Svakom Angel

Ik kreeg van HotStuff Amsterdam de Angel van het bedrijf Svakom toegestuurd. Dit is een zogenaamde tarzan vibrator, maar hij kan iets ontzettend leuks. Hij wordt namelijk warm!! Als je dat wilt tenminste, je kunt dit ook gewoon uitzetten, en dan is het ook een hele fijne vibrator 🙂

Wat staat er op de verpakking? De Angel Intelligent Warming Vibrator van Svakom is een krachtige en elegante vibrator met ergonomisch design voor optimaal plezier en comfort. De vibrator is voorzien van twee sterke motoren welke tegelijk en afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden ter stimulatie van de G-Spot en/of de Clitoris. De Angel Intelligent Warming Vibrator heeft een ingebouwde heating-core waarmee Svakom Angel verwarmd kan worden tot 38℃.”

Prijs; € 69,90

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  19,1 cm

Breedte; 3,3 cm

Gewicht; 146 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv USB-kabel

Oplaadtijd; 1 uur voor 3 uur speelplezier.

Aantal patronen; 36 (!!)  ( 7 ritmes, 5 x vibratie intensiteit en 1 normaal stand)

Eerste indruk; De vibrator ziet er al heel tof uit, de kleur is mooi donker rood/roze en de ribbels zien er uitdagend uit. Dan kijk ik eens goed naar de verpakking. “Warming vibrator?! Warming??” en ineens ben ik TE nieuwsgierig en wordt de Svakom Angel ruig uit het doosje gehaald, dit moet ik voelen! En verdomd, de vibrator wordt echt warm! Mijn hoofd slaat gelijk op hol met alle dingen die ik ermee kan doen, en hoe fijn dat wel niet moet zijn. Normaal ben ik van het koude, en vind ik spelen met warm en kou onwijs leuk, maar vaak is het wel koud waarmee we spelen. Alleen al vanwege de rilling die door je lijf gaat als je iets kouds ingebracht krijgt. Heerlijk!

Dit met warmte is anders, tuurlijk ken ik de verwarmende glijmiddelen, maar dit is op een heel ander niveau. De vibrator warmt op tot 38 graden Celcius en dat is net iets warmer dan je eigen lichaamstemperatuur. Veel warmer moet ook niet, anders wordt het oncomfortabel schat ik zo in. Je moet hem wel eventjes de tijd geven, want hij is optimaal op temperatuur na zo’n 5 minuutjes. Heb je mooi de tijd om je op je gemak uit te kleden 😉

De test; Zo gezegd, zo gedaan. De meeste vibrators komen opgeladen van de fabrikant, maar je toy even opladen kan zeker geen kwaad. Anders kom je halverwege voor verrassingen te staan. Zoals ik dus… Ladies, charge your vibrators!

Normaal doe ik dat ook wel, maar ik was voor deze Angel gewoonweg TE nieuwsgierig en moest hem meteen testen. Zeker nu de dagen buiten kouder worden kon ik me wel heel erg verheugen op deze vibrator van Svakom. Ze hebben er trouwens nog meer die ook warm kunnen worden in andere vormen, voor als je dit tarzan model niet prettig vind. Al moet ik wel zeggen dat je deze serieus moet overwegen. Het is ook zonder de warmte een hele fijne vibrator namelijk. De Angel heeft 2 motoren met prettige en krachtige vibraties. Waar ik bij de Aurora vibe van Easytoys nog een beetje moest zoeken, was dat met deze Angel van Svakom eigenlijk geen enkele moeite. De clitoris stimulator lijkt op de juiste plek te zitten, is heerlijk flexibel en heeft dus gegarandeerd succes. De clitoris stimulator wordt niet warm overigens, wat ik wel jammer vind. De Angel heeft maar liefst 7 verschillende vibratie patronen, en een basis patroon. De 7 patronen kun je ook nog eens in 5 verschillende intenties ervaren. Er zit dus altijd wel iets voor je tussen! Door de 2 motoren zijn er ook patronen waarbij ze onafhankelijk van elkaar bewegen en dat zijn altijd wel mijn favoriete patronen. Een beetje spelen met wat je lekker bent, en in welke bui je bent dus.

Het was buiten erg koud en dus nam ik echt de moeite voor deze vibrator. Je voelt hem lekker warm worden en als je hem in je hand houdt voel je dit steeds warmer worden. Zoals eerder gezegd, geef hem even 5 minuutjes de tijd voordat je gaat spelen. De eerste keer was ik stiekem al klaar nog voordat de vibrator goed en wel warm was…oops 🙂 De tweede keer liet ik hem echt even op temperatuur komen. Eenmaal ingebracht voel je de warmte wel, maar het was heel geleidelijk, waardoor ik niet een rilling had zoals bijvoorbeeld bij een koude glazen dildo. Het voelde meer alsof je in een warm bad stapt. Heel geleidelijk went je lijf aan de warmte en dan is het alleen maar comfortabel, en niet meer warm. Je voelt dus niet de warmte in je als warmte, maar het zorgt wel voor ontspanning, en daardoor kwam ik wel veel sneller. Het is gewoon ontzettend fijn en relaxt. Dan als je klaargekomen bent lig je nog even na te genieten en als je dan de vibrator uit je haalt, dan pas begint de fun! Althans voor mij….

Na mijn orgasme haalde ik de vibrator uit mijn vagina en dan pas voel je de warmte goed! Hij gloeide gewoon! Dit gaf me zo’n fijne sensatie dat ik eigenlijk meteen weer geil werd. Ik bracht hem weer in, maar daar voelde ik die warmte niet zo en dus haalde ik hem er weer uit. Dit voelde zalig aan voor mijn clitoris die een beetje in sluimerstand was geraakt, maar door de warme aanraking meteen weer gewillig werd. Ik heb dus met de vibrator aan de buitenkant me nogmaals laten klaarkomen. De warmte op mijn vagina en mijn clitoris was zo ontzettend fijn, dat ik niet veel nodig had. Wat een fijn ding! De keer erop probeerde ik het meteen met de warme vibrator aan de buitenkant, maar dit voelde toch niet zo fijn en warm aan als wanneer ik eerst klaarkwam met de vibrator in me. Je zou haast zeggen dat deze vibrator is gemaakt voor meerdere orgasmes, en daarom misschien wel de naam Angel heel erg verdient heeft. De Angel is ook nog eens ontzettend stil, erg makkelijk te bedienen en onwijs zacht. De ribbels geven de vibrator net dat beetje extra, maar zijn niet lastig schoon te maken. Water en wat toycleaner en hij is weer schoon. Ideaal!

De fabrikant is Svakom, en ik heb me laten vertellen dat dit in het slavisch “voor iedereen” betekent. En ik denk dat dit een perfect uitgangspunt is voor een bedrijf dat zulke fijne toys maakt. Ik kende het merk niet, maar is er nu wel eentje die ik in de gaten ga houden! Eerlijk is eerlijk, de Angel van Svakom is niet goedkoop, maar voor een vibrator die zo veelzijdig is, met zijn vele vibratie patronen, en je ook nog eens iets unieks biedt door de warmte, vind ik zeker zijn geld waard. Je krijgt maar liefst 10 jaar garantie, en dat geeft voor mij wel aan dat het bedrijf echt achter zijn product staat. Persoonlijk denk ik dat je met deze Angel niet mis kan gaan.

Samen/alleen; Ik heb het al eerder gezegd, ik vind het lastig om met een tarzan vibrator erg lastig om samen te spelen. Deze Angel kun je echter wel eerst zelf gebruiken en na je eerste orgasme aan je partner geven om je daarna verder te verwennen. Ook denk ik dat het erg fijn is als je deze vibrator ( als hij goed is opgewarmd ) tegen de eikel van je partner aan kunt houden voor wat extra stimulatie.

Benieuwd geworden naar de Svakom Angel?

Je kunt hem onder andere bij HotStuff Amsterdam bestellen, via dit linkje.

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

 

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *