Bezoek

Michel

Voor het item ‘mannenbezoek’ vraag ik aan mannen of ze hun gedachten en/of diepste geheimen met mij willen delen. Niet voor leedvermaak, maar omdat ik denk dat het andere mannen en vrouwen een beetje meer inzicht kan geven in hoe sommigen van ons in elkaar steken. Misschien brengt het een discussie op gang, of herken je jezelf erin. Dit alles in de veilige omgeving van mijn slaapkamer, je geheimen zijn veilig bij mij. Ik oordeel dan ook niet, NOOIT!! Zo sprak ik een tijdje terug Michel via een privé bericht op Twitter. Eenmaal aan de praat kwam ik erachter dat er toch wel wat dwars zat bij hem, en hij vertelde me zijn verhaal. Omdat ik zeker denk dat er meer mannen zijn met dit ‘probleem’ dan wel vrouwen, want dat kan natuurlijk ook! Vroeg ik of hij zijn verhaal wilde vertellen…

Michel

Daar zit ie dan:”Man, 40+, DOM, zkt sub 25/47jr voor spnnd contact.”
Ja, ik dus……
Dan heb je in principe alles wat je hartje begeerd. Leuke vrouw, 2 prachtige kids, goede baan, mooi huis, ‘you name it’… En toch……I’m not happy. “Hoe dan” vraag je je waarschijnlijk af.
Het zit zo. Enkele jaren geleden ben ik er achtergekomen dat gewone sex, mij niet echt bevredigt. Wat is dan ‘gewone sex’? Je weet wel, beetje handenarbeid, neuken, beffen etc. Echt de basic dingen zonder extra opties. Meer zoals een Volkwagen Easyline.

Er zit namelijk een waakvlammetje bij mij van binnen. Dat vlammetje wil heel heel graag branden. Ik voel me als een gekooid wild dier. ‘Leached’. Ken je die beelden van tv, waar je een leeuw of tijger ziet, die in een kooi zit en van links naar rechts loopt? Heen en weer, heen en weer………Zo voel ik me dus al enige jaren. Ik ben een DOM (en ik ga niet uitleggen wat dat precies is, zoek maar op Google.)
Deze DOM, wil domineren en dan vanuit zijn natuur, omdat dat van binnen zit!
Deze DOM, wil een sub. Nee, ik zeg het verkeerd. Deze DOM needs een submissive girl/woman. Sorry voor mijn half Engelse zinnen, maar het voelt alsof ik het dan beter kan uitdrukken.
En laten we duidelijk zijn, BDSM is een ontzettend groot spectrum. Je kunt er alle kanten mee op.
Wat ik specifiek wil is o.a. bondage en spanking en natuurlijk het hele verhaal van domineren. En een beetje opstandig subje die niet wil luisteren, maar wilt voelen is natuurlijk extra prettig.
Ik heb de film al tig keer in mijn hoofd afgespeeld, maar daar blijft het dan eigenlijk ook bij. Ik heb er helaas tot nu toe nog geen uitvoering aan kunnen geven. Heb ik kansen gehad? Ja, maar er ontbrak iets, of het voelde niet 110% goed.

Een paar jaar geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een account op Fetlife aangemaakt. Ná een tijdje kreeg ik contact met een wat jongere dame uit de regio. We gingen wat heen en weer appen en op een bepaald moment heb ik nog stoutere schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt, op het terras ergens in de buurt. Niet zo dicht in de buurt dat ik herkend zou kunnen worden, nee op veilige afstand. Nou, ze kwam eigenlijk verbazend genoeg opdagen en ze zag er erg leuk uit. We hebben gezellig wat gekletst en gedronken. Daarna zijn we naar een dans café gegaan, ook leuk natuurlijk, vooral die tering harde muziek. Zij vroeg me of ik met haar mee naar huis wilde. Uhhh…ja, ik denk het wel.
Bij haar thuis aangekomen, werd mijn enthousiasme al ietje minder. Het zag er behoorlijk rommelig en niet echt heel proper uit……Damn, heb ik weer…….en dat terwijl ze er erg verzorgd uitzag.
Toen we een glaasje wijn hadden begon ze te praten. Ik zal in het kort en puntsgewijs haar onderwerpen even benoemen: Depressies, vele stuk gelopen relaties, kind, niet meer bij haar thuis, drank, drugs, obsessief gedrag, moeilijke jeugd en eigenlijk een hekel aan mannen. Okeeeeeeeej……..Ik dacht bij mezelf, hoe kom ik hier zonder kleerscheuren en littekens levend weg. Met alle respect, ik vond het ontzettend erg voor de dame in kwestie, maar ik ben geen maatschappelijk werker, psycholoog of zelfs psychiater……..Ik heb haar ná een uur of drie praten, bedankt voor haar openheid, heb afscheid genomen en ben met enige spoed weggereden. Dat was dus eens maar nooit weer.

Dan heb je een probleem. Je bent een DOM en hebt geen sub. En de kans dat mijn waakvlammetje ooit zou kunnen gaan branden is in mijn optiek net zo groot, als dat ik onderweg door 10 vrouwen wordt verkracht.
zéro punt zéro dus…

Spread the love

3 thoughts on “Michel

 1. Hey Morgan,
  Ik heb Michels verhaal met veel interesse gelezen want zoals je weet heb ik wat ervaring op het gebied van mannen die worstelen met “ongewone” verlangens.

  Ik kan natuurlijk alleen op de informatie in zijn verhaal afgaan, maar ik zou tegen hem zeggen: Waarom praat je niet eens over je gevoelens met je vrouw, in plaats van het “buiten de deur” te zoeken.
  Veel vrouwen fantaseren erover om gedomineerd te worden in bed, en ook al wil ze misschien niet het hele scenario dat jij in je hoofd hebt naspelen, misschien kunnen jullie samen tot een compromis komen. Moeilijk om zoiets met je vrouw te bespreken? Zeker. Maar als ze van je houdt zal ze echt niet bij je weglopen omdat je eerlijk voor je gevoelens uitkomt.

  Ik ben geen relatiedeskundige of psycholoog, maar naar mijn mening zal Michel het geluk echt niet vinden door zijn vrouw te bedriegen en bevrediging voor zijn dominante verlangens bij een vreemde te zoeken.

  1. Hey Poezebeest,

   Wat uit het verhaal niet naar voren komt, of wat jouw aanname is… dat kan natuurlijk ook ;P is dat Michel en zijn vrouw hier al meerdere keren over gesproken hebben, en ze voor een soort van ‘open huwelijk’hebben gekozen waarbij ze beiden bepaalde vrijheden hebben. Als je er samen niet uit kunt komen is dat in mijn ogen een mooie, ruimhartige oplossing. Echter blijft het vinden van een geschikte ‘sub’dan nog steeds erg lastig zoals je kunt lezen…

   Liefs Morgan

   1. Dat was inderdaad een aanname van mij (Sorry Michel!) maar ik kon zoals gezegd alleen op de informatie in zijn verhaal afgaan. Bovendien weet ik uit een groot aantal gesprekken op forums dat mannen vaak hun seksuele verlangens niet met hun partners durven te bespreken uit schaamte – of omdat ze er bij voorbaat vanuit gaan dat “zij zoiets toch niet wil”.
    Ik wens Michel veel geluk met zijn zoektocht!

    xxx Lancelot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *