Bezoek

Mini interview met Gekooide Kater

Elke maand een nieuw mini interview met een leuke collega uit de bloggerswereld. Deze maand had ik wat vragen voor Poezebeest, oftewel Gekooide Kater. En hoewel ik eerst het hele ‘kuisheidsgedoe’ niet begreep, lees ik zijn blog graag. Ook omdat het je een heel goed inzicht geeft, en daardoor weer begrip. Door deze vragen leren we het Poezebeest wat beter kennen, want we weten een hoop, maar nog niet alles 😉

Wie ben je?

Ik ben een heteroseksuele man van middelbare leeftijd die zijn hele volwassen leven al verliefd is op dezelfde vrouw. Mijn blog schrijf ik onder het pseudoniem Lancelot en mijn Twittervrienden kennen me als Gekooide kater.

Waar kunnen we je vinden?

Op gekooidekater.nl schrijf ik over onze avonturen met mannelijke kuisheid en geef ik informatie aan andere geïnteresseerden. Mijn vrouw Guinevere houdt mijn penis achter slot en grendel en ze laat me bijna nooit klaarkomen. En in tegenstelling tot wat je misschien zou denken doet ze dat niet om me te straffen of omdat ze me niet vertrouwt, maar omdat ze van me houdt.

Waarom ben je je blog/website begonnen?

Uit ergernis en frustratie. Als je op het internet naar informatie over mannelijke kuisheid zoekt, dan vindt je bijna uitsluitend websites die kuisheid in verband brengen met extreme vormen van onderdanigheid, vernedering, en sadomasochisme. Dat staat zo ver af van onze beleving, dat ik vond dat het tijd was voor een site met realistische informatie over dit onderwerp.

Hoe laat ga je naar bed?

Meestal niet voor één uur ‘s nachts. Mijn vrouw komt ’s avonds vaak laat thuis en als we samen lekker op de bank hangen dan blijven we vaak veel te lang zitten.

Hoe groot is jouw bed?

Onze slaapkamer is niet zo groot, dus we hebben een vrij klein tweepersoonsbed. Maar het gaat niet om de grootte – het gaat om wat je ermee doet!

Wat draag je in bed?

Ongeveer 200 gram roestvrijstaal.

Wie is de laatste persoon die je een kus hebt gegeven?

Het antwoord op die vraag is bijna altijd mijn geliefde Guinevere. Ik kus haar zo vaak als ik kan.

Zing je in de douche? en zo ja, wat dan?

Ik zing graag en vaak, maar vreemd genoeg nooit onder de douche. Sinds mijn 16e is de blues mijn grote liefde en als muzikant vind ik het leuk om oude songs uit het begin van de twintigste eeuw nieuw leven in te blazen. Ze hebben vaak geweldige (expliciete) teksten! Het is een en al “hot nuts and lollypops”.

Dans je in de auto?

Veel verder dan hard meebrullen en op het stuur trommelen kom ik meestal niet.

Mars of Snickers?

Bah! Goede chocolade heeft geen kleverige karamel, pinda’s of nougat nodig om lekker te zijn.

Het lekkerste ontbijt?

Na bijna dertig jaar samenleven met een Engelse vrouw kan het bijna niet anders; a full English breakfast. Spiegeleieren, bacon, tomaat, champignons, baked beans, bangers en toast – vooral na ochtendseks!

Wat drink je bij je avondeten?
Wijn, bier of water. Het hangt ervan af wat we eten.

Kun je koken? en wat maak je het liefst?

Koken is een van mijn grote passies en ik geniet ervan om iets lekkers voor mijn meisje te maken. Ik kook zoals ik muziek maak en de liefde bedrijf – met mijn hart en zonder recept. Ik hou erg van de Indiase keuken en kook graag een pittige curry met poppadoms, chutney en raita.

Heb je ooit geplast in de bosjes?

Ik heb het grootste deel van mijn leven in de vrije natuur doorgebracht, dus ik heb bijna alles weleens in de bosjes gedaan.

 

Waar zou jij je schat begraven als je er een zou hebben?

Ja, dag. Als ik dat vertel dan kan ik meteen een andere plek gaan zoeken.

Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?

Dat zijn er meerdere, maar als ik er één moet kiezen dan zeg ik op dit moment “American beauty”.

Ben je lui?

Ik ben er erg goed in om dingen die ik niet leuk vind zo lang mogelijk uit te stellen, maar dat is niet hetzelfde als luiheid. Als ik ergens gepassioneerd over ben dan weet ik niet van ophouden en werk ik dag en nacht om er zo goed mogelijk in te worden.

Ben je koppig?

Mmm… moeilijk. Eigenwijs, tegendraads en vastbesloten, dat wel. Ik vorm ergens pas een mening over als ik de feiten ken en erover nagedacht heb. En ik laat me daarna niet snel meer van mijn mening afbrengen. Aan de andere kant hecht ik ook veel waarde aan de meningen van anderen en ik ben niet bang om mijn ongelijk toe te geven. Ben ik koppig?

Ergens bang voor?

Dat ik langer zal leven dan mijn geliefde.

Mijn lievelingslingerie is gemaakt van…

Met kant, zijde of satijn laat deze oude romanticus zich gemakkelijk verleiden. Leer of latex daar doe je mij echt geen plezier mee.

Slaap je met je raam open of dicht?

Het liefst slaap ik onder de sterren. Altijd open dus.

Neem jij de shampoo/conditioner flesjes uit een hotel mee?
Nee. Niet uit principe, maar omdat ik al jaren dezelfde shampoo gebruik.

Later als ik groot ben word ik..

Dromen heb ik eigenlijk niet meer. Ik heb al zoveel spannende dingen gedaan in mijn leven. Misschien eindig ik wel als een oude bluesmuzikant die ergens in een donkere kroeg over liefde, seks en onvervuld verlangen zingt.

Meest memorabele sexpartij ooit..

Het klinkt misschien zoetsappig, maar als ik eerlijk ben dan is dat toch de eerste keer met Guinevere. Het was zeker niet onze beste of geilste vrijpartij, maar wel de meest memorabele. Ik had er maandenlang naartoe geleefd en ik was zo nerveus dat mijn jongeheer het op het moment suprême liet afweten. Seks zonder dat mijn penis er een belangrijke rol in speelde dus. Misschien een voorbode…

Dit wil ik nog kwijt..

Is het niet jammer dat (onconventionele) seks nog steeds zo’n taboe is en dat we, zelfs nu in 2018, nog altijd niet openlijk kunnen uitkomen voor wat ons gelukkig maakt? Hoe ruimdenkend we ook denken te zijn, de meeste mensen zijn er nog steeds erg goed in om een oordeel te vellen over dingen die ze niet snappen.

Door mijn blog heb ik gelukkig ook veel andere, lieve mensen leren kennen: Mensen die luisteren en proberen te begrijpen. Mensen die de voorkeuren en verlangens van anderen respecteren, ook al begrijpen ze het niet. Er blijken meer van dat soort mensen te zijn dan ik verwacht had. Dat geeft me hoop.

Spread the love

1 thought on “Mini interview met Gekooide Kater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *