Verhalen

De Munch ( deel 1 )

Ik liep deze vrijdagavond op mijn zwarte, lakleren pumps in Breda, op weg naar een gezellige avond. Ik had al heel de dag over deze munch lopen fantaseren. Over hoe het eerste contact tussen Dex en mij zou zijn, en ik kon het niet helpen dat ik stiekem al heel de dag opgewonden was. Omdat je nooit wist hoe zo’n avond zou lopen had ik een mooi zwart kanten setje aangedaan. De kledingstijl was ‘casual’ dus had ik gekozen voor een zwarte leatherlook broek die mijn kont leuk uit zou laten komen. Daarop een leuk shirtje met laag decolleté en daarover een jasje. Mijn ogen had ik wat donkerder aangezet met grijs en mijn lippen waren donkerrood gestift. Al met al best een leuke verschijning al zeg ik het zelf. Voor de deur stond Tim al op me te wachten. Nu zijn er twee dingen die ik vreselijk ongemakkelijk vind op feestjes, namelijk; Ik haat het om ergens als eerste te zijn, en ik vind het vreselijk om ergens waar ik bijna niemand ken in mijn eentje binnen te stappen. Tim begreep dat en had aangeboden om me naar binnen te begeleiden, eenmaal binnen zouden we allebei ons eigen weg wel vinden, maar voor nu was hij mijn reddende engel.

Tim was lief, en vanaf het begin van onze vriendschap wisten we eigenlijk wel dat we nooit samen in bed zouden eindigen, daarvoor hadden we inmiddels te veel respect voor elkaar gekregen. Ik had behoorlijk wat nare ervaringen gehad met mannen die je niet altijd even netjes behandelden, en dan was daar altijd Tim die me dan aanhoorde en zei wat een onwijze sukkels het waren dat ze me lieten gaan.

“jemig wat zie jij er lekker uit vanavond zeg!” riep hij enthousiast, en ik begon te blozen. De ‘Dom’ in hem had er duidelijk plezier in en gaf me een knipoog. Hij gaf me een kus op mijn wang en we liepen naar binnen. Aan het einde van de lange gang, stond er een deur open, daar moesten we zijn. Een snelle blik naar binnen leerde me dat we niet de eersten waren, het was al behoorlijk druk tot mijn verbazing. We liepen naar de bar en Tim bestelde wat te drinken. “Rode wijn?”

“Nee, dank je” antwoordde ik, “doe maar een cola, ik moet mijn kop erbij houden” grapte ik.

Tim lachte, “heb je hem al gezien?” Ik keek de kroeg eens rond en zag nog nergens een bekend gezicht. Voor zover dat kan van een foto natuurlijk. Ik nam mijn cola aan van Tim en knikte van niet. “Je hoeft niet bij me te blijven staan hoor” zei ik na een tijdje tegen Tim toen ik zijn blik zag afdwalen naar een leuk meisje in een rode jurk. “Weet je het zeker? Als er wat is loop je gewoon naar me toe, beloofd?” grinnikend antwoordde ik “ja, Meneer” en na een speelse tik op mijn kont was hij verdwenen.

Ik draaide me om en wilde richting het toilet lopen om mijn make up te checken, toen ik hem zag. In een klein nisje stond hij nonchalant tegen de muur geleund. Dex was een leuke, spontane, maar toch mysterieuze jongen die geen blad voor de mond neemt. Al sinds ons eerste contact boeide hij me. Vraag me niet waarom, want dat antwoord moet ik je schuldig blijven, maar er was iets. Noem het chemie, een ‘klik’, of aantrekkingskracht, maar het was er. Na wat chatsessies over en weer wisselden we nummers uit, en appten we regelmatig met elkaar. Deze berichtjes bleven eerst nog redelijk lief, maar naar verloop van tijd werden deze steeds ondeugender. Toen hij me een keertje spontaan belde om te vragen hoe mijn dag was en ik zijn stem hoorde was ik verkocht. Zijn stem gaf me meteen kriebels op plaatsen waar dat niet altijd wenselijk was, en ik was verslaafd. We belden met enige regelmaat en onze gesprekken bleven nog dagen in mijn hoofd rondspoken. Hoe kon één iemand zoveel invloed op me hebben?

Ik heb geen idee hoe lang hij daar al stond, maar hij leek onwijs op zijn gemak terwijl hij me van top tot teen leek op te nemen. Hij had een nette, grijze broek aan, met een lichtblauwe blouse erboven. In één hand een glas drinken, en de andere relaxt in zijn broekzak. Hij keek me aan met een speelse blik in zijn ogen en een simpel hoofdknikje van zijn kant, maakte het dat mijn benen in beweging kwamen. Ietwat onzeker liep ik op hem af, maar naarmate ik dichterbij kwam voelde ik me onder zijn blik steeds zelfverzekerder worden. Hij had een duivels lachje om zijn mond en zijn ogen stonden donker. Toen ik bijna bij hem was deed hij een stap naar voren. Hij liet zijn hand rustig op mijn heup leunen, en gaf me drie zoenen. “Goedenavond prinsesje, wat zie je er heerlijk uit” zijn hand liet hij afglijden naar mijn bil en liet hem daar even rusten. Al mijn zintuigen stonden meteen op scherp door zijn aanraking, en door zijn stem. Zijn parfum zorgde ervoor dat mijn bloed met 120 slagen per minuut door mijn lijf raasde. En ik voelde me licht in het hoofd worden.

“Heb je het een beetje naar je zin?” vroeg hij me terwijl hij langzaam met zijn hand over mijn bil richting mijn heup bewoog om hem vervolgens weg te halen. Ik knikte. “Goed zo, en ik voel ook dat je je aan de opdracht hebt gehouden om een string aan te doen, dus je bent een braaf meisje” Dus dat was hij aan het doen?! Ik had kunnen weten dat Dex niets ‘zomaar’ doet en ik voelde me stom dat ik dit niet had doorzien. “Blijven opletten” zei het stemmetje in mijn hoofd, en ik begon te blozen. “Ik heb nu al spijt dat ik hier met je afgesproken heb” fluisterde hij in mijn oor. “Nu moet ik me een hele avond beheersen” en hij gaf me een knipoog. Aangezien ik gekomen was om het spelletje mee te spelen, keek ik hem verleidelijk aan en zei “we hoeven natuurlijk niet de hele avond te blijven” Zijn ogen schitterden van plezier “zijn we zo ongeduldig prinsesje? Je begrijpt me denk ik verkeerd, we gaan hier juist de hele avond blijven om te kijken hoe goed jij je kunt beheersen. En als ik naar je truitje kijk en zo je stijve tepels zie, denk ik dat je het nog heel lastig gaat krijgen” Instinctief deed ik mijn jasje wat verder om mee heen, en dat maakte dat hij gniffelde. Verdomme, ik deed precies dat wat hij van me verwachtte, en weer bloosde ik. “Kom lekker bij me zitten, dan kletsen we wat” en ik deed wat hij van me vroeg.

Volgende week, het vervolg….

Morgan

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *