Getest

Vibrating Male Masturbator – review

Soms heb ik wel medelijden met wat ik hem allemaal aandoe. Ik kreeg van het budget merk Paloqueth een masturbator die geluid kon maken. Ik moest dit natuurlijk zelf eerst testen en toen ik het geluid aanzette had ik een onwijze lachstuip. Misschien was het dan ook wel een beetje sadistisch dat ik deze liet testen door LH. Maarrrrr ook budget merken verdienen een kans! Lees hier zijn bevindingen…

Dus ik kreeg via Morgan een tweede masturbator. Het beestje heeft een beetje een onromantische naam ‘Vibrating Male Masturbator with Suction Cup’ en is van het wat goedkopere merk Paloqueth. Een eenvoudige kartonnen doos en een summiere handleiding zijn de eerste dingen die opvallen. Volgens de verpakking gaat het om een ‘maiden-like vagina’. Ok het is zo’n 18 jaar geleden dat ik een maagdelijke poes tot mijn beschikking had en ik herinner me niet meer precies hoe dat voelde. Maar deze producent vindt het blijkbaar een verkooppunt.

Uiterlijk

De masturbator ziet er uit als een hele grote zwarte pil, is niet bijzonder zwaar en aan de onderkant zit een zuignap zodat je hem weg kan zetten en ‘handsfree’ kan gebruiken. Haal de bovenkant eraf en een nepkutje kijkt je tegemoet. Daarnaast zit er een aan/uitknop aan de onderkant en een hoofdtelefooningang. De masturbator oogt een beetje groot en lomp en voelt wat goedkoop aan.

Gebruik

En dan voor de test. Eerst eens even kijken hoe het ding precies werkt. Met de aan/uitknop schakel je ook tussen de verschillende vibratiestanden. Die geven wat variatie, maar de vibratie is niet heel heftig, meer ondersteund aan het effect dat het nepkutje moet hebben. Ook eens even kijken waar die koptelefoon voor is. Ik plug mijn eigen oordopjes in (want die zitten er niet bij, net als batterijen trouwens, die worden er niet bijgeleverd). Nou, ik schoot dus in de lach, want je hoort door de dopjes een soort Japans gekreun. Sommige mannen worden daar misschien geil van, ik niet, het is erg lachwekkend. Ik ben nog niet daadwerkelijk van slag, maar voor mij zou dit niet erectiebevorderend werken. Dan zit er dus ook nog een zuignap aan het apparaat. Zo zou je, in theorie, handfree dat kutje moeten kunnen neuken. Ik zou alleen niet weten waar ik dat ding aan vast moet zetten bij mij thuis. Ik besluit hem op de vloer te testen, maar het ding blijft voor geen meter zitten.

De praktijk

Ok, daar gaan we dan. Licht gedimd, gordijnen dicht, kleren uit (ik masturbeer het liefst in mijn blote billen), glijmiddel op mijn piemel en in het kutje. En dan schuif ik mijn piemel erin. Ik moet toegeven, het voelt vrij strak. Eens kijken wat de vibratie nog toevoegd. Ik schakel naar standje 1. Dat voelt prettig, al is het een erg lichte vibratie. Ik begin te stoten in het nepkutje. En dat voelt best ok, wel erg klinisch en de masturbator is best groot en lomp. Maar ik blijf hard en lichtelijk opgewonden (ik had natuurlijk wat voorwerk gedaan, gewoon ouderwets met de hand). Ik probeer verschillende vibratiestandjes uit en voer het tempo wat op. Even voor de helderheid, dit is niet te vergelijken met een echt kutje. Je voelt iets zachts (en nats dankzij het glijmiddel) en straks om je piemel zitten, that’s it. Door de grote van het apparaat is hij niet echt lekker handelbaar. Maar goed, alles voor een goede test, dus we gaan even door. Harder stoten, zachter stoten, verschillende vibratiestandjes het bereikt niet het gewenste effect. Ik kom van dit kutje niet klaar. Dus ik stop er mee.

Schoonmaak

De mastubator is eenvoudig schoon te maken doordat het kutje er simpel uit te halen is. Het is een soort vleeskleurige sleeve. Dit kun je met toycleaner en water gewoon reinigen. Dat doe je binnen een paar minuten. De buitenkant van de masturbator is van plastic. Ik heb hem gewoon met een detoldoekje af gedaan. Werkt prima.

Conclusie

Dit is natuurlijk geen masturbator in het duurdere segment. Dus dan heb je ook niet veel verwachtigen. Deze masturbator kost rond de 20 euro. Als je dan toch een masturbator koopt, betaal er dan iets meer voor, dan heb je ook wat. Dit kutje hield mij wel hard, maar ik eindigde met blauwe ballen. Het gekreun is niet bepaald erectiebevorderend en mij lukte het niet om het apparaat handsfree te gebruiken. Schoonmaken was dan wel weer erg eenvoudig. Kortom, gevalletje net niet.

LH

Spread the love
Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *