Getest

Master – Satisfyer ( Vibes collectie )

Ik kreeg van Mark ( de eigenaar van Euphoria de leukste erotiekwinkel in Heerenveen ;p ) deze Master toegestuurd uit de Satisfyer Vibes lijn. Als je heel eerlijk bent zie je meteen dat de hele Satisfyer Vibes collectie een beetje een ‘knock off’ is van de FunFactory toys. Er is echter wel een aanzienlijk prijsverschil, en als de toys van Satisfyer gewoon goed zijn, tja…

Wat staat er op de verpakking? Het compacte natuurgetrouwe design brengt je met de volumineuze, gestileerde eikel en de lichte kromming ten gunste van je G-plek verleidelijk in verrukking en geeft vrouwen die weten wat ze willen het heerlijke gevoel helemaal compleet te zijn.” bron; satisfyer.com

Prijs; € 49,90

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte; 22 cm ( inbrenglengte is ongeveer 17cm )

Breedte; 4,7 cm

Gewicht; 400 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv USB-kabel met magneetje

Aantal patronen; 12 ( 6 tril-niveau’s en 6 patronen )


Eerste indruk; GODNONDEJU WAT EEN GROOT DING! En het is grappig, want andere toys schelen niet zoveel met deze als ik heel eerlijk ben. Maar of het nu door de vorm is, het gewicht, of toch de lengte, het voelt als heel groot. Na een gesprekje met andere sextoytesters Luna ( Climaximaal ) en Tess ( Tesstesst ) kwam ik tot de conclusie dat de Master niet heel erg groot is, en dat het reuze meevalt. Nu is iedereen anders en het blijft een review vanuit mijn standpunt, maar weet dat de meningen hierover verdeeld zijn. Lees ander hun reviews ook eens door 🙂

Feit blijft dat er XXL vibrator bij de beschrijving staat, en op de doos zie je de Master afgebeeld op ware grote en kun je voor jezelf een beetje inschatten of het wat is voor je. De Master is wel ontzettend flexibel en gemaakt van zacht siliconen. Ik vind vibrators in huidskleur maar saai, maar ik snap dat er mensen zijn die dit wel leuk vinden.

Ik had als grapje geprobeerd om dat ding in mijn mond te krijgen onder het mom “als het niet in mijn mond past, komt het mijn vagina niet in!” maar het ding paste niet eens in mijn mond! Nou dat beloofd wat…. Ik krijg bij deze Master nog de meeste associaties met een gummyknuppel. De flexibiliteit, de vorm, de grote, enfin….

De Master is dan wel weer handig te bedienen door een handvat met een soort van lus eraan. Je kunt hier heel makkelijk je vinger(s) door doen en de Master gebruiken. Zeker als je van een stotende beweging houdt is dit een handige houvast. Daar zitten ook de knopjes om deze Master te bedienen.

Er zijn 12 standen, met 6 verschillende patronen en ook 6 verschillende tril-niveau’s. Je kunt zelf kijken welke je prettig vind, maar dat is bij elke vibrator altijd een beetje uitzoeken. De Master wordt netjes geleverd in een ietwat saaie doos, met daarin de vibrator, een oplaadkabel, maar zonder opbergzakje ( was dit te groot? ) en dat is best jammer. Siliconen trekt stof en pluisjes aan, dus een opbergzakje had wel fijn geweest.

Mijn favoriet de Splendid Gentlemen, de Master en de Tongue naast elkaar ter vergelijking

De test; Nou daar gaan we dan! Echt ik ben best wat gewend, en dus verwachtte ik ook geen problemen te hebben met deze Master. Ik bedoel, ik heb al aardig wat toys getest, en je ziet hierboven dat de Master niet erg veel scheelt met mijn favoriet, de Splendid Gentlemen. Ik zie mezelf als een vrouw die ‘behoorlijk wat kan hebben’ Nou…..dat viel best een beetje tegen haha!

Ik had voldoende glijmiddel gebruikt, was echt wel in de mood, maar had toch wat moeite met inbrengen. Ik moest met de eikel echt even over een hobbeltje zeg maar. Een beetje doorduwen maakte het dat ie erin schoot en ik had meteen zoiets van “ok, het past” Een beetje heen en weer bewegen en het ging prima. Ik voelde me wel “vol” en dit is misschien een hele plastische review, maar ik weet echt even niet anders hoe ik het anders moet beschrijven. Op zich vond ik hem best prettig en ik kon er best aan wennen, met eruit halen weer even over dat “hobbeltje” Weer erin, maar dat bleef wel. De eikel is iets groter dan de rest van de vibrator, en ik voel dat wel echt.

Toen ik eenmaal de Master in me had wilde ik de trillingen uitproberen, en dat heb ik geweten! De Master beschikt over 2 krachtige motoren en zelfs de laagste trillingen kon je goed voelen. De trillingen zijn diep, en ik voelde ze dan ook helemaal in mijn anus. Eerlijk gezegd vond ik dit dus niet prettig. Anale vibrators ken ik, maar dat is een ander gevoel. Ik voelde me al vol, en nu met die trillingen erbij…..nee, dat is niks voor mij. De Master voelde vanaf het begin al niet erg prettig en dus heel hevig heen en weer bewegen om mijn G-spot te bekoren deed ie dus niet.

Mijn clitoris was echter wel heel erg blij met de Master. Juist door de grote kop en de krachtige motoren kun je heel makkelijk klaarkomen. Zoals al eerder gezegd, hij is heel zacht en flexibel. Door de ring kun je hem heel makkelijk vasthouden en bedienen, ja….hiervoor vind ik de Master wel heel erg fijn. Het is net een draadloze wandvibrator, maar wel stukken goedkoper 😉

Misschien was het de schok, misschien ben ik anatomisch anders, misschien ben ik anders dan andere vrouwen, maar nee….de Master is als het aankomt op inwendige stimulatie niets voor mij. Groter is voor mij niet altijd beter, en in dit geval dus ook niet. Aan de andere kant, als je er eens eentje wilt proberen van dit formaat, zou ik deze wel aanraden. Hij voelt fijn aan, is lekker zacht, anatomisch redelijk correct en niet te duur. En bevalt hij niet, dan is je clitoris er erg blij mee! Dus wil je echt eens wat anders, dan is de Master misschien wel wat voor jou.

In combinatie met een clitorisvibrator is het niets voor mij helaas

Bij mij blijft de Master wel op mijn nachtkastje liggen, maar dan als knuppel ter verdediging tegen potentiële inbrekers 😉

Benieuwd geworden naar de Master van Satisfyer?

Je kunt hem onder andere bij Euphoria, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *