Vibrerend Eitje – Easytoys

Ik heb al meerdere trileitjes getest, en niet alle eitjes waren even succesvol helaas. Deze uit de eigen lijn van Easytoys stelde echter niet teleur. Ik was zelfs aangenaam verrast!

Wat staat er op de verpakking? Dit eitje heeft een zijdezachte coating en is afkomstig uit de EasyToys Mini Vibe Collection. Het vibrerend eitje is te bedienen met een afstandsbediening op en het tilt het voorspel naar een geheel ander niveau! Met dit eitje maak je jouw partner helemaal gek, dat is geen wonder! Kies maar uit een van de tien vibratiesnelheden en plaag haar oneindig lang. Of breng je haar liever snel tot een hoogtepunt? Jij bent in charge, de afstandsbediening werkt namelijk wel tot twintig meter. Dit paarse tril ei met afstandsbediening is zelfs onder water te gebruiken. Met dit speeltje beleven jij en je partner een overheerlijk (voor)spel!

Prijs; €34,95

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic

Lengte; 6 cm

Doorsnede; 3,5 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; batterijen, die worden erbij geleverd! 2x AAA

Oplaadtijd; niet van toepassing

Aantal trilpatronen; 7 verschillende vibratie standen en 3 verschillende snelheden

Werkt tot 20 meter met draadloze afstandsbediening

Eerste indruk; Zo, das best een behoorlijk ei! Maar eenmaal uit de verpakking was ik erg blij verrast. Het eitje is erg zacht, voelt prettig aan en is niet te zwaar. Het is gemaakt van zacht plastic ( je kunt dus glijmiddel op waterbasis of siliconen gebruiken ) en heeft een leuk kleurtje. Het oog wil ook wat 🙂

Het trileitje van Easytoys is overigens ook te bestellen in het zwart, groen en roze!

Alle producten van Easytoys worden in een anonieme doos verstuurd, wel zo prettig voor de buurman. Toen ik de doos opende zag ik de stevige verpakking en vroeg me af of het wel compleet was, of dat ik nog naar batterijen op zoek moest. Deze werden erbij geleverd, ideaal! Je moet wel nog even de folietjes tussen de batterijen en het contact vandaan halen, anders doen ze het nog niet ( dit had ik dus, wees niet zo onhandig als ik haha )

Zoals gezegd is het eitje niet te zwaar, heeft het een mooi kunstof touwtje, wel zo hygiënisch en ligt hij fijn in de hand. De afstandsbediening is mooi klein en past makkelijk in je broekzak. De afstandsbediening is supermakkelijk te bedienen en heeft 4 knopjes. Twee voor sneller en langzamer, en twee voor de verschillende standjes, erg simpel. Je moet hem natuurlijk stiekem kunnen bedienen dus dit is niet geheel onbelangrijk, maar deze kun je ‘blind’ bedienen.

Er zit geen bewaarzakje bij, en dat had misschien wel handig geweest voor als je hem halverwege je date een beetje beu bent. Maar dan kun je zelf ook een zakje meenemen, of eventueel van een ander speeltje. Of gewoon een boterhamzakje natuurlijk.

De test; Ik ging met manlief uit eten, en omdat we wisten dat de avond heus wel zou eindigen met sex leek het me leuk om dit eitje te gebruiken bij wijze van voorspel. Toen hij onder de douche stond heb ik hem stiekem ingebracht, met wat glijmiddel ging dit erg makkelijk overigens. Ik ben me verder gaan aankleden en had eigenlijk helemaal niet het gevoel dat ik het eitje in had. Het is erg comfortabel en zeker niet te groot. Ik dacht eerst van wel, was bang dat ik het zou voelen zitten, maar zoals gezegd…dit viel reuze mee. Na het fiasco met de andere trileitjes ( lees de review hier ) heb ik het eitje uitvoerig getest. Eenmaal ingebracht deed de afstandsbediening het prima en alle standjes waren prima. Je ontwikkeld wel snel een voorkeur voor een bepaalde trilstand, maar dat zou ik in de loop van de avond wel ontdekken.

Eenmaal bij het restaurant aangekomen gaf ik hem voordat we naar binnen gingen de afstandsbediening. Glunderende ogen, verrassing geslaagd 🙂 Nog voordat we aan tafel zaten voelde ik al getril. De voorpret alleen al was het geld waard!

We zaten aan een tafeltje in het midden van het restaurant met mensen om ons heen, reuze spannend. We hadden wel houten stoelen, en toen hij het eitje nogmaals aandeed had ik het gevoel dat het hele restaurant me zou horen. Was natuurlijk niet zo, maar zo krachtig waren de vibraties. Het eitje start iedere keer weer op dezelfde stand, hij onthoud dus niet waar je bent gebleven en dat is wel jammer. Aan de andere kant, de aan/uit knop is erg makkelijk te bedienen en je hebt dan de meest standaard stand en vibraties te pakken. Dit is voor het ‘schrik effect’ voldoende, echter niet om me op te winden. Ja het idee, maar ik heb zoals zoveel vrouwen echt wel clitorale stimulatie nodig om klaar te kunnen komen. Nu weet ik dat, en ik verwachtte niet dat ik in het restaurant een orgasme zou krijgen a la “when Harry met Sally” maar spelen is altijd leuk. Vooral de pret in mijn man zijn ogen maakte me erg geil, dat in combinatie met het eitje was een erg prettige combinatie.

Om te testen dat tot op welke afstand het eitje zou werken liep ik op een gegeven moment naar het toilet, en de 15 meter haalt het makkelijk, dus de 20 meter geloof ik ook zeker wel. Manlief had de afstandsbediening in zijn zak gedaan en bediende deze door de stof heen. Dit ging prima, en zo zag ik dus niet wanneer hij het eitje aan of uit zou zetten, dat maakte het wel extra leuk. Het is niet dat je ophupt of iets, maar als je met de ober een gesprek probeert te houden is concentreren verdomde lastig met een trillend eitje in je vagina. Wij vrouwen kunnen meerdere dingen tegelijk, maar denken, of je menukeuze doorgeven is toch erg lastig haha.

We hebben in het restaurant alle standen doorlopen en op de vibratiestand met de laagste snelheid liet hij hem op een gegeven moment gewoon even aanstaan. Niet even kort of een paar seconden, maar echt een paar minuten. Ik moet bekennen dat ik daardoor toch wat onrustig op mijn stoel zat en ik wel degelijk erg opgewonden werd. Ik voelde me steeds geiler worden, maar een orgasme kreeg ik er toch echt niet van.

Ik heb het eitje in totaal bijna 6 uur ingehad en nergens last van gekregen. Dit verbaasde me nog het meest. Ik had echt verwacht het na een uurtje, hooguit 2 wel zat te zijn, maar het eitje is echt heel erg comfortabel. Het is ook erg makkelijk weer te verwijderen en schoon te maken. Ik heb hem gewassen met water en zeep, daarna nog eens schoongemaakt met toycleaner en het eitje was weer schoon en fris. Geen luchtjes die blijven hangen, echt lekker fris alsof het eitje nieuw uit de doos kwam.

Samen/alleen; Dit is toch echt wel heel leuk speelgoed om samen mee te spelen. Als vrouw alleen kun je hem uiteraard ook gebruiken, want de vibraties zijn goed en prettig. Als ik hem uitwendig zou gebruiken als ‘opleg vibratie eitje’ zou ik er prima van klaar kunnen komen, maar daar is hij uiteraard niet voor bedoeld. Het leukste was nog wel de voorpret en de blik in mijn man zijn ogen als hij het eitje aan zette. Die valse glimlach is onwijs sexy en het idee dat jullie samen een geheimpje hebben tijdens je avondje uit is ontzettend opwindend.

Conclusie; Voor dat geld echt een superleuk en goed speeltje! Ik had eerlijk gezegd mijn bedenkingen bij de kwaliteit-prijs verhouding, maar dit product uit de eigen lijn van Easytoys stelt absoluut niet teleur! Als ik een cijfer zou moeten geven zou het zeker een dikke 8,5 zijn. We hebben er heel veel lol mee gehad en tijdens het volgende bezoekje aan de schoonouders zal ik het moeten ontgelden vrees ik…

Ach, met dit trileitje word elk saai bezoek wel een feestje 😉

Dit vibrerende eitje, en meer leuke speeltjes vind je op de website van Easytoys, je vind de link hier!

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

 

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *