Splendid Gentleman – Uberrime

Ik raakte via twitter aan de praat met Marco van Uberrime Dildo’s en kreeg deze Splendid Gentlemen toegestuurd om te reviewen. Omdat Uberrime in Amerika is gevestigd moest ik heel lang geduld hebben, maar Marco hield me de hele tijd netjes op de hoogte van het proces. De verzendkosten liggen wat hoger, en daarmee is deze dildo niet goedkoop, maar hij is het geld echt dubbel en dwars waard…BELOOFD!

Splendid Gentleman – Uberrime

Wat staat er op de verpakking? Deze dildo word geleverd in een mooi satijnen opbergzakje en is handgemaakt dus geen voorverpakte doos met een verkooptekst. Hij word zeer discreet verzonden, ook niet onbelangrijk om te vermelden dacht ik zo 😉

Side note; Ik hoor vaak mensen het commentaar geven dat ze siliconen dildo’s zo duur vinden. Bedenk je wel, siliconen gaat superlang mee, is ontzettend hygiënisch en wordt met de hand gemaakt. Deze jonge bedrijven ontwerpen zelf een mal, wat erg veel werk kost en gieten deze dan met de hand. Je betaald dus voor handwerk, je kunt vaak je eigen kleuren kiezen, en dat is het geld dan ook meer dan waard! Ik ben gek op mijn siliconen dildo’s en bestel ze dan liever bij een jong bedrijf als IVY Toys of Uberrime, die hele aparte dingen maken, dan bij een grote webshop met een saaie penisvorm.

Prijs; €64,30 (verzendkosten naar Nederland zijn €21,43 )

Materiaal; Body safe siliconen

Eerste indruk; Deze Splendid Gentleman heeft Marco van Uberrime speciaal voor mij gemaakt, en dat is toch wel heel tof! Hij vroeg me welke kleuren ik graag wilde en heb hem uitgedaagd door de kleur turquoise te vragen. Deze zat nog niet in zijn assortiment, en na mijn bestelling wel, want wat is die kleur tof! Zeker in combinatie met het roze. Het siliconen waarmee hij werkt bevat een heel klein glittertje, en dat maakt de Splendid Gentleman en onwijs mooie toy.

De Test; Deze siliconen dildo lijkt in het niks op anderen die al eens gehad heb. Deze siliconen dildo is onwijs zacht en flexibel! Daar stond ik echt van te kijken. Hij heeft een rond eindstuk en je zou hem dus ook in een harnas kunnen doen en gebruiken voor ‘pegging’ als je daar van houdt. De Splendid Gentleman is niet een van de grootste dildo’s en doet met de aders vrij realistisch aan wat betreft gevoel.

De Splendid Gentlemen is een zogenaamde ‘dual-density’ dildo en dat houdt in dat de binnenkant van harder siliconen is dan de buitenkant. Dit maakt dat hij erg stevig is, maar toch ook onwijs zacht en flexibel in gebruik.

Ook de ietwat grotere kop van deze dildo vind ik erg prettig. Je voelt de rand wel degelijk, maar dat vind ik eigenlijk wel fijn. De vorm zorgt ervoor dat mijn G-spot goed gestimuleerd wordt. Ik kan daar alleen niet van klaarkomen, maar het is wel een heel fijn gevoel! Verder is deze dildo 6” en dat is omgerekend ongeveer 15 cm, en is daarmee iets groter dan een gemiddelde penis. Doordat hij zo ‘echt’ lijkt kan deze Splendid Gentlemen ook gebruikt worden voor anale sex. Ik heb dat zelf niet getest, maar ik kan me heel goed voorstellen dat de zachtheid van deze dildo daar heel fijn voor is.

Ook deze siliconen dildo is makkelijk schoon te maken onder de kraan, en ik kreeg er een keurige brief bij met onderhoudstips om je dildo erg lang mee te laten gaan. Ook tips om hem geurvrij te maken bijvoorbeeld, want laten we wel wezen…siliconen blijft een product dat geuren op kan nemen. Maar verhit hem even in de oven, ja echt!! en dit zou verholpen moeten worden. En daarmee krijg je wel waar voor je geld, deze dildo kan erg lang mee volgens Uberrime, en dat geloof ik ook echt wel!

Samen/alleen; Doordat deze Splendid Gentleman erg lijkt op een ‘normale’ penisvorm is het een erg fijne toy om mee te spelen. Ook voor manlief is het een handige toy, omdat je niet aan het stoeien bent met hoe je hem in kunt brengen ( en dan bedoel ik de dildo’s met rare hobbels, en/of knobbels ) Zoals ik al zei is deze ook geschikt voor een harnas, en daarmee dus eigenlijk voor iedereen geschikt. Of je nu anale sex of niet prefereert, homo of lesbisch bent, deze dildo kan eigenlijk wel overal bij 😉

Conclusie; De siliconen dildo’s van Uberrime zijn erg fijn, supermooi EN je kunt ze in je eigen gewenste kleur(en) en hardheid (!) bestellen. Marco is een schat, en helpt je heel graag om de dildo te creeëren die je wilt. Hij heeft er zelfs eentje gemaakt op basis van een foto met een koikarper! Dus er is heel veel mogelijk, kijk eens op de site! www.uberrime.com

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *