My Magic Wand – Easytoys


Ik kreeg van Easytoys de ‘My Magic Wand’ toegestuurd. Het is een wandvibrator van hun eigen merk/lijn en als je hem ziet lijkt die ontzettend veel op de Magic Wand  massager van Europe ( het Europese onderdeel van Hitachi )

Wat staat er op de verpakking? Deze zeer krachtige wand vibrator is uitgerust met een krachtige motor die 6 verschillende vibratie standen levert. De variërende standen bedien je eenvoudig met de drukknopjes op ronde handvat. Met de onderste knop zet je de vibrator aan en uit. Met de + en – knop schakel je naar een hardere of zachtere stand. Plug de stekker in het stopcontact, zet de My Magic Wand aan en kies je favoriete stand.

Prijs; € 119,95 ( maar vaak in de aanbieding of met korting! )

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  32cm

Breedte kop; 5,8 cm

Gewicht;  710 gram

Waterproof; nee, want stekker!

Lengte oplaadsnoer; 3,5 mtr ( !!! )

Aantal patronen; 6 (  3x vibratie en 3x patroon )

Kleuren; leverbaar in wit met blauw, rose, turquoise of paars

Eerste indruk; Wat.Een.Ding!! Ik had nog nooit een elektrische wandmassager geprobeerd. Wel gezien uiteraard, maar als ik eerlijk ben nog nooit in het echt haha. Maar de doos was ook behoorlijk, en die woog ook lekker door. Was zo benieuwd!

Eenmaal uit de doos was het nog steeds een flink ding. Niet heel erg licht, maar dat voelt bij deze wand wel fijn als ik eerlijk ben. Soms heb ik niet zo’n behoefte aan tact en fijne, kleine vibrators…soms wil je gewoon iets in je handen hebben, en ik weet het dit klinkt heel fout, maar jullie weten wat ik bedoel. Je hebt nu eenmaal de ene keer zin in wat ruigers dan anders. En ruig…..dat is deze zeker! Hij is wit, maar je kunt uit diverse kleuren kiezen voor de details. Ik koos de blauwe, en hij is wel heel erg mooi. Simpel en strak. De wand heeft 3 knopjes, aan/uit, een + en een – ontzettend simpel, maar wel effectief. Meer hadden er voor mij persoonlijk ook niet op gehoeven. Het zijn drukknopjes, en maken wel geluid als je ze bedient…..maar das niks vergeleken bij het apparaat zelf. Daarover zo meer….

Het is echt een beest haha! Ik moest hem natuurlijk gelijk uitproberen, en dat was beneden op de bank, maar zelfs door mijn spijkerbroek heen voelde ik de trillingen, als dat maar goed ging met mijn arme clitoris…

De test; Ook ik ken de wildste verhalen over de wandmassagers. Als je de meeste ‘huisvrouwen series’ moet geloven is het echt een must om zo’n ding te hebben. En nu eenmaal getest kan ik dat beamen! Ik ben van plan om in de toekomst meer wandmassagers te testen om een beetje het verschil te kunnen voelen, maar deze wandmassager doet zeker zijn werk. Ik heb verschillende reviews gelezen, ook over andere merken en er schijnt nog wel een behoorlijk verschil te zitten in de intensiteit van de verschillende massagers. Deze wand zou volgens sommigen erg intens en hard zijn. Nu is elke vrouw anders, en persoonlijk vond ik het wel meevallen. Ik vond hem erg prettig, en misschien kom ik daar later na andere merken op terug, maar voor nu vind ik dit een fijn apparaat. Ook als je nek klachten hebt, want ja…..hij is ook erg fijn als “gewone massager” Ik zat beneden op de bank toen ik de doos uitpakte, en als je hem aanzet weet je meteen dat dit geen kattepis is haha. Ik legde hem in mijn nek voor de gein, om alle clichés meteen maar even gehad te hebben, maar oh my! Dat was gewoon echt zalig haha…

Daarna legde manlief hem plagend op mijn kruis, en zoals eerder gezegd, door mijn spijkerbroek heen voelde ik de trillingen. Ik werd wat ongemakkelijk, en eerlijk gezegd best opgewonden. Dat beloofde wat.

Eenmaal tijd en ruimte ben ik er eens op mijn gemak voor gaan zitten, nou ja liggen eerder. Ik hoorde verhalen van vrouwen die binnen 1 minuut een orgasme kregen van een wandmassager, dus vol verwachting ging ik aan de slag. Nu kan ik toch wel redelijk makkelijk tot een orgasme komen, maar inderdaad, de trillingen zijn zo ontzettend krachtig dat dit niet lang duurde. De trillingen zijn erg intens, en ik hoefde niet verder dan standje 3 te komen eer het voor mij wat deed zeg maar. Als ik een vibrator heb dan vind ik een vibratiepatroon wel grappig, bij  deze wand echter is het niet zo mijn ding. Dat wil zeggen….ik wil dan gewoon erg graag klaarkomen, en die patronen zijn dan een beetje irritant. Dat vond mijn man dan weer heel fijn, daarover later meer. De My Magic Wand is niet licht, en voor mensen met polsklachten is het dan ook geen aanrader denk ik. Aan de andere kant, als je hem rustig tussen je benen legt, weet ik eigenlijk wel zeker dat je klaar kunt komen, zo krachtig is die. De massager heeft een grote zachte kop die prettig aanvoelt en een groot bereik heeft. Dat maakt dus ook dat je heel makkelijk klaar kunt komen.


Ik kreeg er van Easytoys ook nog 2 opzetstukken bij ( die je ook weer in verschillende kleuren kunt kopen ) en die zijn best grappig. Eentje is een soort konijntje, met 2 oortjes. De andere was een opzetstuk die je inwendig kunt gebruiken om je G-spot te stimuleren. De ‘konijnen oortjes’ waren wel erg leuk, en je kunt ze aan weerszijden naast je clitoris zetten waardoor je heel direct gestimuleerd wordt.  Zo direct op mijn clitoris zijn de wandtrillingen wel heel intens, maar als je ze een beetje langs je clitoris beweegt is het wel prettig. Ik vind het wel een beetje onhandig, omdat je hierdoor nog langere armen nodig hebt zeg maar. De wand heb je vast, die voel je. Met het opzetstuk ben je dat gevoel een beetje kwijt en is het heel erg zoeken zeg maar. Het andere opzetstuk voor je G-spot is wel fijn, maar deed het voor mij niet helaas. Nu zijn inwendige orgasmes voor mij toch wat lastiger, dus ik denk dat het misschien ook wel aan mijn lijf ligt. Het leek er net niet dichtbij genoeg te kunnen komen. Ook moet ik zeggen dat je dan wel een lamme pols krijgt, want wanneer je normaal de kop een beetje laat rusten op je schaambeen, of je arm op je been. Moet je hier hem echt recht voor je vagina houden om hem in te kunnen brengen. Dus je moet EN lange armen hebben, EN genoeg kracht in je armen hebben om hem vast te kunnen houden. Voor mij werkte dit jammer genoeg niet.


Dan het geluid….tja, het is nu eenmaal een heftig ding en dat maakt geluid. Gek genoeg vond ik het niet eens zozeer irritant. Misschien omdat je ook geen geruisloos ding verwacht als je dit in je handen hebt. Het is soort van geaccepteerd omdat hij zo lekker zwaar en goed in de hand ligt. Althans voor mij was het echt geen bezwaar. Deze My Magic Wand is nou eenmaal geen speeltje wat je er eens stiekem bij haalt.

Het snoer is maar liefst 3,5 mtr lang en dat is ideaal voor mensen die geen stopcontact naast hun bed hebben. Je hebt daardoor veel bewegingsvrijheid en dat vind ik heel erg prettig. Je kunt lekker een beetje door het bed dweilen zeg maar. Er zijn ook wandmassagers op batterijen, maar die schijnen wat minder power te hebben dan een apparaat op stroom. De kleine wands die ik draadloos heb, zijn niet te vergelijken met dit beest 🙂

Samen/alleen; Deze My Magic Wand is ideaal om alleen te gebruiken, maar ook om samen te gebruiken is deze erg leuk. Zeker als je van een beetje spelen houdt is het een erg leuk ding. Je kunt heel makkelijk bijna tot een orgasme komen, en dan stoppen bijvoorbeeld ( egden noemen ze dat ) Wat wij dus deden was dat ik niet kon/mocht bewegen en dat manlief dan met de wand in de weer ging. De verschillende vibratie patronen zijn dan best irritant, maar toch ook wel weer lekker. Ik kon er niet van klaarkomen, maar geloof me je kunt heel lastig stil blijven liggen met dat ding tussen je benen, en dat maakt het dan voor het ‘teasen’ weer heel erg leuk. Jullie kunnen er samen vast leuke dingen voor verzinnen, opties genoeg 😉

Benieuwd geworden naar de My Magic Wand?

Je kunt hem onder andere bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *