen van zien en reviews van andere bloggers, maar nog nooit had ik er zelf eentje. Je snapt dat ik ontzettend enthousiast was over het testen ervan.

De Sync is helemaal aan te passen naar je lijf, hij is tot op zekere hoogte flexibel en dat maakt hem voor eigenlijk iedere vrouw wel geschikt.

Ook superleuk is dat de Sync dus ook werkt met het WeConnect principe, ik schreef daar al eens over in de review van de WeVibe Gala. Deze app is erg leuk om samen met je partner te spelen. Op afstand, zelfs de andere kant van de wereld, als je maar wifi hebt 😉 maar ook als je boven in bad zit bijvoorbeeld en hij/ zij beneden op de bank.

Doordat de Sync gemaakt is van siliconen en waterdicht is deze ook supermakkelijk schoon te maken, iets wat ik bij speeltjes ook wel erg belangrijk vind. Beetje water en zeep en hij is schoon, of je kunt een toycleaner gebruiken en klaar.

De test; Deze review liet iets langer op zich wachten dan normaal. Dit komt puur omdat ik de Sync nog helemaal niet kende en ik deze dus uitgebreid wilde testen. Een vibrator zie je, voel je, doorloop je de standen en probeer je uit. De Sync is een hele andere categorie. Je kunt hem prima zelf gebruiken, en dan is hij superfijn. Ik voelde me haast een beetje lui toen ik hem zelf gebruikte. Normaal beweeg je de vibrator een beetje over je clitoris of in en uit je vagina, maar bij de Sync hoefde dat, althans voor mij, bijna niet. Als je hem zo inbrengt dat hij goed op je clitoris zit, dan zit hij gewoon erg fijn. Ik ben relaxed op bed gaan liggen en heb op mijn gemak met de app zitten spelen. Ik had ook de afstandsbediening kunnen gebruiken, maar ik vind de WeVibe app echt superhandig en overzichtelijk. Ook de Wevibe Sync heeft ‘standje golf’ en ja dat is sinds ik de WeVibe Gala ken echt wel een favoriet, dus yay!

De Sync is alleen dus echt superfijn in gebruik, maar hij staat bekend als partnerspeeltje en dus moesten we dat samen uitproberen. Op de plaatjes in de gebruiksaanwijzing zag ik dat je de Sync in kunt hebben EN gepenetreerd kunt worden door je partner. Wait, whut? Dat zit dan toch in de weg? Nou dat gingen we dus maar eens testen 🙂

Nu hebben mijn man en ik best veel lol in de slaapkamer en is een lachsalvo geen ‘moodkiller’ voor ons, maar de eerste keer hebben we wel gelachen. Het ging voor geen meter….de Sync ingebracht en 2 keer stoten en flop, hij was er al weer uit. Toch maar weer het boekje erbij. Er stond toch dat je hem in kon brengen en penetratie of niet? Las ik het dan verkeerd? Nee hoor, het staat er echt, dus hup nog een keer proberen dan maar. We hebben echt onwijs gelachen en kwamen er niet uit, dus toen maar gespeeld met de afstandsbediening en dat was heerlijk. Het feit dat hij de controle had over wat er daar beneden gebeurde was erg leuk en opwindend. Had je net een orgasme opgebouwd, hup ander standje. Om gek van te worden! Het orgasme was des te fijner..

Maar na me wat meer ingelezen te hebben, moest het toch echt te doen zijn om hem in te hebben en gepenetreerd te worden. Test nummer 2 dus…

Ik kwam tot de conclusie dat meer buigen van de Sync waarschijnlijk het ‘probleem’ was. Dan kan je de uiteinden wat meer naar elkaar toe brengen, of verder uit elkaar halen ( hij kan buigen tot bijna 90 graden, dus das best behoorlijk ) Om de Sync te verstellen knijp je simpelweg in het ‘boogje’ waar de uiteinden aan elkaar vast zitten en je kunt hem dan makkelijk dichter knijpen. En dat bleek uiteindelijk de truc. De eerste keer zat hij dus gewoon te los. Nu ben ik niet heel erg wijd daar beneden zeg maar en dus voelde ik hem wel. Je voelt hem een beetje meebewegen, en dus was ik wel een beetje bang hem weer kwijt te raken, maar dat gebeurde niet.

Het is niet meteen mijn favoriet, maarrrrrrrrrr ik kan me wel indenken dat hij heel fijn is als je een lange afstandsrelatie hebt, of je partner weg is op zakenreis. De WeConnect app werkt echt heel goed, je kunt er zelfs in chatten en foto’s versturen mocht je dit willen, dus dat maakt de app wel heel compleet. En ja als ik eens wat luier ben, is dit wel een speeltje die ik alleen gebruik. De Sync is gewoon een erg prettige toy en dus ben ik wel fan, maar nog geen cheerleader.

Samen/alleen; Je las het hierboven al, samen is echt wel leuk en prettig, maar als je erg serieus bent in de slaapkamer of snel afgeleid is het misschien niet de toy voor jou. Het vergt echt wel even wat oefening eer je de Sync goed en optimaal kunt gebruiken saampjes, maar als je heel relaxed bent en wel van een experimentje houdt, dan is de Sync zeker een erg leuke toy.

De Anniversary set van WeVibe met de Tango erbij in handige opbergbox

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *