Getest

Satisfyer Men

Toen ik laatst bij Euphoria was kreeg ik van Mark een Satisfyer Men mee, of ik daar nog iemand blij mee kon maken, want de verhalen erover waren niet al te best. Mark zelf verkoopt hem ook niet, en waarom is na deze review wel duidelijk denk ik. Mijn man test graag speeltjes, maar is niet zo goed met tekstjes schrijven en toen was daar LoveHurtsALot. Hij heeft al eerder een verhaaltje geschreven op mijn blog, en hij had er wel zin in!

En dus ben ik ontzettend blij met mijn nieuwe gastblogger! Laat in een reactie weten wat je ervan vind, dat kan hij heel goed waarderen 🙂

Satisfyer Men – Door LH

En dan ga je ineens een sextoy testen voor een veelgelezen en geprezen blog. Bij gebrek aan piemel die ook nog een beetje leuk kon schrijven, vroeg Morgan me een heuse Satisfiyer voor mannen te testen. Daar kon ik geen nee tegen zeggen, want het testen en bezitten van een masturbator voor mannen stond al een tijdje op mijn lijstje.

Looks

Bij het zien van de Sastisfyer Men nadat ik hem uit de strakke en zwarte verpakking gehaald had kon ik maar een ding denken…Darth Vader! De Satisfyer is namelijk strak en zwart (net als de verpakking). Hij glanst licht en ziet er degelijk uit. Zo voelt hij ook als je hem oppakt. Een mooi ding dus. Een stoer mannenspeeltje.

Droog oefenen

Nou even de, zeer summiere, handleiding erbij, want hoe werkt dit ding? Vrij simpel blijkt al snel. Je doet wat glijmiddel in Darth (en/of op je piemel), laat een deel van je lid er in glijden en dan zet je hem aan door de +knop even ingedrukt te houden. Met diezelfde knop schakel je door naar verschillende vibratie snelheden en ritmes. Met de -knop schakel je terug. Hou je de +knop weer even ingedrukt dan schakelt Darth uit.

Bij de Satisfyer zit een oplaadsnoertje, met een USB aan het uiteinde, maar geen adapter. Ik gebruikte de lader van mijn telefoon om hem op te laden, maar  ik vond het vreemd dat een oplader ontbrak.

Nat oefenen

Ok, dat was de theorie. Op naar de praktijk. Ik masturbeer eigenlijk altijd zonder hulpmiddelen. Ik hou er wel van als het allemaal een beetje nat is. Maar hey, daar heb ik mijn eigen speeksel voor. Soms kijk ik wat porno om mezelf ‘een handje te helpen’ (pun intended), soms put ik uit mijn eigen levendige fantasie. Als glijmiddel voor deze test gebruikte ik K-Y gel, die ligt standaard in ons nachtkastje, maar we gebruiken hem zelden. Een beetje glijmiddel in Darth, nou vooruit nog een beetje meer en een beetje op mijn eikel. En daar gaan we…

Darth..

Ronde 1

Mijn slappe piemel in Darth Vader stoppen, dat leek me niet zo’n goed idee. Dus op de ouderwetse manier breng ik wat leven in de brouwerij. En dan schuif ik de Satisfyer om en zet ik hem aan. Eerste conclusie: er past niet heel veel van mijn piemel in. Alleen de eikel eigenlijk en misschien een heel klein stukje van de schacht. De trilling op standje 1 voelt prettig en door het apparaat  een klein beetje op en neer te bewegen zorg je nog voor een extra sensatie. Maar ga ik hier door klaar komen? Ik denk het niet, ik schakel na een minuut of twee even op. Standje 2 lijkt er meer op, een stevigere trilling. Door het apparaat op en neer te bewegen klinkt er ook een soort ‘gag’ geluid. Niet heel charmant, alsof Darth over zijn nek gaat. De trillingen veroorzaken niet al te veel geluid. En standje twee is best lekker. Ik voer het tempo wat op. Maar ook nu weet ik al snel: ik ga hier niet van klaar komen. Ik schakel even door wat standen heen. Maar aan wisselende pulserende vibratie heb ik niks. Ik heb een constant ritme nodig. Dit werkt dus niet voor me. Gelukkig kan ik een deel van het ritme zelf bepalen door de Satisfyer op en neer te bewegen. Best lekker. Maar daar blijft het ook wel bij. Best wel lekker, niet meer dan dat. Geen orgasme. En daar koop je zo’n ding natuurlijk voor. Ronde 1 duurde, met van alles erbij uitproberen, zo’n 15 minuten. Ik besluit om even te stoppen en over een uurtje een tweede ronde te doen.

Ronde 2

Ok, nieuw glijmiddel, een opnieuw harde piemel. En wat hulp van Pornhub. Standje twee beviel net het best, dus daar gaan we dan ook voor. Ik merk ook dat ik inmiddels beter weet wanneer de Satisfyer mijn juiste spot raakt. En ik heb wat handigheid verkregen in het op en neer bewegen van het apparaat. Met wat steun van een paar hitsige Porbhub dames lukt het me nu om na een minuut of zeven (ik heb niet op de klok gekeken mensen) klaar te komen met Darth Vader om mijn lid. Geen heftig orgasme, gewoon lekker voor even tussendoor. Maar ik moet eerlijk zeggen, het ouderwetse handwerk is vergeleken met dit apparaat, beter/ lekker/ sneller. Deze masturbator is het niet helemaal voor mij.

Schoon

Na ronde twee moet natuurlijk alles schoongemaakt worden. Glijmiddel aan de binnen- en buitenkant van het apparaat en dan ook nog zaad aan de binnenkant. Gelukkig is het apparaat helemaal waterproof. Even schoonspoelen onder de kraan. Wat toycleaner, ik gebruikte de cleaner van EasyToys, over en in Darth spuiten en weer spoelen. Doekje er door heen en schoon is meneer! Kost je een paar minuutjes en dan kan je Darth gewoon weer opbergen.

Conclusie

De Satisfyer ziet er mooi uit. Voelt degelijk en is supermakkelijk in gebruik. Ook het schoonmaken na gebruik is super simpel. Maar een lekkere masturbator? Niet echt, middelmaat meer. Ook al is dit de eerste dat ik ooit zoiets testte. Zou wat vergelijkingsmateriaal moeten hebben. Hij is ok, maar ik zou hem zelf niet aanschaffen.

Wil jij de Satisfyer Men toch zelf wel proberen?

Hij is voor slechts 25,99 te koop bij bol.com via dit linkje

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *