System Jo – Agapé cooling glijmiddel speciaal voor vrouwen

Ik kreeg van HotStuff Amsterdam een fantastisch pakket toegestuurd. Echt TE veel om allemaal tegelijk te reviewen. Ik heb ze per merk of per soort gecategoriseerd en je zult verschillende reviews lezen in de aankomende tijd.

Ze zijn iets anders van opzet, omdat er over glijmiddel nu eenmaal iets minder te vertellen valt, maar daarom niet minder interessant. Er is namelijk nogal een behoorlijk verschil in glijmiddelen. De ingrediënten, smaak, geur, kleur, etc….

Wat staat er bij vermeld? De Agapé cooling ( spreek je uit als ah-gah-pay ) Glijmiddel 60 ml van System Jo is een glijmiddel speciaal ontworpen voor vrouwen en gemaakt als perfecte oplossing voor de gevoelige huid. De vochtinbrengende werking van dit glijmiddel is extra zacht voor de huid en PH gebalanceerd.

Hmm, een glijmiddel speciaal voor vrouwen? Wat maakt een glijmiddel dan precies zo speciaal voor vrouwen hoor ik je denken. Nou deze Agapé cooling bevat geen glycerine ( wat de PH waarde van je vagina kan verstoren ) geen siliconen en is vrij van olie. Daardoor zal je vagina minder geïrriteerd zijn en blijft PH waarde neutraal. Daar word je vagina weer blij van, en jij dus uiteindelijk ook. Er is niets vervelender dan of jeuk na het spelen, of erger….een vaginale schimmelinfectie. Niet dat je dit van alle andere glijmiddelen wel krijgt, maar je moet nu eenmaal voorzichtig zijn met wat je allemaal in je vagina stopt ( pun intended ;p )

Het gebruik; Deze Agapé valt in de categorie ‘cooling gels’ en is dus stimulerend voor de vagina. Als je dit gebruikt voelt het allemaal wat kouder, en dit geeft een fijne sensatie. Het kan een beetje gaan tintelen zelfs en dat is best lekker. Bij sommige glijmiddelen heb je het idee dat je er een ijsklontje in hebt gepropt, en is het verre van fijn, maar deze van System Jo is heel subtiel. Het glijmiddel is op waterbasis en dus veilig te gebruiken met je siliconen speeltjes. Dat er dus opstaat voor vrouwen wil natuurlijk niet zeggen dat mannen het niet mogen gebruiken. Integendeel juist, als je sex hebt en hij gebruikt het op zijn penis, hebben jullie er beiden plezier van 🙂

Dan de test; Deze cooling gel voelt zo aan dmv een pepermunt extract, en zo ruikt deze dan ook. Het ruikt erg lekker en fris. Ik wil dan ook weten of het zo smaakt en heb het dus geproefd, maar ugh! Wat is dat vies en bitter zeg! Het tintelt ook een beetje na op mijn tong, maar zo niet lekker. Niet aan te raden dus! Het is een kleurloos goedje en doordat het op waterbasis is, kun je het heel makkelijk weg poetsen of schoonmaken met een beetje water. Het is een heel fijn glijmiddel, het blijft lang glad en ‘silky’, plakt niet en ik had daarna geen last van gedoetjes. Het cooling effect houdt ongeveer 10 minuten aan, en dat is prima. Veel langer hoeft het van mij ook niet, maar anders breng je wat nieuw glijmiddel aan. Doordat het op waterbasis is heb je er iets meer van nodig dan een ‘normaal’ druppeltje, maar dat is niet extreem veel. Het is erg dun en vloeibaar, maar gelukkig heeft het flesje een anti-lek dop anders had het een zootje geworden.

Al met al is de Agapé cooling van System Jo een heel fijn glijmiddel. Ik was al fan van de normale glijmiddelen, maar deze cooling gel is daar een mooie aanvulling op. Je moet het alleen niet gebruiken voor orale sex, maar daar hebben ze dan weer speciale glijmiddelen voor met een smaakje, yay!

Het flesje bevat 60 ml, kost €15,99 en is te koop bij oa HotStuff Amsterdam en bol.com 

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *