Satisfyer 1 – Next generation

Ik kreeg pasgeleden van Easytoys weer een paar leuke producten toegestuurd. Eerder hadden ze me gevraagd of ik nog bepaalde wensen had om te testen. Ik gaf aan dat ik een ‘luchtdruk-stimulator-maagd’ was en ze stuurden me de Satisfyer 1 toe. En ja, toen moest ik wel….!

Ik had dus nog nooit een ‘luchtdruk stimulator’ gebruikt en ik hoorde van alle kanten dat ik die echt eens moest proberen. Ik moet je eerlijk zeggen dat het idee dat er iets zich vastzuigt dmv vacuüm aan mijn clitoris om deze vervolgens flink te bestoken met (lucht)druk, en dat dit me dan een hemels orgasme zou bezorgen, me niet heel erg aansprak. Maar vrouwen zweren erbij, de heftigste orgasmes worden beloofd door luchtdruk stimulators en dit is echt ‘life changing’ dus tja, laat ik het dan ook maar eens proberen….

Wat staat er op de verpakking? Het is eigenlijk een hele simpele verpakking waar je aan de zijkanten alle mogelijkheden ziet beschreven. Verder staat de Satisfyer 1 er heel groot op, zodat je weet wat je koopt. Ergens in een hoekje staat dat ze een Reddot Award gewonnen hebben met dit product in 2017.

Prijs; €19,95

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic

Lengte;  14,3 cm

Breedte; 4,6 cm

Gewicht; 88 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; 2 x AAA voor ongeveer 2 uur plezier

Aantal standjes; 11

Eerste indruk; Ik kreeg de roze gouden Satisfyer 1 toegestuurd, en die ziet er echt wel heel mooi uit. Er zit een klein glimmertje in, en 1 duidelijke knop met een hoger en lager gedeelte. Kan niet missen dus. Toen ik hem uit de verpakking haalde viel het me op dat deze dus heel erg licht is. En daardoor zou deze dus heel handig zijn om mee te nemen op reis. Hij is klein, compact en dus niet erg zwaar. Wat ik dus wel heel erg irritant vind van speeltjes op batterijen is als deze er dan niet bij worden geleverd! Echt, moesten jullie daar nou op bezuinigen?? Gelukkig heb ik altijd een grote hoeveelheid batterijen op voorraad en dus was dit geen probleem, maar een irritatiefactortje is het wel. Wat mij direct opviel was de grote kop. Ik las overal dat deze over je clitoris heen moest, en dat leek me best een behoorlijke kop om dit te doen. Zeker als je hem tussen je schaamlippen in moest zetten, zoals ik in het boekje had gelezen. Ja, ja ik heb het boekje gelezen, nu doe ik dat bijna NOOIT, maar bij dit potentiële martelwerktuig heb ik maar geen risico genomen 😉

De test; Het fijne aan deze Satisfyer 1 vind ik dat je het kopje er makkelijk af kunt halen om te reinigen. Je kunt dus ook het apparaat zelf aan de binnenkant reinigen, en aangezien ze zeggen dat het met een glijmiddel ( op waterbasis ) nog lekkerder is, ik het wel een groot voordeel vind dat je het dan goed schoon kunt maken.

De satisfyer 1 ligt fijn in de hand en door de lange vorm heb ik het gevoel er wel een goede grip op te hebben. De bedieningsknopjes zitten bovenop het apparaat en zoal ik hem vasthoudt is dat makkelijk. De knopjes liggen precies onder mijn vinger en zo kan ik deze dus makkelijk bedienen. Ik kan me indenken dat anderen die hem rondom vasthouden dit vervelend vinden, je mist dan de knopjes, maar elke toy heeft nou eenmaal een andere aanpak. Ik gebruik de Satisfyer 1 meer als een oplegvibrator en dus de toy op mijn clitoris en daar mijn hand bovenop. De volgende foto maakt misschien wat duidelijker wat ik bedoel. 

Op het bedieningsknopje staan 4 ‘golfjes’ op de bovenste en 2 ‘golfjes’ op de onderste, oftewel je plus en min knopjes. Je zet de Satisfyer 1 aan door de + knop eventjes ingedrukt te houden, zo zet je hem overigens ook weer uit. Gewoon even die knop ingedrukt houden en hij is uit. De Satisfyer 1 begint op een hele zachte stand en eventjes moet ik kijken of hij wel aanstaat, maar goed op mijn clitoris zou ik dit vast wel voelen en dus ging ik aan de slag.

Toen ik de Satifyer 1 zag en las dat je de schaamlippen zachtjes moet spreiden en deze ertussen moet plaatsen over je clitoris heen, had ik wel even zoiets van “deze grote kop?” Maar goed, alles voor jullie, dus daar ging ik. De kop is gemaakt van zacht siliconen en het voelde minder onprettig aan dan ik dacht. Hij was juist door de grote kop wel makkelijk te positioneren, je kunt nou eenmaal niet missen! Toen ik de Satisfyer 1 aan wilde zetten merkte ik dat de knopjes misschien niet erg ideaal zijn zo hoog op de kop. Voor de bediening misschien wel, maar je geeft toch iedere keer druk als je het indrukt, en aangezien de kop om je clitoris heen zit ( het gevoeligste deel van je vagina! ) was dit niet heel handig. Aan de andere kant als je hem goed stevig vasthoudt is dit geen probleem, maar probeer je grip maar eens vast te houden als je bijna tot een orgasme komt. Ik test veel toys overdag, als ik alleen ben, dan heb ik uitgebreid de tijd. Het viel me dan ook in de avond pas op dat het knopje best veel licht geeft. Nu kan dit voor sommigen een moodkiller zijn, ik zelf had er niet zo’n last van.

Maar terug naar de test. Een beetje gespannen had ik de Satisfyer 1 gepositioneerd en daar ging ik. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik echt een beetje gespannen was over de intensiteit van een luchtdruk stimulator. Ik had wilde visioenen in mijn hoofd van gezwollen, pijnlijke clits en je snapt dat ik niet echt stond te springen. Gelukkig start de Satisfyer 1 dus heel zacht. Ik kon even wennen aan het gevoel van luchtdruk ipv trillingen en mijn eerste gevoel was dat dit best prettig was. Je kunt het een beetje vergelijken met iemand die je oraal bevredigt en zachtjes met het puntje van zijn/haar tong je clitoris aantikt. Alleen dan in een vast en regelmatig tempo, waardoor je makkelijk een orgasme opbouwt. Nu is mijn clitoris wel wat gewend, maar aan de andere kant kan ik met clitoris stimulatie ook erg makkelijk en snel klaarkomen. Dus langzaamaan ging ik steeds een stapje hoger. Zacht beginnen en het zelf opbouwen heeft wel wat en daardoor kon ik het enigszins nog een beetje rekken, want waar is waar, je komt erg snel tot een orgasme. Misschien wel TE snel voor mijn gevoel. IK voelde mijn orgasme opkomen, en voordat ik eigenlijk gekomen was, ebde het ook al weer weg. Zeker omdat je clitoris erg gevoelig is kun je de Satisfyer er niet eventjes op laten rusten, dit is gewoonweg te veel. Ook niet in een zachte stand. Kortom ik kwam onwijs snel klaar, moest de Satisfyer 1 eraf halen, en daar lag ik dan.

Was dit het nou? Ja, blijkbaar wel…

Mijn clitoris was het er verre van eens mee, en vroeg om nog een orgasme, want deze was niet bevredigend genoeg. Ik probeerde de Satisfyer 1 nogmaals, maar in een zachte stand om nogmaals te proberen dat “hemelse orgasme” te krijgen. Maar nope….een orgasme volgde, en weer heel snel, maar bevredigend? Nou nee!

Wat ik van een vibrator bijvoorbeeld heel fijn vind is dat je langzaam iets opbouwt dmv de trillingen, je beweegt hem een beetje over je vagina en je bent “bezig” met jezelf. Je speelt echt een beetje met je jezelf. Bij deze Satisfyer 1 voelde het voor mij echt als; liggen, positioneren, orgasme, klaar.

Snelle orgasmes? Jazeker!

Voldoening? Nee, niet echt.

Waar ik de Satisfyer 1 nu voor gebruik is echt om even snel klaar te komen. Ik heb nu eenmaal een hoge sexdrive, soms heb ik echt even een orgasme nodig, en door…

Daar is de Satisfyer 1 echt perfect voor. Vaak gebruik ik hem als manlief staat te douchen en we ons klaarmaken voor een avondje uit. De wetenschap dat we aan het einde van de avond echt tijd voor elkaar hebben, maakt me soms zo geil dat ik even masturbeer voordat we weggaan, omdat ik anders de hele avond onrustig ben. Met de Satisfyer 1 is dat geen probleem. De druk is eraf, maar het verlangen blijft.

Samen/alleen; Ik vind dit echt wel een toy voor alleen. Alleen al om het simpele feit dat ik het een heel gehannes vind om hem precies uit te leggen hoe hij hem dan vast moet houden. Je moet je hand heel stil houden omdat anders het vacuüm verbroken wordt en als je samen speelt, is stil liggen gewoonweg niet leuk. Er moet een beetje gekronkeld worden hoor! Waar de Satisfyer 1 dan wel weer heel leuk voor is, is voor je tepels! We waren in een melige bui en bedachten waar je met het vacuüm nog meer dingen voor kon bedenken, en wat je allemaal precies in die kop kon stoppen zodat je het fijn was. En nee, een penis past niet…stimulatie op de balzak is ook niet heel erg spannend, maar op je tepels dus wel! Mijn tepels werden instant hard, en door de druk ontzettend gevoelig. Superfijn!

En een hele goede toy om mee te teasen, ik vind het fijner dan een tepelklem bijvoorbeeld.Op de vraag of ik hem zou aanbevelen weet ik het antwoord niet zo goed. Vond ik het een vervelend ding? Nee absoluut niet. Denk ik dat er een andere luchtdruk stimulator is die het beter zou kunnen? Misschien…Aan de andere kant, kun je er een miskoop aan hebben voor nog geen €20? In mijn optiek niet. En we hebben nu best wel een veelzijdig speeltje. Voor snelle orgasmes EN voor nipple play 😉

Benieuwd geworden naar de Satisfyer 1? Je kunt hem onder andere bij Easytoys bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love

2 thoughts on “Satisfyer 1 – Next generation

 1. Je luchtdruk ontmaagding! Jammer dat je deze hebt gekregen wel, want dit is echt niet zo’n goede vind ik. Ik zou je echt aanraden nog een andere te proberen als je de mogelijkheid hebt. De Satisfyer Pro Penguin Next Generation of een Womanizer (niet de Starlett of 2Go). Ik denk dat die je beter zullen bevallen..

  1. Ja, deze was niet erg goed bevallen haha!
   Ik gaf aan een luchtdruk te willen testen, misschien als ‘instapmodel’ toegestuurd gekregen 😉

   Hopelijk kan ik in de toekomst nog eens een andere proberen!
   Ik ga je reviews van die anderen eens lezen..

   Thanks X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *