Lelo ORA2

Soms is er een vibrator op de markt waar je meteen heel hebberig van wordt. Toen ik las over de Lelo ORA2 wist ik meteen deze MOET ik hebben!! Toen ik hem voor mijn 1ste blogverjaardag kreeg van Easytoys stond ik ook echt te dansen in de kamer van blijdschap, wat een tof cadeau!!

LELO ORA2

Wat staat er op de verpakking? Oral pleasure on demand…

An elegant massager that offers a better-than-real sensation of oral sex.

Wat krijg je er allemaal bij? Alle producten van Lelo stralen luxe uit, en zijn dus supermooi verpakt. Je krijgt er een USB oplaadkabel bij van 50cm, een mooi bewaarzakje zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen. En natuurlijk een handleiding.

Prijs; €169

Materiaal; Body safe ABS met  siliconen

Diameter; 7,50 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar met USB

Oplaadtijd; 120 minuten opladen voor 90 minuten plezier

Aantal trilpatronen; 10 verschillende vibratie standen.

Beschikbare kleuren; Midnight Blue, Black, Deep Rose

Eerste indruk; Zoals gezegd wilde ik deze ‘oral stimulator’ al erg lang, maar ik vond hem best prijzig. Lelo is nou eenmaal niet een goedkoop merk, maar eerlijk is eerlijk, zoals de ORA2 is er nog geen andere vibrator op de markt. Dat hebben ze onwijs goed gedaan dus. De Lelo ORA2 heeft ook meerdere awards mogen ontvangen, en die krijg je natuurlijk niet zomaar. De ORA2 is erg licht en voelt meteen erg fijn aan in de hand. Aan de vormgeving is erg veel aandacht besteed. Links of rechtshandig maakt in deze niet uit. Hij is erg fijn te bedienen, dmv 3 zachte knopjes. Een aan-uit knop en een knopje voor sneller/ander patroon en eentje om te minderen. Dit vind ik altijd ideaal, als je bezig bent wil je niet hoeven kijken hoe en waar de knopjes ook alweer zaten, dat is bij deze erg praktisch. De Lelo ORA2 heeft ‘sense touch’ technologie en dat wil zeggen dat hem harder tegen je aandrukt om hem hardere trillingen te laten geven, dat lijkt me onwijs handig. En dan de kleur!! Ik had als favoriet altijd wel de Midnight Blue en was ook erg blij toen ik juist deze kleur kreeg toegestuurd van Megan (Easytoys) Nog bedankt Megan <3 Het donkere blauw doet het erg goed met het goud, en het zachte siliconen voelt heel fijn aan. De Lelo ORA2 is echt wel een sieraad voor op je nachtkastje. Ook is deze toy erg makkelijk schoon te maken, want hij is waterproof, ideaal vind ik dat.

Het oplaadkabeltje is 50 cm en dat had persoonlijk wel iets langer gemogen van mij, maar dat ligt meer aan mijn set up in de slaapkamer.

De test; De Lelo ORA2 zegt beter te zijn dan orale sex gegeven door een ‘echt persoon’ Dat is best een statement hoor! Ik hou onwijs van orale sex, dat is geen geheim en daarom was ik ook zo nieuwsgierig naar deze vibrator. Is dit echt zo goed? Kan dit nou echt tippen aan ‘the real deal’? Hoe enthousiast ik ook was, ik bleef wel een beetje sceptisch over deze uitspraak.

Eenmaal binnen ging deze gelijk aan de lader, en niet al te lange tijd later kon ik spelen. Altijd fijn als vibrators opgeladen worden geleverd 🙂

De vibrator zelf voelt heel zacht aan, de orale simulatie komt van een klein rond kogeltje dat onder een heel dun laagje zacht siliconen heen en weer beweegt. Dit kan in verschillende patronen. Rondjes, heen en weer, noem maar op! Er zijn 10 standen om uit te proberen. Bewegingen die langzaam opbouwen in snelheid, vibratiepatronen zitten erin ( doe dat maar eens na met je tong ;p ) maar er is er ook eentje bij die ineens stopt, om dan weer verder te gaan, oh my!

War me ook heel fijn leek aan de ORA2 was dat je hem naarmate je hem dichter/harder tegen je aandrukt, dat dan de stimulatie ook toeneemt. Alsof je je bedpartner eens flink bij de haren neemt om hem vervolgens tussen je dijen te smoren zeg maar…en je bedpartner moet toch een keertje ademhalen, jammer! maar de ORA2 hoeft dat dus niet, en dat maakt het toch wel erg leuk speelgoed.

Maar was de Lelo ORA2 nou echt zo goed als dat ze van de fabrikant beweren? Uhmmm tja, ik vind dit echt wel heel lastig te beoordelen. Ik zal je vertellen waarom… Hoeveel ik ook van orale sex houd, ik kan er lastig van klaarkomen. Ik heb nu eenmaal wat stevigere stimulatie nodig op mijn clit, zoals van een vinger of vibrator. Een tong is een zacht iets, en je kunt hem wel hard maken, maar voor mij is dat nu eenmaal erg lastig, dat kan…no big deal want ik ken mijn eigen lichaam inmiddels goed genoeg om te weten hoe ik dit dan wel moet doen. Maarrrrrr de ORA2 kan dit dus wel. IK vind het fijne van orale sex ook dat het lekker nat is, sorry beetje plastisch, maar je snapt best wat ik bedoel. Dit vind ik met een vibrator erg lastig te behalen, want dat zou betekenen dat je heel erg veel glijmiddel moet gebruiken…..en dat is nou net weer niet wat ik bedoel! Mijn ideale combinatie is dus eerst met een ‘echt mensch’ de boel daar flink op spanning zetten en verwennen, om het dan vervolgens af te maken met de ORA2. Maar echt DAT is hemels!

Het feit dat je hem harder kunt laten ‘likken’ als je hem tegen je aandrukt is ook echt geweldig. Geen knopjes opzoeken om hem anders te bedienen. Favoriete stand opzoeken en jezelf erin verliezen, druk hem tegen je aan om de spanning op te bouwen, net zoals je je bedpartner even flink bij de haren grijpt, is zalig!

Samen/alleen; Alleen is het een erg fijne stimulator, maar je hebt wel wat glijmiddel nodig om het lekker te maken. Dan glijdt het nu eenmaal fijner, en dat is toch wat gewend bent bij orale sex. Althans ik 🙂

Samen is hij ook erg leuk om te gebruiken, maar dit kan wat lastiger zijn en omdat je je eigen lichaam nou eenmaal het beste kent. Maar! de ORA2 is ook voor je partner heel makkelijk te bedienen. Of als hij/zij achter je zit in bad, dan glijdt het lekker, en de Lelo ORA2 is waterproof dus dit gaat hardstikke goed.

Conclusie; de Lelo ORA2 is niet goedkoop, maar hij maakt zijn belofte wel degelijk waar. Je krijgt de orale stimulatie ervaring, maar of deze nu echt beter is dan het echte werk?…..Ik test nog eventjes door, ben nog niet overtuigd 😉

Deze vibrator, en meer leuke speeltjes vind je op de website van Easytoys

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *