Satisfyer Partner Whale

Ik kreeg van HotStuff de Satisfyer partner Whale toegestuurd. Een leuke toy die verkocht word als koppelvibrator, maar die je ook erg leuk solo kunt gebruiken.

Wat staat er op de verpakking? “Tegelijk met de vibraties die ook je liefje betoveren, zorgt de extra ingebrachte schacht voor een opwindend gevoel van nauwte bij je partner, waardoor jullie liefdesspel nog opwindender wordt. Ook de geïntegreerde batterij is praktisch: Jullie kunnen de Partner Plus gemakkelijk met de meegeleverde usb-kabel opladen en jullie liefdesspel oppeppen als jullie ervoor in de stemming zijn.”

Prijs; € 54,90

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  8,7 cm

Lengte ingebrachte deel; 8 cm

Breedte; 3,4 cm

Gewicht; 54 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv USB-kabel met een magneet

Oplaadtijd; 50 minuten voor 1,5 uur speelplezier.

Aantal patronen; 10 ( 7 ritmes, en 3 x vibratie intensiteit )

Eerste indruk; De verpakking is heel duidelijk. In dit doosje zit een sextoy! De verpakking is simpel, wit en met een 1:1 afbeelding van de Whale erop is het een typisch gevalletje “what you see, is what you get”

Er zitten netjes 2 ‘safety seals’ op waardoor je iet dat de toy nieuw is. Op de zijkanten staat netjes vermeld wat deze Whale allemaal kan en dat er een ‘Good design’ award is verdient met deze toy. En dat snap ik wel, want deze ‘Whale’ doet zijn naam eer aan. Deze koppelvibrator lijkt met zijn mooie blauwe kleur echt op hoe je vroeger als kind een walvis in een plaatjesboek zag staan. Ik heb deze liefdevol ‘Moby’ genoemd, het moest gewoon!

De Satisfyer partner Whale komt in een doosje, met bijgeleverde USB magneet oplader en een boekje. Erg simpel, erg duidelijk. De vibrator zelf is erg zacht en voelt meteen fijn aan. Het siliconen waarvan het gemaakt is, is erg zacht en soepel. Een koppelvibrator is altijd even een gedoetje om te gebruiken ( daarover later meer ) en daarom heeft deze Whale diepe ribbels aan de binnenkant van de toy, precies daar waar je hem vasthoudt. Echter, dat is ook waar je hem inbrengt en dus heb ik een beetje mijn bedenkingen met het schoonmaken. Maar dat ga ik later bekijken!

Deze koppelvibrator heeft een grote ronde knop op zijn ‘kop’ en is makkelijk te bedienen. Je drukt deze 2 seconden in om hem aan te zetten, en met een druk op de knop wissel je door de patronen heen. De knop is soepel te bedienen, en dit ging prima en makkelijk. Wat ik wel opvallend vond is dat deze vibrator begint op de hoge stand. Normaal kun je het tempo rustig opbouwen naarmate je door het menu heen klikt, maar bij deze begin je juist op een hoge trilstand.

De test; Ik moet eerlijk zeggen dat ik na het gestuntel met de WeVibe Sync ( review via linkje ) een beetje huiverig was voor een ‘partnerspeeltje’ maar goed, je moet nu eenmaal alles testen 😉 en dus ging ik met manlief aan de slag. De vorige keer hebben we zoveel lol gehad met het testen dat ik me daar niet druk om maakte, maar toch, een toy die niet werkt kan best een moodkiller zijn. Deze Satisfyer Whale is wel een stukje kleiner en minder breed dan de WeVibe Sync, dus dat stemde me positief. We hadden een heel relaxte avond toen ik besloot dat we vanavond deze Whale gingen proberen. Ik had me ingelezen in deze toy, en ze gaven aan dat het ‘doggiestyle’ waarschijnlijk het beste zou werken. Okay duidelijk…

Deze Whale is best een behoorlijke jongen. Ik ben misschien best wat gewend, en ik acht ik mezelf niet erg nauw. Deze toy gaf echter wel wat problemen…

Alleen is deze toy absoluut geen probleem en zeker erg fijn, maar toen manlief erbij in kwam voelde het niet zoals de fabrikant beloofde “een opwindend gevoel van nauwte” Sterker nog, het deed ronduit pijn, en was absoluut niet prettig!

Daar kwam bij dat met 2 keer stoten ook deze toy eruit floepte en de test dus al snel tot een einde kwam. Terwijl manlief grommend ( “Jij ook altijd met die sextoys, ik heb gewoon zin!” ) de Whale door de kamer gooide,  werd de vrijpartij ( wel doggiestyle, geen Whale ) afgemaakt. Test geslaagd, uitkomst mislukt. Nou ja mislukt…je weet wat je eraan hebt.

Is deze Satisfyer partner Whale nu helemaal een nutteloos ding? Nee, zeker niet!

Deze Whale is namelijk ook heel goed alleen te gebruiken. Je brengt hem in zodat je G-spot gestimuleerd wordt en je kunt hem een beetje buigen zodat tegelijkertijd aan de buitenkant je clitoris gestimuleerd wordt. En dat is erg prettig! De Whale heeft 2 krachtige motoren, eentje in de kop en eentje in de staart zeg maar, en die trillen tegelijkertijd. Je kunt deze niet afzonderlijk van elkaar bedienen, wat jammer is, maar voor deze prijs begrijp ik dat. De motoren zijn krachtig genoeg en zonder al te veel inspanning kreeg ik een heerlijk orgasme. En dan blijkt toch de veelzijdigheid van een koppelvibrator, want terwijl je deze in je hebt heb je je handen vrij om je partner te verwennen of om eens lekker door zijn/haar haren te woelen. Je partner daarentegen heeft ook zijn handen vrij om je op andere plekken aan te raken en te strelen, en dus is het zeker een leuke toy om je in de mood te krijgen. Ook als je het niet prettig vind om iets in je te hebben is deze Whale prima geschikt als oplegvibrator, om je clitoris te verwennen. Door de vorm houdt deze erg fijn vast en je bedient hem gemakkelijk.

Dan het schoonmaken. Het is van zacht siliconen en waterproof, dus afspoelen onder de kraan met water en zeep en je toy is schoon. Nu was het dit keer makkelijk schoon te spoelen omdat ik dit altijd meteen na het spelen doe. Ik kan me ook voorstellen dat je na de sex in slaap valt en dat je geen erg meer hebt in de toy tot de volgende morgen. Ik heb geen idee wat dit dan doet met opgedroogd lichaamsvocht in de groeven. Aan de andere kant met een zacht borsteltje zal dit zeker snel schoon zijn. Daarna met een toycleaner na sprayen en je bent klaar.

Samen/alleen; Zoals eerder aangegeven is dit een vibrator om met zijn tweetjes van te genieten, maar voor ons werkt dit nu eenmaal niet zo. En dit kan best per vrouw verschillen. Een vraag die ik kreeg was “hoe werkt zo’n vibrator nu het beste?” en dat antwoord moet ik je helaas verschuldigd blijven. Normaal gesproken breng je het dunne deel dus in en het grote deel leg je op je clitoris. Dan is het de bedoeling dat je man je penetreert TERWIJL de toy dus nog in je zit. Of je dit kunt verdragen als vrouw, is een kwestie van proberen. Als je hem als oplegvibrator wilt gebruiken dan werkt deze prima, maar daar is hij uiteindelijk niet voor bedoeld 😉

Benieuwd geworden naar de Satisfyer partner Whale? 

Je kunt hem onder andere bij HotStuff Amsterdam bestellen, via dit linkje.

 

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

 

 

 

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *