Boeken

Dagboek van een submissive

Het verhaal in het kort
In dit boek neemt Sophie Morgan je mee naar haar wereld. Ze verteld openhartig over haar ervaringen en hoe ze deze ervaren heeft in haar zoektocht naar het ‘vinden van zichzelf’. Het boek leest erg makkelijk weg, en is zo geschreven alsof Sophie je het verhaal verteld terwijl ze aan een tafeltje tegenover je zit. Het zou een waargebeurd liefdesverhaal zijn, en ik geloof dat dan ook graag! Ik ben nu eenmaal een sucker voor romantiek, en ik hoop dan ook echt dat ze uiteindelijk gelukkig is geworden. ( no spoilers ) Ze verteld vanaf haar allereerste kennismaking met ‘het submissive zijn’ Ze neemt je mee in haar hoofd, haar overwegingen, haar gevoelens en dat maakt het heel echt. Soms ook angstaanjagend herkenbaar! Ik zou zweren dat ik sommige dingen die ze beschrijft zelf had kunnen schrijven, omdat het zo herkenbaar is in sommige situaties. Het was voor mij om die reden dan ook best een confronterend boek, haar constante discussies met zichzelf en het zo graag zoeken naar een conclusie omtrent sexualiteit. Waarom voel ik dit ? Waarom denk ik dit ?Maar belangrijker, waarom wil ik dit? Haar conclusies en bevindingen waarom op sommige vlakken best een ‘eye-opener’ voor mij, en voor meerdere vrouwen wel denk ik zo. Ook kan dit een heel goed boek zijn voor mannen die eens een beetje in het brein van een, al dan niet submissive, vrouw willen duiken.

Sexy
De scenes die ze beschrijft van de dingen die ze meemaakt op sexueel gebied zijn fijn beschreven, zeer fijn zelfs. Goede woordkeuzes, en het soms weglaten van en dingen aan je fantasie overlaten maken het een erg fijn boek. Het hoeft niet altijd zo plastisch.

Minder sexy
Er zat een scene in die ik gewoonweg te frustrerend vond. Je voelt haar worsteling, haar grenzen worden getest, op een buitengewoon bizarre manier. Ondertussen ga je zo met haar meevoelen dat je ook haar verdriet en frustratie voelt ( althans ik wel ) Ik wilde tegen haar schreeuwen “loop weg! Doe het niet, waarom ben je daar nog?!” Uiteindelijk heb ik het stuk overgeslagen omdat ik het gewoonweg niet aan kon zien. Heftig als een boek dat met je kan doen!! Geen spoilers, maar voor degenen die het boek hebben, of nog willen lezen… vanaf blz 131 tot ongeveer 146 ging nog wel al was ik wel behoorlijk nijdig tegen die tijd, maar vanaf blz 155 heb ik het geskipt. Ik kon het gewoonweg niet.

Aantal hartjes
♥ ♥ ♥ ♥ Ondanks alle frustratie kon ik mezelf heerlijk verliezen in het boek en ik heb het dan ook binnen twee dagen uitgelezen.

Extra info
IK GA DIT BOEK WEGGEVEN!! Dus heb je na deze review zin om het boek te lezen? Of ben je gewoon erg nieuwsgierig waar voor mij mijn grenzen liggen 😉 Doe dan mee met de winactie!

Wat moet je hiervoor doen?

Laat hieronder in de comments een reactie achter met waarom je dit boek wilt winnen…eigenlijk best heel makkelijk, nietwaar?

De actie loopt tot 20 oktober, dan loot ik een winnaar en die zal ik dan persoonlijk op de hoogte brengen.

De winnaar heft inmiddels persoonlijk bericht gehad, bedankt voor het meedoen!

♥ Die kan meteen bij het oud papier.
♥ ♥ Inpakken en met Kerst aan je schoonmoeder geven.
♥ ♥ ♥ Leuk boek, aanrader.
♥ ♥ ♥ ♥ Dit boek mag in de boekenkast!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Fantastisch! Ik wil meer…

Spread the love

5 thoughts on “Dagboek van een submissive

 1. Hey Morgan,

  Ik heb het boek ook gelezen (ebook) en herken enorm wat je zegt. Ik kwam ook met moeite door die stukken omdat het zo frustrerend was om te lezen. Verder wel een erg leuk en goed boek om te lezen.
  Ondanks dat ik hem al als ebook heb gelezen zou ik graag een exemplaar in mijn boekenkast willen hebben.
  Liefs Miertje

 2. Ik wil hem of haar graags winnen of het. Tijd voor een ander boek ” houden van mannen van “mythe ban der mheer. Niet dat ik van mannen hou;Allen poezen ?Meer boeken lezen

 3. Ja, ik heb na deze review zin gekregen om dit boek te gaan lezen.
  Volgens mij maakt het veel emoties bij je los dus ik ben zeer benieuwd
  of dat bij mij ook zal gebeuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *