Bezoek

Sven

Door het verhaal van Michel vorige week voelden zich meer mannen geroepen om even gezellig te komen kletsen in mijn slaapkamer. Echt onwijs leuk! Ik vind het erg leuk om te horen wat er in jullie mannenhoofdjes omgaat. Zo had ik deze week met spierbundel Sven een gesprek. Zijn imposante en gespierde lijf was meteen voer voor een leuk, openhartig gesprekje;

Sven

Dat vele vrouwen, vanaf een bepaalde leeftijd, onzeker zijn over hun lichaam is natuurlijk geen groot geheim. De spieren vd armen gaan een beetje hangen, de buikspieren worden vaak wat slapper en ná een bevalling natuurlijk meer en waarschijnlijk ook eerder…..daarbij zoeken de borsten vaak wat meer contact met de aarde.
Zaken waar de meeste vrouwen natuurlijk niet echt blij van worden. De echtgenotes van deze vrouwen, hebben daar vaak veel minder moeite mee. De tand des tijds heeft (voor mij iig wel) ook iets sexies.
Vrouwen denken vaak dat mannen* een ideaal beeld hebben van dikke strakke tieten, waarbij de tepels zowat in je ogen prikken. Een platte buik, en een kont zo strak als die van Daphne Schippers. Dat klopt ten dele. Kijk, mannen fantaseren over ‘geile wijven’ om het maar even plat uit te drukken. Niet denigreren bedoeld! Over deze dames heeft de man seksuele fantasieën waar hij alles mee doet wat hij wil. Dit komt in mijn optiek vanuit een bepaalde oerdrift, maar deze oerdrift is niet echt maatschappelijk geaccepteerd. Met deze dames hoeft de man geen relatie. Hij wil slechts zijn oerdriften kunnen uiten. Onderling praten mannen daar wel over. “Wat een geil wijf”, “Die zou ik wel helemaal vd planeet willen neuken”, “wat zou ik haar graag vol willen yoghurren”. Geschokt dames? Sorry, maar dit zijn fantasieën. Echter, diezelfde man waardeert wat hij heeft. En de vrouw die hij heeft is zijn prinses. En dat extra ‘spek’ op haar billen is juist lekker. De borsten die hangen zijn heerlijk om te strelen en te kneden. De tand des tijds is juist lekker, erotisch en geil. Geloof mij dames, niet zo onzeker zijn over jullie uiterlijk. Wees trots op wie je bent en wat je hebt. En nog 1 verzoek, kleed jullie wat sexyer, zodat de man ook ziet dat je zelfverzekerd bent, want daar houden mannen van. Vrouwen die trots op zichzelf zijn. *ik spreek hier natuurlijk namens mijzelf, maar beschouw mezelf hierin als een gemiddelde man
Maar hoe zit het nou met de mannen zelf? Zijn die wat onzekerder vanaf een bepaalde leeftijd? Hoe voelt een dominant mannetje zich wanneer z’n sixpack is veranderd in een one-pack?
Ik kan natuurlijk niet voor alle mannen spreken en slechts alleen voor en over mezelf.
Vanaf mijn 4de tot m’n 30ste verbleef ik minimaal 4x per week in de sportschool. Diverse vechtsporten en (natural) bodybuilding zijn de revue gepasseerd. Ik was destijds dan ook meer dan content met mijn lichaam. Ik voelde me zeker en niemand kon mij de baas……..(zo voelde ik me). Maar wanneer je stopt met sporten gaat het heel snel bergafwaarts. De weegschaal pluste 25kg en je ego zakt wat in elkaar. Dat is als alfamannetje niet echt prettig. Gelukkig heb ik m’n natuurlijke lengte en postuur mee. Maar toch! De weegschaal tikte ruim 130+ aan, Fuck!! NIET goed. Dus ik ben sinds maart de sportschool weer ingedoken om weer hardcore met gewichten te gaan stoeien. En dan merk je ná een maandje of wat, dat de kracht vrij snel op niveau is, maar het figuur wil wat lastiger terug naar wat het ooit was.
Als man kun je daar dus best last van hebben. En dat heb ik dan persoonlijk ook wel. Gelukkig ben ik in de positie dat mijn basis bouw, vrij fors is, dat compenseert nog enigszins. Maar zoals het ooit was, wordt het nooit meer…..

En dan onze penis. Wat is daar toch mee? Iedere man wil graag een grote penis, terwijl de gemiddelde lengte op ongeveer 14cm zit. Wanneer je wel eens porno kijkt, hebben al die kerels een leuter van hier tot Tokyo. Tjah, dan valt die 14cm in het niets. Lastig dus. Maar wat nou als je bijna 2 meter bent en je pik is 14cm? Dan valt ie helemaal niet op. Niet dat mijn dingding 14cm is, maar kan het me zo voorstellen.
Ik weet niet of mannen een klein geslachtsdeel op een andere manier compenseren. Met een grote bek bijvoorbeeld….
Geen idee. Mannen praten onderling niet over hun piemel. Heb daar ook geen behoefte aan, praat er liever met een vrouw over…..
Mannen en vrouwen, wees tevreden met wie je bent en wat je hebt. Neem het leven zoals het is en geniet er van met volle teugen. Het leven is maar kort!!

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *