Mimi Soft by Je Joue

Ik heb een superleuk gesprek gehad met de mensen achter Je Joue op de Erofame dit jaar. De stand was prachtig! De doosjes van Je Joue zijn het eerste wat je ziet, en meteen daarna de schitterende toys die erin horen. Je Joue staat voor design, elegantie, en sensualiteit. En echt, dat merk je aan alles terug. Het voelt als een onwijs luxe merk, maar heeft hele leuke ( niet zo luxe ) prijzen. En daar hou ik van! 

Super mooie, goede en betaalbare toys voor iedereen 🙂

De doos alleen al is prachtig!

Wat staat er op de verpakking? Mimi Soft’s motor is designed to a low frequency to give our signature Je Joue oh-so-low rumbling vibrations. With 5 speeds and 7 patterns, Mimi Soft offers a wide range of vibrations – from a gentle purr to a deep rumble.” bron; www.jejoue.com

Prijs; € 85

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  8 cm

Breedte; 4 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar met usb kabel dmv magneet

Oplaadtijd; 120 minuten voor 2 uur plezier

Aantal patronen; 5 intensiteit levels in 6 verschillende patronen

Het is net een steen..

Eerste indruk; Ja zoals ik al zei, het doosje alleen al is prachtig! Het is een mooi klein compact doosje met een veren design en hele mooie, diepe kleuren. In het midden staat de naam Je Joue, en je weet eigenlijk meteen dat je iets moois in handen hebt. In het doosje ligt de Mimi Soft netjes  in een soort kommetje, zodat deze er niet uitrolt. En daarnaast een klein vakje waarin de boekjes en de oplader zitten. Deze kun je afsluiten met een soort van klepje, en dus ziet het er heel strak uit. Er zit geen opbergzakje bij, maar in dit geval weet ik al dat ik OF de toy in het prachtige doosje blijf bewaren ( ik doe dit ook met mijn LELO toys ) OF ik heb de Mimi Soft steeds in gebruik en hoef ik hem nergens in op te bergen, want wat is dit een fijne toy! De Mimi Soft is waterproof en dus heel makkelijk te reinigen, of lekker voor in bad! Je kunt hem opladen dmv een USB kabel, die met een magneet aan de Mimi Soft vast ‘klikt’

De Mimi Soft is er in heel veel mooie kleurtjes. Ik heb gevraagd om de grijze variant, dit is een limited edition, en ik had deze al gezien op de Erofame en was meteen verliefd. Het is net een steen! Ik heb vaak een ‘knuffelsteen’ in handen als ik ergens mee bezig ben. Een soort van stress bal. Ik kon deze Mimi Soft tijdens ons gesprek op de Erofame niet loslaten, zo fijn voelt deze in je handen. Hij is ontzettend licht, en ligt heel fijn in je handen. Het siliconen is heel erg glad en zacht, heeft geen naden of randen en dat maakt dat je ermee blijft spelen. 

De inhoud van het doosje.

De test; Over spelen gesproken… ( jaja, mooi bruggetje! ) Deze Mimi Soft is fantastisch! Okay, einde review? Nee, ik kan er juist uren heel enthousiast over vertellen, want ik ben hier echt heel blij mee. Ik ben gek op clitorisvibrators, en dan met name de oplegvibrators, want zo heten deze soort vibrators. Mijn vaste lezers weten dat ik niet heel veel heb met luchtdruk toys ( behalve de WeVibe Melt dan ) maar meer met dit soort vibrators. Mijn allereerste oplegvibrator was de LELO Nea, een toy die door velen heel negatief wordt beschreven, maar ik gebruik hem nog steeds en vind het een van mijn fijnste toys. Ik vind het design erg mooi, ze zijn klein en liggen dus fijn in je hand. Deze Mimi Soft heeft ook nog eens een heel zacht ‘neusje’, topje of puntje, hoe je het wilt noemen. En dat maakt hem oh zo fijn! 

De Mimi Soft heeft 6 verschillende patronen, en die kun je elk in 5 intensiteiten instellen. Sommigen zullen dit te weinig vinden, ik denk dat als je een standje hebt gevonden die je fijn vind, je daar toch wel in blijft. En de Mimi Soft heeft echt wel voor ieder wat wils. De Mimi Soft heeft hele diepe vibraties, en wat ik zo tof en bijzonder vind aan deze toy is dat je ze ook echt heel langzaam in kunt stellen. Daardoor is deze echt heel erg geschikt als ‘opwarmertje’ je kunt er echt een speel momentje van maken. Doordat ie zo fijn aanvoelt, speel ik er eerst even mee in mijn handen om hem op te warmen, en daarna gebruik ik hem. Ik vind de Mimi Soft dus echt heel sensueel aanvoelen, dat maakt dat ik er al zin in krijg door ermee in mijn handen te spelen. Hoe ik hem gebruik? Ik zet hem zeg maar rechtop in de lengte zodat hij heel mooi tussen mijn schaamlippen past. Daarna draai ik hem dus een halve kwartslag ( ja, klinkt niet logisch maar je snapt wat ik bedoel denk ik ) dus niet dat hij helemaal in de breedte ertussen ligt, maar net iets minder. Daardoor heb je het breedste oppervlak te pakken van je schaamlippen en dat is echt zo hemels! En hij is gewoonweg prachtig! Had ik al gezegd dat ie prachtig is?!

de Mimi Soft ligt zo onwijs fijn in de hand!

Deze Mimi Soft heeft 3 kleine knopjes aan de onderkant, in een metalen ‘jasje’ wat ook gelijk het oplaadpunt is, en dus magnetisch. Je zet hem aan door de + eventjes in te drukken en je scrollt door de patronen met de middelste knop. Mag die weer uit? Dan even de – knop ingedrukt houden, erg simpel dus. Schoonmaken met een beetje warm water, en hij kan weer op je nachtkastje om ermee te pronken. Wat ik een erg leuk detail vind, is dat wanneer de Mimi Soft aan het opladen is er een rood lampje brand, maar dan in het logo van Je Joue, en dat is een hartje. Supercute! 

One last thing, en dan schei ik echt uit met ratelen over deze toy. Hij is ook nog eens heel erg stil! En voor een speeltje met zulke diepe vibraties vind ik dat echt wel heel goed. Al met al maakt het de Mimi Soft echt wel ideaal, en als ik cijfers zou geven, dan kreeg deze Mimi Soft van mij een dikke 10.

Zo cute!

Samen/alleen; DEZE. TOY .IS. PERFECT. OM. SAMEN. MEE. TE. SPELEN!

Nog een keer, deze Mimi Soft is echt perfect om samen mee te spelen! En dan niet zozeer vanwege de diepe vibraties, een mooie brede punt heeft waardoor je eigenlijk altijd wel goed zit, maar juist door de vorm. Het is echt net een steen! ( daarom wilde ik deze ook echt in het grijs 😉 ) Maar stel je eens voor…. Je warmt de Mimi Soft op in je handen, doet er een beetje ( warm ) glijmiddel op waterbasis (!) bij en je masseert je partner heerlijk met deze ‘hot stone’ De zachte trillingen zijn echt heerlijk op je lichaam, de vorm maakt het dat je hem makkelijk kunt bewegen, en het is echt genieten! Een heerlijke, langzame partnermassage met een fantastisch orgasme op het einde. Dat is toch genieten?!

Ik ben verliefd!

Benieuwd geworden naar de JeJoue Mimi Soft?

Je kunt hem bij Bol.com bestellen via dit linkje.
Ze hebben daar echter niet alle kleuren, voor deze mooie grijze moet je wel echt even naar hun eigen website gaan, of even googlen. 

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *