Small Tilting Wand Vibrator – Easytoy

Mensen die mij op instagram volgen hebben het al kunnen zien toen ik deze mini wand kreeg van Easytoys, dat ik er erg enthousiast over was. Het filmpje ( instastory ) staat nog steeds online

Small Tilting Wand Vibrator – Easytoys

Deze mini wand vibrator komt uit de eigen lijn van Easytoys en ik mocht deze testen.

Wat staat er op de verpakking? Are you ready for the best pinpoint stimulation you have ever experienced? Then this small tilting wand vibrator is the perfect choice for you. It has everything a large wand vibrator has to offer and more! Because of its compact size, it is easy to use and it easily fits into any bag. You can also adjust the angle of the head for an even better massage experience.

Prijs; €54,95

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic / siliconen

Lengte; 18 cm

Doorsnede; 4,5 cm

Waterproof; spatwater dicht

Oplaadbaar/Batterijen; opladen via USB

Oplaadtijd; ongeveer een uurtje

Aantal trilpatronen; 7 verschillende patronen, en 3 vibratie standen.

Beschikbare kleuren; roze en zwart

Eerste indruk; Wat een leuk ding. Dit lijk ik veel te zeggen, maar de meeste toys vind ik ook gewoon echt leuk! Soms na het testen denk ik er anders over, maar de meeste toys zien er erg leuk uit. De Mini wand wordt geleverd in een doosje met de ‘huiskleuren’ van Easytoys. Daardoor springt deze mini wand er echt uit, want hij is knalroze! Eenmaal uit de verpakking valt me op dat hij erg licht is, ik had hem op de een of andere manier zwaarder verwacht, maar deze mini wand is maar 215 gram en dus erg licht. Het materiaal lijkt erg massief, maar het voelt wel erg zacht aan. Er zit hard plastic op de kop en dit maakt het een erg fijne toy om aan te raken, lekker glad en smooth. Wat me meteen opvalt is dat de kop erg makkelijk buigt, en in andere standen ‘schiet’, daar kom ik later op terug. De kleur is lekker fuchsia roze en springt er behoorlijk uit, ik hou er wel van. Je krijgt bij deze mini wand een oplaadkabel ( USB ) en dat is handig, geen gedoe met batterijen. Hij is spatwater dicht, dat wil zeggen, niet onderdompelen in bad, maar wel makkelijk schoon te maken onder de kraan. Niet geheel onbelangrijk! Het glijmiddel dat je hierbij het beste kunt gebruiken is er eentje op waterbasis.

De test; Ik heb al diverse ‘wand vibrators’ gebruikt, en wat ik daar vaak als ‘onhandigheidje’ want minpunt vind ik te zwaar klinken, is dat deze vaak groot ( want groter is beter denken nog veel fabrikanten blijkbaar ) en recht zijn. Je kunt hem in je handen nemen zoals je wilt, maar vaak zit je dan toch met snoer en/of met de houding te klooien….althans ik.

Wat me bij deze want dus erg handig leek was de buigende kop. Hierdoor kun je je handen beter plaatsen en hoef je niet zo onhandig te doen met een wand vibrator. Althans dat leek me zo…

Nu wil het geval dat de kop van deze wand zo flexibel is dat je deze heel makkelijk in een andere houding kan zetten. Dit lijkt heel handig, maar als je net als ik in je enthousiasme wel eens wat meer druk zet, schiet deze, EN ALTIJD ALS JE BIJNA KLAARKOMT!!, in een andere houding. Oh man, de ellende….Nu is een beetje edging leuk, maar als dit 3 keer gebeurd ben ik er wel klaar mee haha.

Is dit op te lossen? jawel! De kop is namelijk maar één kant op te buigen, en rond. Dusssss als je de mini wand in een scheve stand houdt ( ik kan het niet anders omschrijven dan dat ) is het een heel fijn ding. Nadeel is dan wel dat de knopjes wat lastiger te bedienen zijn, maar vaak als ik een standje heb dat ik lekker vind, dan blijf ik daar wel bij. De kop zelf is erg glad, en voelt fijn aan. Ook de grote is prima, komt precies op de juiste plekjes. Hij is makkelijk schoon te maken onder de kraan, en het zachte siliconen geeft het een goede grip. Als je uitschiet met het glijmiddel, zoals ik deed, wordt het wel wat glibberig. Maar daar is glijmiddel ook voor bedoeld, nietwaar?

De mini wand heeft meerdere standen. Hij heeft 7 verschillende vibratiepatronen, en 3 verschillende trilstanden. Ik vind dat best behoorlijk voor een vibrator van dit formaat. De motor is erg krachtig, maar maakt gelukkig niet zo veel geluid. Wat ik ook erg leuk vind is dat de vibratiepatronen ook allemaal een kleurtje en lampje hebben. Je kunt dus onthouden welke stand, welk kleurtje heeft 🙂

Wat ik dan weer minder vind, maar dit hebben veel virbrators, is dat wanneer je hem uitzet, je het hele menu weer door moet. Steeds begint deze bij het begin. Maar nogmaals, dat hebben veel vibrators.

De kop is ook nog erg flexibel naar de zijkanten toe. dit is echter niet storend tijdens het gebruik, eerder prettiger juist. Je kunt de kop ‘knikken’ in 0, 30, 60 en 90 graden.

Samen/alleen; Deze mini wand is erg prettig alleen, maar juist doordat de kop zo flexibel is, en je zelf misschien nog wel eens teveel kracht zet is het fijn als een ander hem bedient. Je kunt door de kleurtjes heel makkelijk zeggen wat je fijn vind, “de groene op standje 3΅ Klinkt wat plastisch, maar het werkt wel 🙂

Conclusie; Voor het geld dat je ervoor betaald is het een prima vibrator. Ik vind hem persoonlijk wat aan de dure kant in vergelijking met de grote wands. Daarentegen is dit een heel handzaam en fijn formaat, en je kunt hier zeker mee experimenteren wat je lekker vind. In mijn optiek zou het beter zijn als je kop bijvoorbeeld vast kunt zetten.

Deze vibrator, en meer leuke speeltjes vind je op de website van Easytoys, je vind de link hier!

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *