Nieuwtjes

Depressie is kut

Tja, laat ik maar gewoon met de deur in huis vallen, een depressie is nou eenmaal gewoon kut. Je zult mij niet vaak het woord kut in een review horen gebruiken, maar wel als scheldwoord ( geloof me ik kan schelden als een dronken zeeman…..no offence dronken zeemannen! ) En vandaag en als het over mijn depressie gaat is het wel een alles omschrijvend woord.

Veel mensen wisten wel dat het met ups and downs ging in mijn leven, alleen dacht ik zelf altijd nog dat het wel meeviel. Helaas blijkt niets minder waar. Het is een tijdje erg slecht met me gegaan, en ik bleef ondanks alles lekker lachen en doen. Flink aan mezelf voorbijgegaan en zorgen dat anderen het beter hadden dan ik, want als je zorgt voor anderen dan hoef je lekker niet aan jezelf te denken!

Ik blijk nou eenmaal een wat gevoeliger typje dan sommige anderen en trek me dingen heel erg aan. Inmiddels ben ik er helaas door veel verdriet achtergekomen wie mijn vijanden en wie mijn vrienden zijn. Dit had voor mij veel te maken met social media. Door social media als twitter heb ik veel toffe mensen leren kennen, maar ik heb ook veel nare mensen voorbij zien komen. Dat heeft mij ook doen besluiten dat medium voorlopig te laten voor wat het is. Noem het een stukje zelfkennis, noem het zelfbescherming, maar hoe dan ook, ik zal er minder aanwezig zijn. Ik post linkjes van mijn blogposts op twitter, maar zal daar niet zo veel meer zijn als eerst.

Ik richt me wat meer op instagram, maar ook met mate! Social media is een essentieel onderdeel van online een blog hebben, maar ik moet er eerst rust in vinden, wil ik ermee om kunnen gaan zoals ik dat graag zou willen. Gelukkig heb ik vaste bezoekers, en een nieuwsbrief waarmee ik jullie op de hoogte kan houden, maar heb nog even wat geduld.

Ik ben al op de goede weg, de ergste dip heb ik wel gehad ( hopelijk ) en ik heb heel veel leuke dingen in de toekomst. Ik heb weer zin in het leven, dingen ontdekken, maar vooral weer zin in sex! Niet geheel onbelangrijk in in mijn geval 🙂 Het word een hele grote ontdekkingstocht naar mezelf, de vrouw die ik voor mijn man wil zijn ( na 15 jaar huwelijk heb je daar ook ups and downs in, dat is nu eenmaal zo ) maar ook naar wie ik nu echt ben.

Een hoop gedoe en gevoelens enzo, ik weet dat niet iedereen daarop zit te wachten, maar het maakt me tot wie ik ben. En tja…dit blog is nu eenmaal onderdeel van mezelf geworden, en dat deel wil ik voorlopig nog niet kwijt!

Xx Morgan

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *