Bezoek

Dagboek van Morgan

Met het nieuwe (sexdag)boek dat Heleen van Rooyen op de markt heeft gebracht is er weer flink wat ophef geweest. Persoonlijk snap ik niet zo goed waarom…sex is in mijn ogen heel normaal. Iedereen doet het, met een beetje geluk dan, en anders help je jezelf een handje 😉

Er werd gevraagd of lezers van de Volkskrant voor een artikel hun sexdagboek wilden delen. Ik heb het gestuurd, maar was niet interessant genoeg denk ik haha. Volgers vroegen me er wel om via privéberichtjes, dus heb ik besloten deze alsnog met jullie te delen op mijn eigenste blog. Is ook veel leuker natuurlijk :p

Dagboek van een Morgan 😉

Zondagmorgen 10:10 uur

Nog suf en moe van de avond ervoor rek ik me uit. Ik voel dat manlief al wakker is en wat op zijn telefoon rommelt. Ik wens hem een goedemorgen, geef hem een vluchtige kus en draai me weer op mijn zij van hem af. Ik hoor hoe hij zijn telefoon aan de kant legt en grinnikend tegen me aan kruipt. “Die kus smaakt naar meer” Ik voel zijn erectie in mijn rug prikken en draai me iets van hem af. “Maar ik ben nog zo moe” antwoord ik jammerend…

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van de ochtendsex, en normaal is daar ook niet veel mogelijkheid toe, maar nu de kleine uit logeren is grijpt manlief zijn kans. Hij houdt juist van ochtendsex. Langzaam streelt hij mijn rug en kust mijn nek. Hij werkt zich langzaam een weg naar beneden met speelse kusjes en strelingen, tegen de tijd dat hij bij mijn borsten is geef ik me over. “Nou vooruit dan” zucht ik, en lachend draai ik me om.

Maandagavond 19:15 uur

Vanmorgen was ik al vroeg mijn bed uit. Naast mijn werkzaamheden als sexblogger heb ik ook gewoon ‘echt’ werk. De wekker ging om 5 uur deze morgen, geef mijn lief een vluchtige kus tussen het klaarmaken van mijn tas en mijn make up opdoen, en ik haast me naar mijn werk. Na een hele dag werken nog snel even boodschappen doen, de hond uitlaten en de kleine ophalen. Na het eten koken plof ik op de bank, “leg jij hem op bed vanavond?”

Als manlief met de kleine zijn kamer opruimt en hem onder de douche zet, ruim ik snel de vaatwasser in, het kan maar klaar zijn. Als ik klaar ben met de keuken loop ik naar boven, eerst eens wat makkelijks aantrekken voor een avondje bankhangen. Ik hoor de kleine zingen onder de douche, en manlief ligt op bed wat door te lezen. Ik loop de kast in en begin me uit te kleden. Ik bedenk me dat mijn pyama nog op de grond naast het bed ligt waar ik hem gistermorgen heb uitgedaan en loop in mijn bh en niet matchende onderbroek de slaapkamer in. Hij kijkt op van zijn werk en kijkt me glimlachend aan. “Vergeet het maar, ik kom alleen mijn pyama even pakken, boef” Nog voordat ik weer bij de deur ben grijpt hij me van achteren vast en kust mijn nek, “niet even snel? hij staat net onder de douche..”

Hij kust mijn nek, en begint langzaam mijn borsten te kneden. “Ach, ik ben toch al bijna uitgekleed, even snel dan..” Op het moment dat hij klaarkomt horen we “Papaaaaaa, ik ben klaaahaaar!” Ik kijk hem grinnikend aan, “ja, papa ook” na een speelse knipoog is hij weer papa en in dienst van onze kleine. Ik trek mijn pyama aan en maak me klaar voor een avond bankhangen. Het is niet de meest romantische sexpartij ooit, maar sinds we papa en mama zijn geniet ik net zo veel van de vluggertjes als van de uitgebreide vrijpartijen. Het is nu eenmaal niet anders..

Dinsdag

Deze hele morgen is de kleine thuis, het is immers vakantie. Ik moet in de middag werken en ben dus bezig in huis. Ik ruim het huis op, zorg en speel met de kleine en maak me klaar voor het werk. Als manlief thuiskomt van zijn werk wisselen we een kus uit en na een speelse tik op mijn kont ben ik onderweg. Als ik om 23:30 uur thuiskom spring ik onder de douche en slaap ik al voordat ik mijn bed voel

Woensdagavond 22:00 uur

Als ik me deze morgen omdraai is het plekje naast me al leeg, nou ja leeg…er ligt een dikke snurkende kat op de plek waar ik gisteravond voor het laatst mijn man nog zag liggen. Ik ben vrij, maar manlief moet gewoon werken. Ik ga eruit, kleed de kleine aan en ga verder in de ochtendroutine. Even later wordt er aangebeld en staat de postbode voor de deur “pakketje voor Morgan?” Ik neem het pakketje aan en bedank hem vriendelijk. Nu de kleine thuis is kan ik het nog niet openen, maar ik weet dat het van een bedrijf is dat sexspeeltjes maakt en me soms wel eens iets moois toestuurt voor een review. Mijn nieuwsgierigheid is lastig te bedwingen, maar motiveert me wel om vandaag eens lekker reviews te typen en verhalen voor mijn blog. De ene dag gaat dit makkelijker dan de andere dag, maar nieuwe producten zorgen wel altijd voor een boost. Als de kleine voor het eten samen met manlief de hond uitlaat maak ik snel het pakketje open. Oh my, dit speeltje is superleuk en was ik al heel lang nieuwsgierig naar! Die moet ik testen vanavond!

Als we na het eten de kleine op bed hebben gelegd en op de bank aan de koffie zitten ziet manlief ineens de doos en vraagt wat erin zit. “Oh, nieuw speelgoed” zeg ik zo nonchalant mogelijk en nieuwsgierig kijkt hij me aan, staat op en loopt naar de doos. Hij bekijkt de inhoud en kijkt me aan “hier heb je het al wel eens over gehad toch?” enthousiast knik ik, en ik voel me opgewonden worden. “Vanavond vroeg naar bed dus?” en weer knik ik enthousiast.

Hij ploft weer naast me op de bank en ik kruip tegen hem aan, “eerst kijken we de film nog eventjes af.” mompelt hij terwijl hij mijn haar kust.

Donderdag

Het was gisteren een latertje geworden, moe word ik wakker en sleep me door de dag.Ik typ een opzet voor mijn review, en werk nog wat aan mijn blog.

Ik hou mijn instagram en twitter bij en probeer me te concentreren. Hoewel ik veel spannende plaatjes en artikelen voorbij zie komen word ik er niet echt warm van vandaag. Vandaag is gewoon mweh, en komt het er niet van.

Vrijdagmiddag 15:00 uur

De kleine is net opgehaald door opa en oma, die wilden wat leuks met hem doen en aangezien het vakantie is kon dat ook. Manlief is werken, en ik heb wat tijd voor mezelf.

Ik ga even uitgebreid onder de douche. Lekker scrubben, mezelf verzorgen, even heerlijk me time. Af en toe ook nodig, maar ook om me goed te voelen over mezelf. Dat straal je dan ook weer uit, en dat is weer leuk voor je man. Je sexy voelen begint met goed voor jezelf te zorgen. Ik weet niet wat het is, maar van douchen word ik altijd een beetje opgewonden. Geil zelfs…dat warme water over je lijf, je ontspanning en relaxt voelen. Geen idee, maar voor mij werkt het. Nog loom van de douche loop ik naar de slaapkamer, kies mijn favoriete speeltje uit ( nu even geen zin in testen, gewoon genieten ) Ik ga op bed liggen, zet een muziekje aan en speel met mezelf. Ik masturbeer echt niet altijd met muziek en kaarslicht hoor, maar soms vind ik het fijn om wat uitgebreider de tijd te nemen. En waarom niet? Soms gaat het puur om de endorfinen die vrijkomen na een orgasme, daardoor voel ik me heerlijk, het is mijn drug. Maar een andere keer gaat het om de ervaring. Ook sex met jezelf hoeft zeker niet ééntonig te zijn.

Zaterdag 23:30 uur

De zaterdag staat hier in huis altijd in het teken van ‘dingen doen’ Er zijn zwemlessen, boodschappen, afspraken en ga zo maar door. De maaltijd is vaak wat makkelijks en ‘s avonds zijn we blij dat we op de bank kunnen ploffen. Soms regelen we oppas en gaan we wel eens uit, maar vanavond niet. We hebben nog een serie op Netflix uit te kijken en genieten met een kaasplankje van deze zaterdagavond. Als ik snurkend tegen manlief aan in slaap val maakt hij me wakker en geeft me een kus. “Hup naar boven jij, het bed in slaapkop” slaapdronken nestel ik me nog dieper in zijn armen en hij kust me nogmaals. Ik kus hem slaperig terug en we kussen intenser. Ineens ben ik klaarwakker en geil, we vrijen en hebben sex op de bank die avond.

 

Liefs, Morgan

 

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *