FUN FACTORY B BALL UNO

Ik kreeg van Mark van Euphoria een leuk nieuw speeltje toegstuurd. Of ik deze wilde testen? Nou dat wilde ik wel 🙂

FUN FACTORY B BALL UNO

Wat staat er op de verpakking? Dankzij de kegelvormige top, kan de fluweelachtige en flexibele B BALL UNO gemakkelijk en zeer aangenaam anaal ingebracht worden. De kleine plug – gemaakt van medische siliconen en lichaam vriendelijk ASB plastic – id hierdoor perfect voor de eerste anale spelletjes. En het beste moet nog komen: want met elke beweging beweegt een roterende bal binnen in de B BALL UNO – en afhankelijk van de activiteit, van zacht tot uitdagend.

Prijs; €29,90

Materiaal; Siliconen

Maat; M

Waterproof; ja

Voor hem en haar

Voor beginners

Eerste indruk; Wat een grappig ding! Ik ontving er eentje met roze, altijd een gezellig kleurtje 🙂 Verder viel het me op dat het siliconen erg zacht is, en dat voelt zeker prettig. Wat ik meteen als ‘probleempje’ zag waren de ribbels in het design van de plug. Want hoe schoon en goed voorbereid je ook bent, er kan altijd ontlasting ( ewww vies praatje, maar wel realiteit ) wat achterblijven op de plug bij gebruik. Dit leek me met ribbeltjes niet erg praktisch. De B ball Uno is hol van binnen en er zit een kogeltje in die heen en weer rolt. Dit zou nog wel eens heel leuk kunnen zijn tijdens het spelen!

De test; De plug is erg zacht en erg makkelijk in te brengen. Zorg dat je met anale toys altijd voldoende glijmiddel gebruikt, het is een buttplug van siliconen, dus een glijmiddel op waterbasis is het verstandigst. Maar glijmiddel op waterbasis droogt iets sneller op, dus zorg ervoor dat je genoeg gebruikt.Ik kreeg van Mark er een flesje Fun Factory Toyfluid bij op waterbasis met een pompje, lekker spul, en fijn in het gebruik! Verder is het zo, net als met alle anale toys, dat je de nodige voorbereidingen treft en zorgt dat je schoon bent. Het hoeft natuurlijk niet, maar dat speelt wel het fijnste. De maat M is voor mij een goede maat, ook voor beginners zou dit een fijne plug kunnen zijn, aangezien hij erg zacht is, staal is dan vaak wat onplezieriger als beginner. Voor de wat ervaren dames en heren is er ook een duo variant, de Fun Factory BBalls Duo

Het balletje is een erg fijne toevoeging, de plug zelf is niet erg zwaar. Iets wat ik persoonlijk van een metalen buttplug wel erg fijn vind, je merkt dat je hem draagt. Maar door het balletje is het een andere ervaring. Een buttplug is voor mij als vrouw een fijne ervaring, maar ik doe het voornamelijk voor mijn man. Als man zijnde voel je dat de vrouw hem draagt als je haar vaginaal penetreert, de eikel glijdt langs de plug die je door de vaginawand heen voelt, en dat geeft een lekker gevoel ( althans van horen zeggen dan ;p ) Voor penetratie maakt het balletje niet heel veel uit, of je moet heel hevig genomen worden waardoor je heen en weer schiet, maar eerlijk gezegd denk ik dan niet aan een balletje in mijn kont…ja sorry, maar dat is nou eenmaal zo. Daarentegen met een goede spanking vond ik het dan wel weer fijn en opwindend. Meer omdat je je dan wat meer bewust bent van je lijf op dat moment.

Dan het schoonmaken, zoals ik al zei heb je met anale toys nou eenmaal de kans dat er wel eens iets achterblijft. De Fun Factory B Ball Uno is goed te reinigen met water en zeep of een toycleaner, maar het randje was wat lastiger schoon te maken. Niet dat het nu zoveel was, maar voor mijn gevoel was het echt pas goed schoon toen ik er een borsteltje over haalde. Niet erg praktisch dus, en ik snap eigenlijk niet zo goed waarom ze dat zo gemaakt hebben. De randjes voegen namelijk niets toe aan het gevoel, het is puur voor het oog.

Samen/alleen; Nou ja, een buttplug kun je op veel verschillende manieren gebruiken, maar ik vind het een gedoe om die zelf in te brengen. Dus een buttplug staat voor mij gelijk aan samenspel.

Je kunt de Fun Factory B Ball Uno bestellen via Euphoria via deze link

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen. 

 

Spread the love
Tagged , , , , , ,

3 thoughts on “FUN FACTORY B BALL UNO

 1. Hoi! Leuk artikel. Ik heb dezelfde buttplug van FUN FACTORY, alleen dan met dubbele ‘bal’. Ik moet zeggen dat ik hetzelfde probleem ervaar met het schoonmaken… En ik vind het ‘staafje tussen de eerste en de tweede bal ook iets te flexibel om makkelijk in te kunnen brengen. Als hij harder had geweest was hij er gemakkelijk in te duwen geweest, naar mijn idee… Hebben jullie de dubbele ook getest?

  1. Hoi Eva,

   Nee die heb ik niet getest..
   Wel grappig om te lezen dat je hetzelfde ‘ongemak’ ervaart bij dit product..heb nu een borsteltje speciaal voor deze toy, ook niet erg, maar beetje gedoe is het wel 😉

   groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *