Siliconen dildo’s van Ylva&Dite

Een hele tijd terug kreeg ik een paar schitterende dildo’s van het Nederlandse bedrijf Ylva en Dite toegestuurd. Ik mocht er 2 zelf houden en eentje was eventueel om weg te geven. Wat ontzettend tof! De winactie is al geweest, en de winnares was onwijs blij en tevreden met haar toy ( altijd leuk om jullie reacties te horen na afloop ) Maar aan de review van de Rhea en de Circe was ik nog niet toegekomen. Tot vandaag 🙂

Wat staat er op de verpakking? “At Ylva & Dite we produce erotic toys. Designed especially for you, in fabulous colours designs. We produce all our models with a lot of care, manually and domestically.

For him, for her or for the both of you. Obviously 100% body-safe. Ready to play? Discover now which handmade dildo fits you perfectly.” bron; www.ylva-dite.com

Prijs; € 49,95

Materiaal; Body safe siliconen

Lengte;  17 cm

Breedte; 4,5 cm

suction cup, harness suitable, vaginal and anal play

Eerste indruk; De speeltjes van Ylva en Dite worden geleverd in een plastic koker van doorzichtig materiaal. Ziet er top uit, maar voelt meteen niet heel duurzaam aan.

Je kunt wel de dildo meteen goed zien, en daar word je erg enthousiast van! Want wat zien ze er prachtig uit, die vormen, de kleuren, de grootte…helemaal top!

Er zijn zoveel verschillende vormen en kleuren, maar ik koos voor de Rhea en de Circe, omdat die mij het meeste aanspraken. Ik hoef dat realistische niet zo, en deze vormen waren zo anders dan dat ik eerder had, dat ik ze erg graag wilde proberen!

De dildo’s zijn gemaakt van heel fijn siliconen, erg zacht en flexibel. Ze hebben een mooie, brede basis waardoor ze ook heel erg geschikt zijn voor een harnas en anaal gebruik. Heel veelzijdig dus. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want voor nog geen 50 euro heb je een heel fijne toy. Je kunt ze makkelijk schoonmaken met water en een toycleaner, en ze zijn veilig in gebruik met glijmiddel op waterbasis.

De test; De Rhea heeft een hele aparte vorm en de ribbels die erop liggen voel je heel goed. De Rhea heeft een mooi puntje en ik denk dat als je van de G-spot orgasmes bent, dat deze Rhea heel fijn kan zijn. Ik persoonlijk was meer fan van de Circe. De bolletjes zijn heel erg speels en je voelt ze heel erg goed in en uit je glijden. De Circe deed me het meest denken aan anaalkralen, maar dan een behoorlijk slagje groter haha! Ik vind penetratie met spelen erg fijn, en daar is deze Circe heel erg voor geschikt. Door de verschillende groottes, voel je duidelijk wanneer ze naar binnen glijden, en dat is heel erg prettig. Ook deze heeft een brede basis en dus zou je ze ook anaal kunnen gebruiken. Ik heb dat zelf niet geprobeerd, daar is het voor mij net iets te groot voor. 

Ik heb ook een filmpje op Instagram gepost waar je de beide speeltjes in het echt kunt zien. Het linkje vind je hier https://www.instagram.com/tv/B8kCqEjp9_2/?igshid=niavsrlxf8oq

Samen/alleen; Ik vind het het fijnste om zelf de toys vast te houden en ermee te spelen, maar ik weet zeker dat je hier heel veel lol mee kunt hebben met bijvoorbeeld een pegging harnas. Door de brede basis kan je partner hem wel heel goed vasthouden, en dat is niet bij elke toy zo, dus ik zie dat echt wel als een groot voordeel. Ook de suction cup is fantastisch! Deze blijft echt goed zitten en maakt hem dus ook erg geschikt voor bijvoorbeeld in de douche, of op de badrand. Al met al is het een fantastisch product, voor een mooie prijs, door Nederlanders gemaakt, hoe tof is dat?!

Benieuwd geworden naar de toys van Ylva en Dite?

Je kunt de site vinden via het linkje hierboven.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *