Jaded glass Ben Wa balletjes

Sommigen van jullie die me volgen op twitter of instagram kregen het vorige week al mee, maar het testen van deze Ben Wa balletjes was dus echt een drama…

Deze review is dan ook anders dan anders. Je moet natuurlijk uiteindelijk zelf je keuze maken of je dit product gaat gebruiken, maar ik ben na dit experiment #TeamTouwtjes

Ik had na een slechte, haast traumatische ervaring, met een Beppy tampon misschien wel beter moeten weten, maar toch ….. Ze zijn zo ontzettend mooi, en het idee is zo ontzettend leuk, maar het ging bijna ontzettend mis!

Ik kreeg deze prachtige Ben Wa balletjes van Easytoys opgestuurd, je kunt ze vinden op de site, en ze zijn helemaal niet duur. Kijk maar via deze link.

Omdat ik er niet helemaal zeker van was heb ik om te beginnen maar 1 balletje ingebracht, en uiteindelijk was ik me daar toch een partijtje blij mee! Na dit verhaal kun je het al een beetje raden natuurlijk…..Ik was het balletje kwijt! Ik heb hem netjes ingebracht volgens de voorschriften, en na het inbrengen merkte ik eigenlijk al meteen dat ik hem niet voelde zitten. Voor het trainen van mijn bekkenbodemspieren waren deze dus al ongeschikt, omdat ik niet het gevoel had dat ik moest knijpen om ze in te houden. Ik besloot de bal in te houden om te kijken wat het deed na een tijdje. Het was op zich best grappig, want ik voelde dus echt niet dat ik hem in had, maar na een tijdje op mijn zij te zitten/liggen voelde ik wel wat irritatie in mijn vagina. Waarschijnlijk het balletje wat druk gaf doordat ik stil zat, want als ik eventjes rondliep dan was dit gevoel weer weg. Na een uurtje vond ik het wel weer welletjes en wilde ik hem eruit halen. Na even gevoeld te hebben kwam ik er al achter dat ik er niet bij kon, het balletje zat simpelweg te ver naar boven. Wat ze aanraden op het internet als je een Ben Wa balltje hebt dat er niet uitkomt ( ja heus, er zijn sites voor…I kid you not! ) is oa hurken en springen. Ik hurkte als een broedse kip, maar geen balletje te zien, hij was niet eens gezakt.

De “boosdoeners”

Volgende tip was springen om de balletjes te laten zakken. Enfin, we hebben gelukkig een trampoline in de tuin en tot grote verbazing van de Gup stond deze mama op de trampoline te springen in de regen. Maar nee hoor, niks nada… *zucht* okay, volgende tip dan maar.

Uiteindelijk heb ik ze denk ik allemaal wel geprobeerd, extra glijmiddel toevoegen, je bekkenbodemspieren het werk laten doen, ik heb een half uur onder de douche zitten hurken en voelen waar die verrekte bal nou zat. Steeds kon ik er wel bij, maar ik kreeg er geen grip op.

Al die tijd hield ik mijn volgers op de hoogte en ondanks de hilariteit van de situatie waren er ook zat vrouwen die erg bezorgd waren en me al op SEH zagen liggen met een eendebek in mijn vagina. Ik ben een pleeg, ik weet dat het balletje technisch gezien nergens heen kan ( ik heb geen afwijkende vagina of operaties gehad ) en dat deze er vanzelf toch wel uitkwam. Ik bleef de eerste 2 uur ook best kalm. Toen na deze 2 uur er echt nog geen zicht was op een Ben Wa balletje wat er spontaan uit zou komen kreeg ik het een beetje benauwd. Net als toen met de Beppy tampon was er geen andere optie dan dat mijn man weer eens met zijn hand de menselijke grabbelton in moest, en dat idee stond me onwijs tegen. Ik klampte van de stress helemaal dicht als een mossel en ik moest echt even mijn mindset weer kalm krijgen. Mijn man vond het echt geen probleem, maar mijn god…daar zo liggen is toch echt niet tof. En dan liever bij hem dan bij een huisarts, maar toch…erg sexy is het allemaal niet. Uiteindelijk hebben we er daarna hartelijk om kunnen lachen, iets met commentaar als “je zou een goede goochelaar zijn geweest” maar echt Kinkies, het was zoooo gênant!

Ik heb ook Ben Wa balletjes gehad met een touwtje en die zijn echt leuk en grappig om te gebruiken, maar zo zonder? NOOIT NEVER MEER!

X Morgan

Spread the love
Tagged ,

2 thoughts on “Jaded glass Ben Wa balletjes

  1. Tja, dat is natuurlijk een afknapper. Maar een tip, gebruik de volgende keer een condoom, dan heb je een rubber touwtje. Okee, het Ben Wa gevoel zal dan misschien iets minder zijn, maar alles beter dan ze weg te toveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *