Bezoek

Mannenbezoek – Tom

Ik kreeg laatst een heel persoonlijk berichtje van Tom. Hij gaf aan dat hij het fijn vond om eindelijk eens met iemand te kunnen praten over ‘sex’ en dan heb ik het niet over sexting ( don’t even bother me with that…) maar echt een informatief gesprek over sex. De reden dat ik dit blog ben begonnen is ook om mensen te helpen, je bent verpleegkundige of niet 😉 maar zijn verhaal verbaasde me wel een beetje. Ik was altijd van mening dat mannen daar misschien opener over waren dan vrouwen, maar blijkbaar is het toch ook daar een gevoelig onderwerp. Ik vroeg hem of hij zijn gedachtes en verhaal met mij en jullie wilde delen op mijn blog, dat wilde hij wel. Lees hier het verhaal van Tom, en als jullie tips hebben voor hem, dan hoort hij het graag….

Tom

Van alle mannen is bekend dat zij vaak aan sex denken. En over vrouwen wordt vaak verteld dat zij het als vrouwen onderling goed over sex kunnen hebben. Wat ikzelf ervaar is dat ik mijn gedachten en sex gerelateerde vragen nergens kwijt kan. Met “de jongens” onder elkaar komt het vaak niet verder dan wat sterke oppervlakkige verhalen.

Ook met mijn eigen vrouw is het een onuitgesproken ‘NoGo’ om over sex te praten. Ja, het doen dat is plezierig, mag zelfs pikant zijn en er bij tijd en wijlen wat harder aan toegaan. Maar praten over fantasie, wensen enz. Nee dat dan weer niet. Het is proefondervindelijk uitvogelen wat de ander fijn vindt. Soms bestel ik weleens wat toys en die vallen altijd goed in de smaak. Maar buiten de slaapkamer blijf ik vaak maar zitten met mijn gedachten die nergens te tafelen zijn.

Hoe vind een ander het om bepaalde dingen te experimenteren, welke speeltjes moet je echt hebben, waar worden vrouwen nu erg blij van. Het zijn allemaal dingen die mij bezig houden maar opgesloten zitten in mijn gedachten. Tips uitwisselen zou al fijn zijn. Zelfs als ik al met iemand over dit soort dingen kan praten dan is het toch iets wat je voor je gevoel als persoonlijk moet beschouwen. En daarvoor niet iets om te delen. Al helemaal niet als je over dit soort dingen met een andere “open minded” vrouw, een vriendin, zou praten! Dat voelt als vreemdgaan. Ook al is dat absoluut niet aan de orde en zou het fijn zijn om met een vriend of vriendin (die ook best open denken mogelijk) over dit soort seksuele dingen van gedachten te wisselen. Je weet gewoon dat of je eigen partner of die van de ander daar niet heel blij van gaan worden..

Dit is iets wat meer mannen voelen denk ik. Maar zelfs in deze ruimdenkende tijd kun je maar beter met de stem in je hoofd converseren.

Spread the love

4 thoughts on “Mannenbezoek – Tom

  1. Beste tom ik herken dit goed en het is idd vreemd dat je daar als twee volwassenen niet kan of heel weinig over praten , terwijl iedereen wel fantasieen heeft en diegene die zeggen van niet liegen volgens mij maar hoe je dit nu specifiek het beste aanpakt zou ik ook niet weten en ik denk dat dit ook verschild van persoon tot persoon , en denk dat dit zowel bij mannen als bij vrouwen het geval is , dus als het een troost mag zijn je bent niet alleen laat dat wel duidelijk zijn ! En hopelijk reageren er mensen die misschien wel tips hebben ! Grts

  2. Hoi Tom, tja waar worden vrouwen nou echt blij van. Ik denk dat dat per persoon verschilt en het een kwestie is van experimenteren. Je leest altijd dat je met elkaar moet praten over wat je lekker vind. Je fantasieen vertel je niet zomaar, omdat je niet weet hoe de ander zal reageren, eigenlijk wel gek dat je het ook niet tegen je eigen partner vertelt, maar wel herkenbaar. Op internet kun je met mensen over sex praten, maar wil en vertrouw je dat. Gelukkig zijn er veel dames die speeltjes testen en een review geven maar ja zoals ik al aangaf, het blijft persoonlijk.

    Succes met je speurtocht, ik ook dat je een oplossing vindt.

    Groeten Redlighttoys.nl

  3. Beste Tom,
    Ik heb een tijdje geleden een relatie gehad met een hele mooie Filipina die in Athene woonde. Per toeval ontmoet en drie jaar lang op en neer gereisd. Ik kon met haar over alle facetten van sex en erotiek met haar praten. Heerlijk was dat, geen remmingen, gewoon zeggen wat je wil zeggen. Naast haar heb ik ook een vriendin van een goede vriend van mij waar ik alles mee kan bespreken. Ik persoonlijk praat veel gemakkelijker over intieme zaken met vrouwen dan met mannen. Ik prijs me ook gelukkig dat ik dit soort lieve mensen ken.

  4. Hallo tom, zou toch proberen het te praten met je partner. Het is zo fijn om elkaar fantasie te vervullen of in ieder het wil proberen. Ik spreek dan ook eigen ervaring, succes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *