Vibrating Bullet – Easytoys

Deze kleine vibrator komt uit de eigen lijn van Easytoys en ik mocht deze testen. Nu heb ik meerdere “bullet vibrators” in mijn kast liggen, maar toch was ik wel nieuwsgierig!

Wat staat er op de verpakking? Het logo van Easytoys uiteraard, alle verpakkingen van de Easytoys ‘huislijn’ zijn standaard wit met mintgroen. Je kunt de bullet al goed zien, je weet wat je koopt als je de verpakking ziet. Verder staat er; “Deze mini-vibrator heeft alles wat een vibrator nodig heeft. Hij is makkelijk mee te nemen, waterproof en beschikt maar liefst over 10 vibratie standen.”

Prijs; €19,95

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic

Lengte; 9 cm

Doorsnede; 1,8 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; batterijen, die worden erbij geleverd! 1x AAA

Oplaadtijd; niet van toepassing

Aantal trilpatronen; 10 verschillende vibratie standen.

Beschikbare kleuren; zwart, roze en paars

Eerste indruk; Wat een leuk ding! Hij is lekker licht, ligt erg fijn in de hand. Hij is erg makkelijk te bedienen met een simpele aan- en uit knop. Met die knop bedien je ook de 10 verschillende vibratie standen van de vibrator. Simpeler kan het niet!

De vibrating bullet is van erg zacht siliconen gemaakt, en voelt erg fijn aan.

De test; De zogenaamde ‘bullet vibrators’ staan voor mij gelijk aan gemak. Je kunt hem heel makkelijk meenemen, en is erg simpel in het gebruik. Ik heb al eerder gezegd dat ik het echt moet hebben van clitoris stimulatie en daar is deze mini vibrator ook uitstekend geschikt voor. Je zou hem in kunnen brengen, maar doordat ie zo klein is zou ik bang zijn om hem kwijt te raken! Niet dat het nu zo’n groot gapend gat is, maar je snapt mijn punt…

Ik kan me ook indenken dat sommige mensen het zouden willen gebruiken voor anale stimulatie, juist omdat ie zo klein en fijntjes is, maar dat zou niet mijn voorkeur hebben om eerder genoemde reden. De vibrating bullet heeft 10 verschillende standen. En dan niet in snelheden, maar met patronen. Dat is leuk want zo kun je nog een beetje spelen met wat je fijn vind. Deze vibrator heeft erg krachtige vibraties, iets waar mini vibrators om bekend staan, en dus mis ik de verschillende snelheden bij deze niet. Verder heeft ie een mooi zacht puntje waardoor je hem heel gericht tegen je persoonlijke erogene zone kunt gebruiken. Ook voor mannen is het fijn om geprikkeld te worden, deze mini vibrator kun je erg makkelijk en fijn tegen je eikel houden. Is weer eens wat anders! Deze vibrator is ook nog eens waterproof en dat vind ik tegenwoordig toch wel erg fijn aan speeltjes. Het is zoveel makkelijker schoonmaken en even snel spelen als je onder de douche staat of in bad ligt. Vaak zijn dat de momentjes die je even voor jezelf hebt, je gedachten dwalen af, en voila…zin! Dan is een mini vibrator erg makkelijk in het gebruik. Wat ik ook erg fijn vind aan deze vibrating bullet is dat ie lekker stil is. De meeste bullet vibrators adverteren daar wel mee, maar door de juist krachtige trillingen maken die juist veel herrie. Bij deze valt dat reuze mee, tenzij je hem precies bij je trouwring in de hand houdt zoals ik, “Trrrrrrrr” haha!

Samen/alleen; Je kunt hem samen gebruiken, maar omdat hij zo klein is zou mijn voorkeur zijn om hem alleen te gebruiken. Het is een fijne vibrator, maar niet om uitgebreid te spelen. Deze vibrating bullet is voor mij puur om even snel tot een orgasme te komen als ik geen zin heb in vieze handen. Samen zou je hem kunnen gebruiken als goede teaser, maar dan heeft een wandvibrator meer mijn voorkeur, maar die is dan weer niet zo makkelijk mee te nemen.

Conclusie; Zoals al gezegd ben ik wel bekend met mini vibrators. Je hebt ze in veel soorten en maten ook wel, maar deze is vrij standaard en dat is prima voor deze prijs. Ik vind hem dan ook erg fijn in gebruik, hij is lekker klein, dus je zou hem ook nog mee kunnen nemen in je tas naar een date, het strand of waar je dan ook ondeugend wil doen 😉

Deze vibrator, en meer leuke speeltjes vind je op de website van Easytoys, je vind de link hier!

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *