GBALLS2 APP Vibrerende eitjes

Wat staat er op de verpakking? De G-Vibe Gballs2 is jouw persoonlijke coach voor het trainen met de kegel vaginaballetjes. De app biedt een persoonlijke virtuele coach, zes uitgebreide trainingsprogramma’s, een gesproken handleiding, dagelijkse doelstelling en een leuk beloningssysteem. Je kunt ook je dagelijkse oefentijd bijhouden. Gballs zijn voorzien van een supergevoelige sensor die voor nauwkeurige biofeedback zorgt en Bluetooth 4.0 technologie gebruikt. Je kunt Gballs ook zonder app gebruiken en ze zijn waterbestendig.

Prijs; €90
Materiaal; Siliconen
Kleur; Ze zijn er in het roze en in het blauw
Waterdicht? Ja
Batterij / Oplaadbaar; Oplaadbaar met USB
Werktijd; opgeladen, 4 uur
App; Te vinden in de AppStore, geschikt voor Android en iOs
Gewicht; 54 gram
Afmetingen; 31 x 82 mm

Eerste indruk; Trainingsballetjes? Yeah, right!! Deze kreeg ik dus cadeau van mijn man, maar niet omdat het hem nu zo leuk lijkt dat ik mijn bekkenbodemspieren wat beter train, dat probeer ik op andere manieren 😉 Maar eerlijk is eerlijk, nu ik hem toch heb, kan het misschien geen kwaad om dit ook eens te proberen. Het opladen gaat erg makkelijk via de USB kabel, er zit een mooi satijnen opbergzakje bij, en het trileitje heeft een lang touwtje, dus geen gefriemel om hem er weer uit te krijgen.
De app is heel makkelijk te vinden in de AppStore als je zoekt op “Magic Kegel”. Deze downloaden en hij wijst je de weg, het is een heel makkelijke app.
Maar nogmaals, als ‘personal sex-fitness coach’ is deze niet aangeschaft. Deze eitjes gaan we uitproberen als speelgoed. Het lijkt mijn man, en mij stiekem ook wel, onwijs sexy en geil om het eitje in te doen als we uit eten gaan, of naar de bios bijvoorbeeld. Het idee alleen al! Nu ben ik zelf erg benieuwd hoe ver het bereik is, tot hoe ver kun je elkaar plagen? Hij werkt met Bluetooth, dus het zal niet onbeperkt zijn, maar dat maakt het tijdens een avondje uit wel een echt kat en muis spel 😉

De test; Het inbrengen is het makkelijkste met een glijmiddel, neem er hierbij eentje op waterbasis, dat is beter voor je siliconen speeltjes en het behoud ervan. We gingen een avondje uit eten en omdat ik niet wist of het comfortabel zit, of je het lang in kunt houden, of het makkelijk lopen is ermee en of je hem er zelf makkelijk uit kunt halen op bijvoorbeeld het toilet moest dat eerst thuis getest worden natuurlijk 😉
Wat ook heel makkelijk is, is dat je hem niet persé met de app hoeft te bedienen, dat betekent dat je hem dus ook als vibrator zou kunnen gebruiken..
Dan de test…nou dat viel dus vies tegen! Als je het eitje in je hand houd, kun je er echt wel heel ver mee weglopen. Het bluetooth bereik is echt behoorlijk ver. Vanaf de bank kon hij het eitje makkelijk bedienen als ik in de keuken stond, MAARRRRRR en dat is de maar waarom het mijns inziens niet geschikt is als speeltje…. als je het eitje eenmaal inbrengt is het bereik weg. Niks, nakkes, nada! Om de kegeloefeningen te doen, waarbij ik het dus zelf bedien, moet ik mijn telefoon op mijn onderbuik houden om nog enigszins bereik te hebben! Dat is even balen zeg! Dus als speeltje is het niet geschikt, maar om zelf oefeningen te doen ook niet erg. Je verrekt steeds je nek als je naar het scherm wilt kijken, tot zover dus ontspannen oefeningen doen :/
Wij gaan op zoek naar een ander trileitje om te kijken of deze wel aan mijn/onze wensen kan voldoen!

Samen of alleen? Nou wij kochten hem voor samen, maar zoals ik al zei, officieel is het een training-eitje voor je bekkenbodemspieren.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *