Sensuva Insane Original

Ik kreeg van HotStuff Amsterdam een fantastisch pakket toegestuurd. Echt TE veel om allemaal tegelijk te reviewen. Ik heb ze per merk of per soort gecategoriseerd en je zult verschillende reviews lezen in de aankomende weken.

Ze zijn iets anders van opzet, omdat er over glijmiddel nu eenmaal iets minder te vertellen valt, maar daarom niet minder interessant. Er is namelijk nogal een behoorlijk verschil in glijmiddelen. De ingrediënten, smaak, geur, kleur, etc….

Wil je meer weten over glijmiddelen en wat erin zit? Tess en Jay van TessTesst.nl hebben een glijmiddelengids samengesteld waarin je precies terug kunt lezen wat er in je glijmiddel zit, en wat dat ingrediënt nu precies doet.

Maar goed, terug naar deze ‘ultra warming and uniquely stimulating arousal glide’ jemig hele mond vol! Ook wel de Sensuva Insane Original genoemd.

Ik kreeg de Insane Original toegestuurd en meteen viel het flesje me op. Het was een mooie felle kleur roze, en de substantie was niet kleurloos, zoals de meeste glijmiddelen wel zijn.

Eenmaal open moest ik er meteen aan ruiken. Ik heb een gekke tik misschien maar ik moet aan dat soort dingen altijd ruiken en even proeven. Je wilt immers weten wat je daar allemaal opsmeert en of het een beetje fijn ruikt. Althans lijkt mij…

De gel is zoals ik dus al zei ‘melkachtig’ wit en als je het uitsmeert wordt het een beetje doorzichtiger, het ziet er een beetje vreemd uit als je het dus aanbrengt. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe, de foto hieronder spreekt voor zich 😉

Anyway….de gel ruikt onwijs lekker en fris. Waarschijnlijk omdat er aloë vera inzit. Nu weet ik dat er aloë vera drankjes zijn ( ik heb ze nog nooit gedronken, want er drijven stukjes in, ieww! ) en dus heb ik deze gel ook even geproefd. Mijn advies…..doe het niet! Ugh, dat was echt vies, en ik denk dan ook niet dat deze Sensuva Insane Original geschikt is voor oraal gebruik. Ze hebben bij HotStuff Amsterdam wel nog vele andere producten van dit merk, die WEL lekkere smaakjes hebben. Zo is er eentje met ‘caramel apple’, ‘cinnabun’ en ‘butter rum’ smaak! Oh My God, dat klinkt alleen al heel erg lekker… ( linkje vind je hier )

Dan het gebruik. Ze schrijven op de fles dat het een stimulatie teweegbrengt die je rondom voelt en dat maakt het dus zo fantastisch, zeggen ze. This Sensuva Insane Original “Creates the sensation of movement inside the body” okayyyyy, maar hoe dan? Ik was dus nieuwsgierig geworden en wilde dit testen. Dus ik nam een van mijn speeltjes erbij en ging aan de slag. Later pas las ik overigens pas dat het gaat om een zogenaamde ‘hybrid lube’ en dat houdt in dat je deze dus  NIET op je siliconen speeltjes kunt gebruiken!

De gel is heel fijn in gebruik en voelt zacht aan. Het ruikt heerlijk en smeert fijn uit. Sommige glijmiddelen zijn erg dun en lopen overal zo vanaf, deze viel mee. Het is niet plakkerig en dus kun je het fijn uitsmeren en daarna je vingers of handen schoonmaken. Stel dat je kriebels aan je oog krijgt haha, geloof me, dat wil je niet! Deze ‘arousing gel’ is niet op basis van munt/mint en dat vond ik bijzonder omdat de meeste warming/opwindende gels wel zo werken. Je zou technisch gezien tandpasta op je piel kunnen smeren en hetzelfde effect krijgen. Niet dat je dat moet doen! maar goed, je snapt mijn punt…Deze warming gel is overigens geschikt voor de penis en voor de vagina.

Dan de test. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de eerste keer wel het verwarmende effect voelde, maar niet het ‘rondom’ gevoel zoals ze aangaven. Het is wel heel grappig, want met de munt/mint varianten heb je dit meteen, je merkt meteen dat je het gebruikt en dat het werkt. De wand in je vagina is dun en daarom merk je bij munt/mint meteen het effect. Mijn tong ook overigens toen ik een ander product proefde haha. Maar goed, het zou dus een beetje moeten voelen alsof er een warme penis in je stoot, maar dat gevoel kreeg ik niet. Ik voelde wel lichte tintelingen, en die waren erg prettig. Toen ik het echter inwendig en op mijn clitoris gebruikte was het effect sterker en is het dus echt wel een goede stimulerende gel. Ik moest er overigens best wel veel van gebruiken. Bij andere gels heb je maar heel weinig nodig, maar bij deze gel moest ik redelijk wat gebruiken. ( zie de foto hierboven ) Of ik echt de ‘circular movement’ voelde weet ik niet, misschien was ik er ook te veel mee bezig. “Wat voel ik precies?” maar over het algemeen genomen vond ik het wel een hele fijne gel. Het werd inderdaad lekker warm, en de tintelingen waren aangenaam. Het effect hield ook niet te lang aan. Het ebt langzaam weg naarmate je ligt bij te komen, ongeveer 15-20 minuten heb je er wel plezier van. Na je orgasme houdt het nog eventjes aan en toen dacht ik wel iets van pulsaties te voelen, maar goed dat kan ook van mijn orgasme zijn geweest. Ik weet het gewoonweg echt niet…sorry!

Als je echt die sensatie wil van een warme penis die in je stoot moet je er gewoon een vent bij pakken denk ik, lekker plat, ja ik weet het! Of een glazen speeltje die je lekker op kunt warmen, maar iets anders kan ik er niet van maken. Wil je eens iets anders tijdens de sex, of tijdens het spelen, een gel die fijn aanvoelt, en ook nog eens lekker ruikt? Dan kan ik je deze Sensuva Insane Original zeker aanraden! Het is een gel die parabeen en glycerine vrij is, wat weer erg prettig is voor je vagina.

Het flesje bevat 125 ml, kost €24,90 en is te koop bij oa HotStuff Amsterdam.

 

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *