Getest

Stronic Surf – Funfactory

Ik kreeg van Funfactory de vraag of ik een product van hun wilde testen, en dan met name de Stronic Surf. Dit is namelijk een topper binnen hun assortiment, en ze zijn er onwijs trots op. Ik hoefde daar natuurlijk niet lang over na te denken, ja tuurlijk wil ik dat! En zo geschiedde…

Wat staat er op de verpakking? “De STRONIC SURF masseert je van binnenuit, raakt elk zenuwuiteinde aan, voor een bevredigend vol gevoel en surround-soundpleasure. Leun achterover en geniet van handsfree stoten in tien verschillende instellingen. Je handen hebben immers betere dingen om te doen. En het allerbeste, hij is bijna stil!” bron; www.funfactory.nl

Prijs; € 159

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte; 20,3 cm

Breedte; 4,5 cm

Gewicht; 323 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar met usb kabel dmv magneet

Oplaadtijd; 2 uur voor 60 min speelplezier op de hoogste stand!

Aantal patronen; 7 snelheden in 3 verschillende ritmes.

Eerste indruk; De doos werd geleverd met allerlei stickers erop. Niet van de fabrikant, want dat was zeer discreet, maar wel met ‘PAS OP ION BATTERIJ’ in grote letters erop. Hmm okay, gelukkig heb ik geen pacemaker en kon ik de doos veilig openen. Eenmaal de doos van de Stronic Surf in handen viel het me op dat deze best zwaar is. Ik werd steeds nieuwsgieriger, wat zit erin?! De Stronic Surf zit in een leuke verpakking, je ziet meteen wat je hebt. Er zit een hoes omheen en als je die eraf haalt zie je een goudkleurige doos. SPANNEND! Eenmaal open ligt daar de Stronic Surf helemaal netjes verpakt, met een soort van sinaasappelnetje eromheen. Helemaal keurig verpakt. Wat mij als eerste opvalt is de kleur, de Stronic Surf spat echt het doosje uit, WAT IS DIT EEN TOFFE KLEUR! Het is niet echt rood, het is niet echt oranje, maar wel een beetje fluoriserend. Het is echt heel tof, een heel hip ding is het eerste wat door mijn hoofd gaat.

De Stronic Surf wordt opgeladen dmv een ion batterij met magneetsysteem, en ja magneet vs pacemaker gaat vaak niet altijd erg goed. Nu snap ik de stickers 🙂

Die kleur! <3

De Stronic Surf heeft een leuke rode oplaadkabel en dat is erg handig, want soms zie je door alle oplaadkabels de vibrators niet meer ( sorry, flauw grapje! ) Maar goed, handig dus! De Stronic Surf is van erg zacht siliconen, maar eenmaal uit de doos zie ik de haren er haast op af vliegen! Dat wordt dus goed bewaren in de doos, en niet zomaar in een lade of in een doek gewikkeld. Ik maak altijd mijn speeltjes schoon voordat ik ze gebruik, dus het is niet echt een issue, maar het moet wel vermeld worden vind ik.

Het siliconen is ontzettend zacht en voelt heel erg fijn aan. De Stronic Surf heeft heel wat hobbels, bobbels en vormen wat hem erg apart maakt. Ik dacht eerst dat het een drama zou zijn om dat schoon te maken na afloop, maar dit viel heel erg mee. Sopje ( want waterproof! ), toycleaner en klaar… IDEAAL!

Wat ik ook heel erg fijn vind aan de Stronic Surf is dat je hem ‘op slot’ kunt zetten. Dit is dan weer heel handig als je op reis gaat ( al mag die niet mee in de handbagage vanwege de batterij ) maar handig is het wel. Ook zit er een oplaadindicator op, dus hij geeft het aan als hij bijna leeg is, en dat is ontzettend handig voor mensen zoals ik die vaak vergeten hun toys op te laden haha!

De Stronic Surf ligt fijn in de hand.

Maar goed, nu heb ik een heleboel over deze toy verteld maar eigenlijk nog niet het meest bijzondere. De Stronic Surf is namelijk geen vibrator, maar een pulsator!

Een wat? Pulsator? yep, een PULSATOR! Dat wil dus zeggen dat hij niet trilt ( vibreert -> vibrator ) maar pulseert, en dat is best erg prettig. Het geeft echt dat stotende gevoel wat je normaal zelf moet maken met een vibrator. Veel vrouwen kunnen van trillen alleen niet klaarkomen en moeten echt hun G-spot als het ware masseren, dmv een stotende beweging. En dat kan de Stronic Surf dus helemaal zelf. Nu kan ik zelf erg lastig klaarkomen van een G-spot massage alleen, maar hier was ik dus wel echt heel nieuwsgierig naar.

De test; Soms zijn er van die toys waar je echt al zin van krijgt als je ernaar kijkt ( ik heb er meerdere, maar de WeVibe Gala is daar één van ) Denk aan een hond die begint te kwijlen bij een koekje, of als je zelf zin hebt in iets lekkers en je maakt al wat speeksel aan. Nou, dat heb ik dus ook met de Stronic Surf. Deze toy ziet er gewoon ontzettend fijn en geil uit. Hij ziet er echt uit alsof hij weet wat ie aan het doen is, en ja, daar krijg ik wel zin van. Eenmaal op bed gebruik ik toch wel wat glijmiddel voor deze toy, het is geen slank formaat en glijmiddel kan nooit kwaad. Als je maar wel die op waterbasis gebruikt bij je siliconen toys. Ik had hem natuurlijk al even “droog” getest en ik weet waar de knopjes zitten, en ik moet zeggen hij is heel handig in de bediening. Een knop voor aan/uit en de patronen wissel ( er zijn er 3 ), en dan een + en een – knop voor harder en zachter. Easypeasy! ( Voor de travel lock functie houdt je de – knop eventjes ingedrukt, en om te unlocken de + knop. Hij wordt geleverd met travellock, dus dit is wel een handig weetje )

Alle patronen op een rijtje.

Eenmaal ingebracht voelt de Stronic Surf heel fijn aan, door de ribbels moet je met recht even over een hobbeltje, maar eenmaal ingebracht voelt ie fijn aan. Het voelt “vol” en dat is best prettig. Niet dat ie zo onwijs groot is, maar door zijn vorm krijg je dit gevoel. Als ik de Stronic Surf aanzet voel ik meteen het verschil tussen vibrator en pulsator. De pulsaties voel je heel diep en overal zeg maar, terwijl sommige trillingen niet overal komen, of juist TE kunnen zijn. Deze pulsaties voelen erg prettig. Na een beetje gewiebel om te kijken of ik hem op mijn G-spot kan krijgen voel ik hem wel, maar het doet helaas nog weinig. Bij mij helpt het vaak als ik mijn bekkenbodemspieren aanspan, maar daardoor merk ik dat de Stronic Surf minder pulseert. Of mijn bekkenbodemspieren zijn te sterk, of de Stronic Surf is te tam. Hmm, dat is wel erg jammer, maar ik probeer mijn spieren iets minder aan te spannen, en dan gaat het al wel beter. Het gevoel is heel erg fijn, maar klaarkomen kan ik er helaas niet van. Na nog een paar pogingen merk ik wel dat ik er heel dicht tegenaan zit, maar de Stronic Surf krijgt het gewoon niet voor elkaar. Nu weet ik dat ik lastig ben met G-spot orgasmes, en er echt wel wat voor nodig is, maar omdat het een nieuw dingetje is voor mij neem ik toch nog even contact op met mijn contactpersoon bij Funfactory.  Daarvan krijg ik een leuk en lief maitje terug met daarin onder andere de volgende tekst;

FUN FACTORY understands the Toy primarily as a kind of training device, which should be used to sensitize the G-spot and to consciously experience the vagina. During the communication the orgasm itself was not a focus. With the launch we had a „Pulsator Challenge“ to encourage people to take time every day for their own body and to use STRONIC  for 15 minutes.”

De Stronic Surf is dus eigenlijk ontwikkeld om je G-spot te masseren en hem gevoeliger te maken voor prikkels. Je bewust worden van je vagina en wat je precies voelt. Ja, okay dat lukt inderdaad erg goed met deze Stronic Surf want je voelt echt elk hobbeltje en de ribbels als hij in je pulseert, maar ik wil toch eigenlijk wel een orgasme! Als ik de Stronic Surf gebruik in combinatie met een bullet vibrator op mijn clitoris kom ik heel snel klaar. Het is vooral het gevoel dat de Stronic Surf geef wat erg fijn is, ook de stotende beweging is heel fijn. Normaal doe ik dat zelf nabootsen met de hand met bijvoorbeeld een dildo, en dan kom ik daar ook niet altijd op klaar met mijn G-spot. Als ik de Stronic Surf dan zo bekijk, dan is het wel een hele fijne toy. Je krijgt al het fijns, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen. En boven alles geeft ie me gewoon een heel fijn gevoel! Een ander krijgt er misschien wel een orgasme mee, en ik kan me indenken dat dit dan heeeeeel erg fijn is bij deze toy, maar ik helaas niet. Ik heb een week lang de ‘pulsator challenge’ gedaan en ik inderdaad ben ik me bewuster geworden van mijn vagina en hoe alles voelt. Ik heb geleerd mijn bekkenbodemspieren iets meer te ontspannen, maar een orgasme van de Stronic Surf kreeg ik helaas nog steeds niet.

Veel details op de Stronic Surf

Samen/alleen; Aangezien ik er alleen al moeite mee had, heb ik het niet eens met manlief geprobeerd. Dit wordt voor mij echt een toy die ik gebruik als ik geen zin heb om met een dildo die stotende beweging na te bootsen. Al kies ik hem wel steeds vaker, omdat ik gewoon nog steeds heel geil word van de looks en de vorm van deze Stronic Surf 😉

Benieuwd geworden naar de Stronic Surf?

Je kunt hem bij Bol.com bestellen, en daarmee help je mijn blog ook nog een beetje, via dit linkje.

Of op de website van Funfactory zelf, via dit linkje

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *