Verhalen

Eva

Zoals veel van jullie weten ben ik erg actief op Twitter, het is mijn favoriete social media kanaal en ik ben er dan ook veel te vinden. Met een erotisch blog krijg je nogal eens wat ‘ongewenste DM’ Privéberichtjes die soms heel grof zijn, maar soms ook leuk en plagerig ( ik vind flirten op zijn tijd best gezellig ) En soms, heel soms, ontvang je wel eens een berichtje waarvan je hart iets sneller gaat kloppen, je een onbestemd gevoel in je onderbuik krijgt, en je een beetje van slag raakt. Zo’n berichtje stuurde Eva….

Zoals ik al zei, flirten is mij niets nieuws, maar Eva kwam mijn DM ingewalst en wist me zo te raken dat zelfs ik even van slag was. Ik val op mannen en op vrouwen, dat is geen geheim, maar Eva wist me zo te raken dat ik zelfs even niet meer wist hoe ik me moest voelen. Al snel besloot ik haar spel mee te spelen, en daar schreef ze een heel fijn verhaal over…

EVA

Ik zit op kantoor. De meeste collega’s zijn al naar huis, het is vrijdagmiddag. Ik ga ook zo naar huis, maar kijk nog even snel op mijn Twitter, ik scroll door mijn timeline en zie jouw berichtje. Je was me al veel eerder opgevallen, maar nu komt er een antwoord in mij op dat ik niet mag geven. Ik stop de gedachte even terug. Maar de gedachte achtervolgt me.

Met klamme handen kijk ik om me heen. Ik ben alleen thuis, de muziek staat zachtjes aan. Er schieten verschillende gedachten door mijn hoofd.  Ga ik dit echt versturen? Weet ik dit zeker? Ik gooi mijn wijn in één keer achterover en schenk gelijk een nieuw glas in. De alcohol zorgt ervoor dat mijn grenzen nog een klein beetje meer vervagen en ik druk heel nonchalant op het DM knopje en typ rustig het uitdagende berichtje naar jou wat ik eerder ook al wilde sturen. Het blauwe lampje van mijn Samsung knippert. Mijn hart slaat een keertje over. Een berichtje van mijn moeder. Anticlimax. Ik pak mijn glas wijn en leg mijn telefoon weg. Elke twee seconde kijk ik of er al een lichtje brandt. Het blauwe lichtje is nog niet opnieuw opgelicht of grijp mijn telefoon. Mijn adem stokt. Dit antwoord had ik zelfs niet verwacht. Ik stuur een nieuw flirterig berichtje. En zo gaan we de hele avond door. Ik raak er opgewonden van en jij blijkbaar ook. Want het als grap bedoelde berichtje ‘we kunnen ook een hotelkamer boeken’ nemen we beiden serieuzer dan van te voren bedacht. Dit mag niet, dit kan niet. We hebben allebei een relatie. Wat doen we? 

Ik vraag je of je ‘bij mij onder het dekentje’ komt liggen, waarop je grapt dat je in de auto stapt. Ik stuur je nog een uitdagend berichtje, maar je reageert niet. Zou je echt onderweg zijn? Mijn hart begint harder te kloppen, maar dat is niet enige in mijn lichaam dat reageert. Mijn stoere dominante ik, wordt hier behoorlijk onzeker van. Wat nu? Ik doe een snelle opruiminvasie in mijn huis, ik gooi wat vieze was in de wasmachine en zet een fles wijn extra koud.

Het blauwe lampje van mijn Samsung knippert. Ik zie het vanuit de douche en durf het niet te openen. Mijn nieuwsgierigheid en geilheid wint het van de angst. “Ik ben er bijna, welke straat en nummer moet ik zijn?”. Mijn adem stokt, mijn keel wordt droog. Ze is er echt. Nog geen 10 minuten later gaat de deurbel. Ik trek mijn badjas aan, ik kan moeilijk naakt opendoen. Er schiet een ondeugende gedachte door mijn hoofd. Goed idee zeg ik tegen mezelf. Ik doe de deur open. In een rode jurk met een zwarte jas en een blik die uitstraalt dat je me wil opeten sta je daar mooi te wezen. Ik trek je naar binnen en doe de deur achter je dicht. Ik wil de kleren van je lijf rukken, maar besluit me in te houden. Eventjes nog. Ik pak je jas aan en strijk voorzichtig met mijn vingertoppen langs je nek. Je adem stokt. Je bent prachtig en sexy, precies zoals ik me voorgesteld had. Ik duw je voorzichtig, maar wel dwingend tegen de muur. Ik ga met mijn mond richting jouw gezicht, mijn handen liggen op jouw heupen. Ik raak met mijn lippen heel licht je nek en vraag je of je wijn wilt. Je knikt en ik kus je en bijt zachtjes op je lip, voordat ik je loslaat. Ik loop richting de koelkast en schenk wijn voor ons in. Je pakt mijn middel vast en druk jezelf tegen mijn rug aan en je kust in mijn nek. Ik sidder onder je aanrakingen en blijf even staan genieten, totdat ik je je wijn geef.

Ik kijk je aan en trek je jurk over je hoofd uit. Mijn adem stokt.

 Liefs, Eva

( hoe dit afloopt? je leest het snel…. )

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *