Lelo Isla

Ik kreeg een paar weken geleden van sextoyland.nl deze schitterende Lelo Isla toegestuurd. Nu was ik al een fan van de producten van Lelo, en deze vibrator zag er zo mooi uit dat ik meteen enthousiast was!

Dit staat er op de verpakking; Isla is een elegante, middelgrote vibrator die zo aangenaam is om aan te raken als zo opvallend om te zien. Haar vloeiende silhouet is gevormd om zich naar de vrouwelijke vorm met functies aan te passen, zodat ze altijd de meest diepe bevredigende gevoelens geeft. Isla is gemaakt van lichaamsveilige siliconen en een ABS kern, die is voorzien van een volledig waterdichte body, dat gemakkelijk om schoon te maken is.

 • Afwerking: mat

 • Afmetingen: 220 x 60 x 44mm

 • Materialen: lichaamsveilige PC ABS / siliconen

 • Gewicht: 140g

 • Batterij: Li-lon 500mAh 3.7V

 • Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA

 • Gebruikerstijd: tot 4 uur

 • Stand-by: tot 90 dagen

 • Frequentie: 120Hz

 • Max geluidsniveau: <50dB

 • Interface: drie toets-interface, 6 modes

Prijs; €69,95

Matriaal; Siliconen

Oplaadbaar/batterijen; oplaadbaar

Eerste indruk; hoe voelt het, hoe ziet het eruit? Mijn eerste reactie was letterlijk “WOW” De Producten van Lelo staan erom bekend dat ze niet erg goedkoop zijn, maar altijd wel heel erg mooi zijn wat betreft vormgeving en ‘werkbaarheid’ Deze Lelo Isla word geleverd in een mooie doos, bekleed met een zachte stof. Je kunt hem daar mooi in bewaren, of in het satijnen zakje dat erbij geleverd word. Mocht je een doos niet handig vinden. Ik ben van mening dat ‘speeltjes’ er best gezellig uit mogen zien, en ik was meteen verliefd op de kleur! Hij ligt fijn in de hand, is niet heel zwaar, en de zachte toetsen maken hem makkelijk in gebruik.

De test; Ik ben een meisje dat het vaak puur van uitwendige stimulatie moet hebben. Is niet erg, hebben veel vrouwen, maar dat maakt het dat ik altijd een beetje kritisch ben tegenover ‘G-spot’ stimulators. Ik heb er eentje, en hij doet het, maar heeft wel een getraind iemand nodig wil ik daar mijn plezier uit kunnen halen. If you know what I mean 😉 Anywayyyyy, de Lelo Isla stelt daarin zeker niet teleur! Wat een fijn ding is dit…. Ik had maar weinig nodig om tot een orgasme te komen met deze vibrator, waarbij dit bij andere ‘G-spot’ stimulators niet eens lukte. Het is erg zacht matriaal, en dus voelt het erg prettig aan. Er zijn 6 verschillende trilstanden, en die gaan van heel zacht naar behoorlijk heftige trillingen. Voor ieder wat wils dus. Ik kreeg hem samen geleverd met de cleaningspray van Lelo, en ook dat is heel fijn spul. Je sprayt de Lelo Isla in, spoelt het af met warm water en maakt hem droog met een zachte doek. De spray lijkt wat menthol te bevatten waardoor het ook erg prettig ruikt. Daar voel je de volgende keer niets van, is echt enkel een geurtje. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, dan ruikt het niet zo chemisch naar rubber.

Samen/alleen; Samen heel goed te gebruiken, alleen zitten de knopjes dan wel wat onhandig waardoor je nog wel eens per ongeluk naar een andere stand gaat. Alleen is hij ook erg prettig en handig in gebruik.

Al met al een heel fijne vibrator, die er ook nog eens heel mooi uitziet! Normaal is deze behoorlijk prijzig, maar omdat het een ‘ouder model’ is kun je nog wel eens mazel hebben om hem ergens wat goedkoper tegen te komen. Opschieten dus! 

Nog even dit; Ik krijg producten om te testen en te reviewen, weet wel dat mijn mening niet te koop is. Ik geef enkel mijn eigen menin

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *