Melt by WeVibe

Ik sta op diverse ‘mailinglists’ van bedrijven, maar dat betekent niet automatisch dat je ook daadwerkelijk alle nieuwe speeltjes ontvangt zodra ze uitkomen. Gelukkig was daar Easytoys die me vroeg of ik toevallig de nieuwe Melt van WeVibe al had? Ik antwoordde dat deze wel heel erg nieuw was en dat ik de Moxi nog niet eens in mijn bezit had, en zo geschiedde. Ik kreeg van Easytoys de nieuwste Melt toegestuurd, vers van de pers!

Wat staat er op de verpakking? “Pleasure Air™ uses subtle changes in air pressure to gently massage the clitoris, leading to intense pleasure and epic orgasms. Melt’s pulsating waves and gentle suction surround the clitoris with sensations that range from gentle kisses to stronger suction as you increase the intensity.

Take Melt to the next level with the We-Connect app. The touchscreen features let your partner take full control over your pleasure while you hold Melt in the right spot. We-Connect also gives you access to a completely fluid range of intensity levels, so you can find exactly the right sensation, in the moment.” bron; www.we-vibe.com

Prijs; € 149

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  12,6 cm

Breedte; 2,2 cm

Gewicht; 115 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar met usb kabel dmv magneet

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur plezier

Aantal patronen; 12 intensiteit levels, geen patroontjes

Eerste indruk; Zoals bij alle toys van WeVibe valt het meteen op hoe leuk en netjes de speeltjes zijn verpakt. Ook dit doosje heeft weer gezellige kleurtjes, en je ziet de Melt op de voorkant vh doosje, de specificaties aan de achterzijde. Als je het doosje openmaakt zijn er de hygiëne seals en daar ligt ie dan, de WeVibe Melt. En wat is ie prachtig!! Op internet zijn ze er nog niet uit of dat ie oranje is of roze, voor mij hangt het er een beetje tussen, maar ik zou toch neigen om hem roze te noemen. Het is een fris en hip kleurtje. Onder de Melt liggen netjes een opbergzakje, een oplaadkabel ( 90 cm lang) met magneetjes, zoals veel WeVibe speeltjes hebben, een zakje glijmiddel en een beschrijving. Ik blader de beschrijving snel door, echt lezen doe ik deze bijna nooit, maar de beschrijving is helder en duidelijk. De Melt zelf is erg licht en ontzettend zacht! Het is onwijs fijn siliconen, en dat ben ik gewend van WeVibe, maar nog niet eerder van een luchtdruk speeltje. Ik blijf ermee spelen, en de Melt ligt heerlijk in de hand. De knopjes gaan makkelijk aan en uit, en hij maakt niet heel veel herrie, dit beloofd veel goeds! Ook is deze Melt is te bedienen met een app, en dat is best tof! Aan de andere kant ben ik onwijs nieuwsgierig hoe dit werkt met een luchtdruk speeltje, en of het überhaupt werkt, dus testen maar 🙂

De test; Soms kom je wel eens een speeltje tegen die je meteen super-mega-enthousiast maakt. Dat je instastories opneemt, en dat je meteen een review wilt typen. Deze Melt is zo’n speeltje. Wat heeft WeVibe dit goed gedaan zeg! Mijn vaste lezers weten dat ik een beetje een moeizame relatie heb met Womanizers. En aangezien Womanizer is samengegaan met WeVibe was ik een beetje sceptisch over de Melt. Maar mijn allerliefste WeVibe laat me niet in de steek!! Deze Melt is in één woord fantastisch, en dat zeg ik niet heel gauw, en zeker niet over een luchtdruk speeltje 😉 

Doordat de Melt zo fijn vasthoudt is de hele ervaring voor mij een stuk fijner. Ik hoef niet te zoeken naar knopjes, want deze liggen een beetje verzonken in de toy en zijn dus makkelijk te vinden. Hij maakt geen herrie, waar ik me onwijs aan stoor bij andere luchtdruk speeltjes ( sommigen klinken alsof de buurman het gras staat te maaien! ) en hij ziet er ook nog eens heel sexy uit. Zoals eerder gezegd het siliconen is heerlijk zacht, en het heeft geen rare knopjes, hobbels of aansluitpunten. Je kunt hem dus heel makkelijk schoonmaken, ideaal dus. Ook heb je veel meer grip op het siliconen als het nat is, en dat maakt deze Melt heel erg geschikt voor onder de douche, of ‘glijmiddelhanden’ Deze Melt kun je ook samen tussen jou en je partner in gebruiken, vandaar de glijmiddel opmerking, maar daarover straks meer. 

De WeVibe Melt heeft ook een heel zacht ‘tuutje’ dat heel mooi in het design past. Bij andere luchtdruk speeltjes is het altijd zo’n dopje dat erop zit en die je over je clit moet zetten, erge domper vind ik dat altijd en zoooo niet sexy. Alsof je een colafles over je clitoris heen zet. Deze Melt heeft dat dus niet, en dat is prettig, en fijn! Je kunt de Melt heel makkelijk over je vagina heen bewegen om je clit te zoeken, en dit klinkt misschien raar, maar ik heb niks met het “lippen spreiden-speeltje erop-en gaan” principe. Het mag best een beetje sensueel zijn, je lichaam ontdekken, en met de Melt kan dit in verschillende posities. Doordat ie dat stomme ‘opzet tuutje’ niet heeft!

Verder heeft de Melt 12 verschillende standen, allemaal hetzelfde en geen patroontjes, dikke prima. Bij luchtdruk speeltjes is dat ook niet erg fijn in mijn ogen. De luchtdruk die de Melt produceert is prettig, steady en heerlijk. Je kunt het langzaam opbouwen doordat hij die verschillende intensiteiten heeft. Niet speeltje erop, orgasme en klaar. De Melt geeft mij echt een ‘speel’ beleving. Ook heeft de Melt een ‘stand by’ functie EN een bijna leeg indicatorrrrrrrr, en dat is superhandig voor mensen zoals ik die steeds vergeten hun toys op te laden.

Dan de app, die is makkelijk te downloaden in de store en werkt prima. Je kunt heel makkelijk de Melt met je app connecten ( ik draai op Android overigens, geen idee hoe dit met iPhone is ) en je kunt heel snel aan de slag. Je kunt, net als met de andere speeltjes met app bediening van WeVibe, zelf iemand uitnodigen om mee te spelen. En dit kan dus iemand aan de andere kant van de wereld zijn. Leve het internet! 

Samen/alleen; WeVibe is echt wel een voorloper als het gaat om ‘couple toys’ daarin zijn ze marktleider en dat doen ze gewoon heel erg goed. Maar zo’n luchtdruk speeltje tussenin? Is dat nou handig? En lukt dat allemaal wel? Het antwoord is JA, DAT GAAT MEER DAN PRIMA! Waar ik bijvoorbeeld lastig klaar kan komen van G-spot stimulatie, dan wel penetratie is het bij ons vaak eerst ik een orgasme, dan hij een orgasme. Dat is prima, en werkt voor ons heel fijn. Maar soms is het ook wel lekker om tegelijk klaar te komen, je weet wel net als in de film enzo…

Handen zitten dan vaak in de weg, speeltjes zijn al snel te groot, of te klein. Een bulletvibrator heb ik bijvoorbeeld al snel geen grip op en die glipt dan weg, ik geen orgasme, hij al wel, enfin…je snapt mijn punt?! Deze Melt is niet heel dik en is wat langer, maar doordat het van fijn siliconen is kun je hem makkelijk aan zijn puntje vasthouden ( en daar komt ie ) zelfs met glijmiddelhanden! Dus mijn hand zit daar niet in de weg, ik word heerlijk gestimuleerd en we kunnen samen klaarkomen. Heerlijk! Dit kan natuurlijk in de gewone, missionaris houding, maar doordat de Melt zo lekker op zijn plek blijft zitten, kun je hem ook gebruiken als je het ‘doggie style’ doet. En dat maakt hem super geschikt om samen mee te spelen! 

Nogmaals ik ben niet heel snel tevreden over een speeltje, maar deze WeVibe Melt maakt het allemaal waar! 

Benieuwd geworden naar de WeVibe Melt?

Je kunt hem bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *