Elysium Mellow Pink vibe

Soms bestel je wel eens een vibrator uit nieuwsgierigheid, zo deed ik dat ook met deze. Hij was in de aanbieding, niet duur en dus het proberen waard. Ik heb hem gekocht voor 20, echter voor die prijs heb ik hem nergens meer kunnen vinden helaas. En toch is hij achteraf gezien die €45 meer dan waard! Daarom een review 🙂

Dit staat er op de verpakking; De Elysium Rechargeable Vibe Small is een lekkere dikke basis vibrator in de kleur roze. Hij van klein formaat (15 cm) waardoor hem makkelijk en discreet mee kunt nemen. Zijn perfect gebobbelde schacht zorgt voor een unieke stimulatie langs de vagina wand elke keer als je de vibrator naar binnen of buiten laat glijden. De Elysium Rechargeable Vibe is gemaakt van siliconen materiaal wat heerlijk zacht aanvoelt. Siliconen neemt je lichaamstemperatuur over waardoor hij niet koud aanvoelt.

Prijs; Op verschillende sites, om en nabij de €45

Materiaal; Siliconen

Lengte; 15 cm

Doorsnede; 4,5 cm

Waterproof; Nee

Oplaadbaar/Batterijen; USB Oplader

Eerste Indruk; Wat. Een. Leuk. Ding!! Echt serieus waar, hij ziet er door de kleur en het silliconen zo onwijs schattig uit. Nu hebben niet veel vrouwen dat, maar ik dus wel 🙂 Ik vind het erg belangrijk dat een vibrator er ook nog leuk uitziet en niet alleen maar functioneel is. De Elysium heeft maar liefst 10 verschillende standen en is niet erg groot. Maar door de grote ronde kop kon deze vibrator nog wel eens heel erg fijn zijn in het gebruik.

De test; Oh My!! Ik heb met de Elysium een nieuwe favoriet gevonden. Het materiaal is zo onwijs zacht, en daardoor superfijn in gebruik. Er zitten 10 standen op, maar zoals elke vrouw denk ik heb ik toch wel een vaste voorkeur, en deze Elysium heeft die ook ( Ik ben niet erg moeilijk, haha! ) Door de grote knop is hij erg makkelijk te bedienen terwijl je hem gebruikt. Inwendig kan hij ook, maar dat vond ik persoonlijk niet erg prettig. Hij is dan voor het mooie net iets te klein en te dik, en nee dat bedoel ik niet zo! Het heeft nu eenmaal niet mijn voorkeur. De trillingen zijn erg fijn, door het zachte matriaal worden deze iets gedempt, en dat maakt het voor mij erg prettig. Ook de krachtige trillingen zijn subtiel, en door de bredere kop kun je een ‘groter’ gebied stimuleren, deze vibrator doet me dan ook heel erg aan een wandvibrator denken. Sinds ik USB / oplaadbare vibrators heb ontdekt ben ik helemaal om, geen gedoe meer met batterijen! IDEAAL!

Samen / alleen; Erg geschikt voor samen, en dat omdat de kop relatief groot is. Je partner zit dus al snel goed 😉 Zeker voor stelletjes die nog heel erg aan het zoeken zijn hoe dat nu allemaal handig is om speeltjes samen te gebruiken. Met deze zit je niet snel mis, en hij is ook nog eens erg prettig! Ook is hij doordat hij wat dikker is erg goed vast te houden, en door de grote knop ook makkelijk ‘op zijn kop’ te bedienen. Dus ik zeg, doen!

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *