Getest

‘Naughty and Nice’ Advent Kalender by Easytoys

Het kan je haast niet ontgaan zijn, de nieuwe advent kalender van Easytoys is uit! Met een grote campagne eromheen, en natuurlijk hoe die eruit ziet, kun je er eigenlijk niet omheen. Toen ik Easytoys een compliment maakte over dit prachtige product, kreeg ik te horen dat er eentje voor me apart werd gehouden…yay!!

Deze Advent kalender is echt prachtig!

Wat staat er op de verpakking?“December is compleet met de EasyToys Adventskalender! Deze erotische adventskalender bevat:

11x sextoys voor hem en haar

5x glijmiddel en verzorgingsproducten

4x soft bondagetoys

4x accessoires en funartikelen 

De totale waarde van alles seksspeeltjes in deze kalender is maar liefst €450,-. Je bespaart met de EasyToys Adventskalender dus meer dan €300,- en je hebt al je toys direct in huis. Een leuke verzameling waarmee je direct kunt ontdekken wat jullie écht fijn vinden zonder veel geld uit te geven.”

Bron; www.easytoys.nl

Prijs; € 119


Eerste indruk; Wat is ie groot!! Normaal hoor je mij dat over sextoys niet zo enthousiast zeggen, maar deze kalender van Easytoys is echt huge! En zwaar! De doos ziet er prachtig uit, en met dat zwart, goud ( het is dan ook niet voor niks de Black&Gold edition ) en blauw doet het onwijs sjiek en classy aan. Well done Easytoys! Het opent als een soort groot boek, en daarin zitten allemaal leuke vakjes met nummers erop. Ze liggen niet op volgorde, dus het is echt even zoeken welke je nu mag openmaken. Een advent kalender vond ik vroeger als kind al superleuk, maar het idee dat er achter elk vakje een leuke sextoy zit is natuurlijk wel heel erg tof. Al vraag ik me af of ik me kan beheersen, NEE NATUURLIJK KAN IK DAT NIET! Jij wel dan? Ik snap echt de lol ervan, en als ik er geen review over zou schrijven zou ik me misschien wel kunnen beheersen, maar man wat zou dat moeilijk zijn. De doosjes hebben veelal dezelfde vormen en dus zie je echt niet wat erin zit. Dat prikkelt mij alleen maar meer om ze allemaal tegelijk open te maken als ik eerlijk ben….WAT ZIT ERIN?! EN IN DEZE?! EN IN DEZE?! enfin je snapt me, ik ben niet zo heel goed in wachten, geduld en dat soort dingen. Aan de zijkant van elk doosje kun je al wel zien wat erin zit. Er staat een nette beschrijving op het doosje ( in het Engels ) en dus zou je stiekem al kunnen spieken en alle doosjes weer netjes terug stoppen. Gelukkig kan en mag ik hem al helemaal uitpakken om jullie een mooi beeld te geven van wat er allemaal inzit, al ga ik dit niet allemaal verklappen natuurlijk. Als je dit wilt weten kun je bij het linkje onderaan deze review lezen op de site van Easytoys wat er allemaal inzit. Dit hebben ze wel heel handig gedaan onder een “spoiler knopje” voor alle flauwe mensen onder ons ;P

Alvast een kleine teaser met wat er onder andere in zit

Wat ik wel kan vertellen is dat elke toy/onderdeel heel erg netjes in een zakje zit, en dus lekker hygiënisch is. En dat is prettig 😉 Er zijn toys met en zonder batterijen, dus zorg wel dat je een doosje in huis hebt, maar deze worden er netjes bijgeleverd, no worries! Maar de Kerst duurt een paar dagen en dan is het zonde als je halverwege zonder zit. 

Elke toy zit verpakt in een hygiënisch zakje

Wat ik zo leuk vind aan deze advent kalender met sextoys is dat ie stiekem echt niet alleen voor de Kerst hoeft te zijn. Wat denk je als cadeau voor iemand zijn vrijgezellenfeest? Leuk aftellen tot je bruiloft en dan op de dag zelf helemaal los gaan met alle leuke speeltjes? Of om aan je lief te geven 24 dagen voor Valentijnsdag? Samen aftellen tot die ene speciale date? Jullie jubileum? Er kan zoveel meer met deze box met speeltjes! Je moet er dan wel op tijd bij zijn en hem goed verborgen houden, want Easytoys heeft deze adventskalender alleen maar in het assortiment met en rond de feestdagen.

Als je net als ik wilt weten wat er allemaal inzit, maar dit niet wilt verklappen aan je wederhelft. Dan zie je ook weer op welke volgorde de doosjes moeten 😉

De test; Tja, schrijven over deze kalender als test is natuurlijk een beetje lastig als je er niets over wilt verklappen. Ik kan je wel vertellen dat de speeltjes die erin zitten echt wel erg leuk zijn, en zeker als je een beginner bent en nog niet zoveel speeltjes hebt, dan is dit een leuke manier om je collectie uit te breiden. Alle speeltjes kun je vaak ook wel tegelijk gebruiken, niet de gehele inhoud van de doos natuurlijk! ( al zullen er best mensen zijn die dat voor elkaar krijgen! ) maar meer om aan te geven dat deze kalender echt op elkaar is afgestemd. Het is geen grabbelton geworden voor alle aanbiedingen van het afgelopen jaar, nee het is echt heel goed gedaan! Eerlijk is eerlijk, er is één speeltje die heel erg “goedkoop” aanvoelt en dat is omdat die van plastic is ( en dat is de wandvibrator… die overigens wel gewoon erg goede en lekkere trillingen heeft ) MAARRRR je kunt met dit speeltje wel heel goed uit testen of het wat voor je is en eventueel investeren in een duurdere. Verder komt echt alles wel aan bod in dit pakket. Er zijn speeltjes voor samen, er zijn speeltjes voor vrouwen, er zijn speeltjes voor mannen, er zit wat bondage in, kortom ECHT een hele leuke complete, maar ook gevariëerde doos met echt wel waar voor je geld, en natuurlijk het plezier en de spanning van wat erin zit!

De wand is echt prachtig, maar helaas voelt ie door het plastic wat goedkoop aan.

Benieuwd geworden naar de Advent Kalender, of wil je stiekem toch de inhoud bekijken? ( Doe nou niet joh, bestel hem gewoon! )

Je kunt hem bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *