Doxy3

Nadat ik vorige keer had gevraagd of ik de Doxy massager XXL mocht testen, kreeg ik na mijn review de vraag of ik misschien de nieuwste Doxy telg wilde testen. Uhm, JA NATUURLIJK WIL IK DAT! En zo kreeg ik van Easytoys de Doxy Number 3 toegestuurd in de prachtige kleur ‘Candy Red’ en die heeft glitters!! * zachtjes gilt *

Wat staat er op de verpakking?IN GORGEOUS CANDY RED – WE’VE MADE THE NEW DOXY THE COLOUR OF LOVE, OR SIN! WITH A COMPACT BODY AND INTERCHANGEABLE HEAD, THE DOXY NUMBER 3 IS A NEW KIND OF SEX TOY.” bron; www.doxymassager.com

Prijs; € 159,95

Materiaal; siliconen kop en een aluminium/titanium body

Lengte;  28 cm

Breedte kop; 4,5 cm

Gewicht;  350 gram

Waterproof; nee, want stekker!

Lengte oplaadsnoer; 3,0 mtr ( !!! )

Aantal patronen; 1 trilmodus die naar intensiteit is in te stellen, en een ‘golfpatroon’ die je ook in intensiteit in kunt stellen.

Kleuren; leverbaar in Candy Red, Disco Black en Zilver

Eerste indruk; Net zoals bij de Doxy XXL was dit weer een mega grote doos! Deze Doxy wordt geleverd in een mooie witte doos, met enkel de opdruk ‘DOXY’ erop. Het doet classy aan, I like it!

In de doos ligt de Doxy netjes in een verhoging met daaronder het snoer, de adapter en het boekje met gebruiksaanwijzing. EN WAT IS IE MOOI!! Echt de kleur Candy Red met de kleine glittertjes erin is echt zo ontzettend gaaf. Ik blijf er maar naar kijken. Wat meteen opvalt is dat deze Doxy Number 3 echt wel een heel stuk kleiner is dan de Doxy XXL. De Doxy Number 3 is kleiner, maar heeft dezelfde gladde kop. Hij voelt ontzettend licht aan, en ligt heeeeeel fijn in de hand. Ik gaf bij de review van de MMW en de Doxy XXL aan dat ik juist het gewicht heel fijn vond, maar dat is wel in combinatie met de grootte van het apparaat. Als iets groot is, moet het ook een beetje stoer, en zwaar aandoen vind ik. Deze Doxy Number 3 is aanzienlijk kleiner, en wat meer delicaat. Daarom is het niet storend dat deze erg licht is, erg prettig juist!

Ook deze Doxy heeft verschillende patronen die je bedient door 2 simpele knoppen. Een + en een – , niet te moeilijk, lekker duidelijk. Het fijne is dat ik de Doxy XXL gewend ben, en de bediening eigenlijk hetzelfde is. De Doxy zet je heel makkelijk aan, je hoeft de knop niet hard in te drukken, dit gaat allemaal heel soepel. Wil je het golfpatroon, dan moet je de knop ongeveer 4 seconden ingedrukt houden. De Doxy start dan in het golfpatroon, met de + en de – kun je de intensiteit ervan instellen. Wil je het “normale” trilpatroon, dan zet je hem gewoon aan met een druk op de knop, en kun je switchen met de + en de – knop.

Verder heeft de Doxy ook een heel fijn lang snoer van ongeveer 3 meter met een adapter aan het uiteinde. Dit vind ik dan een beetje een afknapper, ik vind een stekker nou eenmaal prettiger. Ook met opbergen, maar ik snap het heel goed, want de Doxy is internationaal een best-seller, dus dan word er niet specifiek voor de Nederlandse markt een stekker gemaakt.

Wat ik heel grappig vind aan deze Doxy Number 3 is dat je de kop eraf kunt halen en er meerdere ‘attachments’ op kunt gebruiken. Je gebruikt dus niet een ‘hoesje’ maar echt een hele nieuwe kop. Ik heb deze er niet bijgekregen, en kan dit dus niet testen. Misschien volgende keer 🙂

Ook deze Doxy is heel makkelijk schoon te maken met een toycleaner en een zachte doek. Water kan ook, maar kijk uit, want het heeft een snoer, met alle gevaren van water en elektriciteit van dien.

links de XXL en rechts de Number 3

De test; Ik kon werkelijk waar niet wachten om deze Doxy te gaan testen. Hij is zo mooi, en tof dat ik meteen wilde testen. Eenmaal schoongemaakt kon ik aan de slag. Ik heb een stopcontact naast mijn bed, maar ook deze Doxy Number 3 heeft een snoer van 3 meter, dus opties genoeg. Meestal gebruik ik de wandmassagers met een beetje glijmiddel, althans in het begin. Het ligt er een beetje aan hoe mijn stemming is. De kop is ook erg klein en kun je heel makkelijk positioneren tussen je schaamlippen op je clitoris. Ik begin met een trilpatroon, en zet de Doxy aan. Wat me meteen opvalt is dat de laagste stand best wel een heftige is. Meestal hou ik ervan om het een beetje op te bouwen, maar deze Doxy start harder dan ik gewend ben. Dit had van mij wel een tandje lager gemogen. Er is echter prima omheen te werken. Ik plaats niet vaak de kop rechtstreeks op mijn clitoris, omdat dit best gevoelig is, maar draai er rondjes omheen. Dat doe ik nu ook totdat ik ik bijna klaarkom, dit is echt al best heel snel. Daarom stop ik nog even om te kijken hoe het is met een standje hoger, maar daar ben ik nog niet aan toe op dit moment. Met het laagste standje kom ik dus heel makkelijk, en lekker klaar. De trillingen zijn ontzettend diep en intens, en dat is heel prettig. De Doxy trilt gelijkmatig en eenmaal in het ritme kom je heel makkelijk tot een orgasme. Zoals ik al zei draai ik vaak een beetje met de kop rondjes rondom mijn clitoris, een beetje spelen. Door de draaibeweging icm de trillingen kom ik altijd makkelijk klaar. Deze wilde ik echter ook proberen door hem stil te houden, kijken wat dit voor resultaat gaf, en ja…ook dat lukt heel makkelijk!

Daardoor is het voor mij ook leuker om met de trilpatronen te spelen. Normaal heb ik niet zoveel met de trilpatronen ( behalve bij sommige toys het golfpatroon, die is wel leuk ) maar bij deze Doxy Number 3 kan ik de kop stilhouden, en daardoor zijn de trilpatronen ook wel erg prettig en lekker.

Het meeste is in andere reviews wel naar voren gekomen over wandmassagers, en erg veel heb ik niet toe te voegen. Deze Doxy Number 3 is gewoon een heeeeeel fijn ding. Hij ziet er prachtig uit, voelt erg fijn aan en is erg licht en fijn in gebruik. De trillingen zijn intens en geeft je een heerlijk gevoel in je onderbuik dat zich langzaam opbouwt tot een orgasme. Van alle wandmassagers is dit toch wel echt de fijnste die ik heb. Ik snapte de ophef over het merk Doxy na de XXL nog niet zo heel goed, maar door deze Number 3 ben ik overtuigd. Doxy is toch wel een topper als het gaat om wandmassagers. En dan met name deze Number 3, die is echt fantastisch!

En ja, het is een hoop geld, maar in dit geval is het het echt wel meer dan waard. Zeker met de nodige opzetstukken ( er zijn er 4 ) is het een hele veelzijdige toy, en kun je er ontzettend lang en veel plezier mee hebben.

Samen/alleen; Ook deze Doxy is prima samen met je partner te gebruiken. Het snoer is maar liefst 3 meter lang en je kunt dus een heel eind komen. De kop is klein en dus is het voor mijn man makkelijker om een beetje te zien en voelen wat hij doet. Deze Doxy Number 3 kunnen we heel goed samen gebruiken, en is ook heel leuk om te gebruiken bij hem. Zet de Doxy eens op zijn eikel, of net onder zijn ballen, succes gegarandeerd 😉

Benieuwd geworden naar de Doxy Number 3?

Je kunt hem onder andere bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *