Bezoek

Mini interview met Tess van TessTesst

Deze keer een leuk interview met Tess van TessTesst.nl, zij en haar man Jay (interview volgende week) focussen zich op het testen van speeltjes. Tess is ietsje langer dan ik bezig, en doet dat erg leuk 🙂 Het leuke aan dit ‘bloggerswereldje’ vind ik toch wel dat iedereen elkaar altijd wel wil helpen. Iedereen ervaart speeltjes anders, dus het voelt (althans voor mij) niet als concurrentie. We hebben allemaal hetzelfde doel, ervoor zorgen dat mensen van sex genieten en het uit de taboe sfeer halen.

Lees hier het leuke interview met Tess;

Wie ben je, stel je even kort voor;

Ik ben Tess, ik ben 37, getrouwd met Jay, samen hebben we twee kindjes en wonen we in Almere. Nadat ik heel wat jaren in sexshops heb gewerkt, ben ik mijn eigen sextoy review website begonnen.

Hier mag je je eigen blog even schaamteloos promoten, waar kunnen we je vinden?

Je kan mij en mijn reviews (en die van Jay) vinden op tesstesst.nl. Je vind hier naast reviews over sextoys ook reviews over andere sexy dingen zoals erotische beurzen, fetish feesten, openminded festivals, kinky fotoshoots en nog veel meer.

Elke zondag komt er ook een vlog op Youtube, mijn Youtube kanaal vind je hier: https://www.youtube.com/channel/UCqKMzz-q_WvdW4EFwpoWufA?

En ik ben ook best wel actief op Instagram waar ik elke dag een toffe foto probeer te plaatsen: https://www.instagram.com/tess_tesst/

Waarom ben je je blog/website begonnen?

Tegenwoordig worden sextoys steeds duurder en mensen bestellen veel vaker online in plaats van in een echte winkel, dus ik denk dat reviews dan steeds belangrijker worden. Helaas zijn er ook heel veel sextoys die echt niet doen wat ze beloven, dus ik hoop dat ik mensen op deze manier kan behoeden voor een miskoop.

Verder ben ik zelf echt ontzettend fan van sextoys natuurlijk, dus ik vind het super leuk om zo veel sextoys uit te kunnen proberen en daar dan over te schrijven.

Ook vind het ik heel belangrijk om mensen informatie te geven over veiligheid, er zijn nog steeds een hoop sextoys gemaakt van materialen die gewoon niet veilig zijn voor je lichaam. Net zoals dat de meeste glijmiddelen ingrediënten bevatten die gewoon niet goed zijn voor een vagina.

Ik hoop dat door mijn blog en vlog mensen ook in gaan zien dat het niet raar is om over seks en sextoys te praten en dat ik op die manier ook wat meehelp met dat taboe te doorbreken.

Hoe laat ga je naar bed?

Meestal rond één uur, maar als ik naar een feestje ga, dan is het vaak al bijna ochtend voor ik in bed lig.

Hoe groot is jouw bed?

Ehm, ik geloof 1,80. Ruim genoeg in elk geval.

Wat draag je in bed?

Meestal niks, behalve mijn ringen en collar. Alleen in de winter als het héél erg koud is soms een t-shirt of fluffy badjasje.

Wie is de laatste persoon die je een kus hebt gegeven?

Jay. Hij heeft ook van die lekkere kuslippen.

Zing je in de douche? en zo ja, wat dan?

In de douche eigenlijk nooit. Ik hoor wel Jay heel vaak heel hard zingen in de douche, maar hij zingt ook veel beter dan ik.
Ik zing meestal gewoon mee als ik muziek aan het luisteren ben. Vooral musicals, ik ben een echte musical-nerd. En ik zing écht heel erg vals, dus het is wel vervelend voor mijn omgeving. Maar dat maakt me over het algemeen maar weinig uit eigenlijk, want ik vind het super leuk om te zingen.

Dans je in de auto?

Ik heb zelf geen auto, maar als ik met anderen mee rijd, dan dans ik eigenlijk nooit in de auto. Ik dans wel regelmatig door m’n huiskamer.

Mars of Snickers?

Ik vind ze eigenlijk allebei wel lekker. Maar ik hou toch meer van Lion of Twix denk ik. Maar eigenlijk eet ik die dingen niet zo vaak. Ik ga eerder voor Tony Chocolonely.

Het lekkerste ontbijt?

Vers gebakken croissantjes met bramenjam. En een mango-sinaasappelsapje. Maar meestal heb ik gewoon crackers en een glas water.

Wat drink je bij je avondeten?

Water. Ik drink eigenlijk sowieso bijna alleen maar water. Heeeel af en toe een kopje groene thee of als ik uit ga misschien een Bitter Lemon. Ja, wild he.

Kun je koken? en wat maak je het liefst?

Oh nee, ik kan écht niet koken. Ik ben heel blij dat Jay zo lekker kan koken en dat ook altijd voor mij doet. En wat ik dan het liefst heb dat hij maakt (oh zo luxe dit) is lasagne, die kan hij echt zo lekker maken!
Ik kan wel goed bakken, taarten en cupcakes enzo.

Heb je ooit geplast in de bosjes?

Echt maar één keer, toen kwam ik er achter dat ik dat dus echt niet kan. Het was een blamage. Sindsdien nooit meer gedaan. Ik kan sowieso niet plassen als ik ook maar denk dat er iemand kijkt, dus dat zou nu ook niet eens meer lukken.

Waar zou jij je schat begraven als je er een zou hebben?

Als ik een schat zou hebben, zou ik ‘m echt niet begraven. Ik zou er de hele dag naar kijken of ‘m ergens mooi in m’n huiskamer neer zetten ofzo. Zeker als het shiny en met glitters zou zijn enzo.

Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?

Ik heb echt een super slecht geheugen, dus ik kan sowieso wel makkelijk een film meerdere keren kijken en dan alsnog verbaasd zijn over het einde. Maar een film die ik echt nooit zat word is Rent. Ja, weer een musical. Ik ben een nerd, I know.

Ben je lui?

Ik kan wel heel lui zijn ja. Ik hou heel erg van lekker uitslapen en soms gewoon even een paar dagen niks doen. En ik ben ook zo iemand die dan soms gewoon te lui is om even een glas water te pakken als ik lekker op de bank lig te Netflixen. Maar op andere momenten ben ik juist weer heel druk. Best goed in balans denk ik.

Ben je koppig?

Ja ik ben wel koppig. Maar alleen op momenten dat ik er echt van overtuigd ben dat ik gelijk heb. Hoe vaak dat is, hou ik even in het midden.

Ergens bang voor?

Ja ik ben voor de meeste vieze kleine beestjes bang, vooral voor sprinkhanen. Echt, bah. En ik ben bang voor overgeven, in het donker zitten met de gordijnen open, It en de tandarts.

Mijn lievelings lingerie is gemaakt van…

Een lekker glad, shiny stofje. En natuurlijk wel in het zwart.

Slaap je met je raam open of dicht?

Altijd open sinds ik met Jay slaap. Ik moest daar eerst echt aan wennen (zo koud!) maar nu vind ik het super fijn. Lekker frisse lucht.

Neem jij de shampoo/conditioner flesjes uit een hotel mee?

Ja, tenzij ze echt niet lekker ruiken. Nou ja, dan soms nog eigenlijk. Gewoon voor de heb. Erg eigenlijk he? Ook die badmuts, terwijl ik nooit een badmuts gebruik.

Later als ik groot ben word ik..

Precies wat ik nu ben! Ik ben echt heel blij dat ik er vorig jaar op mijn 36ste eindelijk achter ben gekomen wat ik nou wilde worden, later als ik groot was. Ik vond dat al best lang duren. En nu ben ik sextoy reviewer en dat is echt mijn droombaan. Ik wil niks anders meer.

Meest memorabele sexpartij ooit..

Wat Jay al zei, boven op die berg! <3

Dit wil ik nog kwijt..

Niks, volgens mij was ik al best lang van stof.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *