Boeken

This Man – Jodi Ellen Malpas

Dit is alweer een wat ouder boek (2012) maar ik kwam het toevallig tegen in mijn ‘aanbevolen boeken’ lijstje. De titel en het verhaal leken me wel grappig en daarom heb ik het maar aangeschaft. Ik lees mijn erotische boeken graag in het Engels, simpelweg omdat ik vaak de Nederlandse vertalingen van sommige woorden irritant vind.

Ik kan over dit boek heel veel vertellen, maar dan weet je eigenlijk het hele boek al. Het heeft een zeer hoog ‘Fifty Shades’ gehalte, maar stiekem vind ik dat ook gewoon wel eens lekker om te lezen. Meisje ontmoet jongen, doen samen leuke dingen, draaien om elkaar heen, en eindigen dan….tja….? Dat moet ik wel meegeven het einde is niet zoals ik het had verwacht. Ik keek nog even voor het volgende boek in deze reeks en las kort de inhoud. Die leek me ook nog wel aardig, maar toen ik boek 5 of iets tegenkwam waarin ze praten over coma’s en wakker worden met geheugenverlies was de verhaallijn voor mij een beetje uitgekauwd. Neemt niet weg dat dit deel lekker weg leest en zeker vermakelijk is.

Het verhaal in het kort

Interieurdesigner Ava O’Shea krijgt een opdracht aangeboden bij Jesse Ward, eigenaar van een schitterende mansion. Ze verwacht een verschrikkelijke zakenman, maar treft mooiboy Jesse. Vanaf het eerste moment zijn er spanningen tussen die twee, maar Jesse heeft geheimen waar Ava maar moeilijk mee overweg kan.

Sexy

Hoe overweldigend Jesse soms kan zijn, ik weet zeker dat er heel veel vrouwen zijn die daar alleen maar van dromen.

Minder sexy

De besluiteloosheid, en domheid haast van Ava. Soms wil je haar gewoon even een klap in het gezicht geven en zeggen dat ze zich niet zo moet aanstellen. 🙂 

Aantal hartjes

♥ ♥ ♥ Ik vind het zeker een fijn boek, het leest lekker weg en je hoeft er niet te veel bij na te denken.

Extra info

IK GA DIT BOEK WEGGEVEN!! Dus heb je na deze review zin om het boek te lezen? Of ben je gewoon erg nieuwsgierig waar voor mij mijn grenzen liggen 😉 Doe dan mee met de winactie! Let op; het boek is wel in het engels!

Wat moet je hiervoor doen?

Laat hieronder in de comments een reactie achter met waarom je dit boek wilt winnen…eigenlijk best heel makkelijk, nietwaar?

De winactie loopt tot donderdag 5 april, daarna loot ik een winnaar.

♥ Die kan meteen bij het oud papier.

♥ ♥ Inpakken en met Kerst aan je schoonmoeder geven.

♥ ♥ ♥ Leuk boek, aanrader.

♥ ♥ ♥ ♥ Dit boek mag in de boekenkast!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Fantastisch! Ik wil meer…

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *