WE-VIBE GALA

Ik kreeg laatst van Mark, eigenaar van erotiekwinkel Euphoria, een onwijs mooi pakket met diverse speeltjes. Daarin vond ik ook de We-Vibe Gala. Nu was ik al een tijdje erg benieuwd naar de speeltjes van We-Vibe. Ze zien er altijd prachtig uit, maar zijn wel rete duur. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik helemaal om ben, en deze Gala elke cent absoluut waard is! Wat een onwijs fijn ding…

Dit staat erop de verpakking; Gala’s innovatieve ontwerp is de eerste in zijn soort, het maakt gebruik van twee Tango motoren en is gemaakt van zijdezachte siliconen. Elke motor kan zowel alleen als samen gebruikt worden voor intense sensaties. Zijn vorm en formaat maakt het makkelijk om in de hand vast te houden.Verbind met je partner, ongeacht de afstand met de gratis We-Connect app. Makkelijk om te gebruiken, en het stelt je in de gelegenheid om elkaars We-Vibe product te bedienen in real-time. Met onze ingestelde patronen en de mogelijkheid om je eigen patronen te maken, kun je ongelimiteerd spelen!

Prijs; €129,95

Materiaal; Siliconen

Lengte; 11,6 cm

Doorsnede; 5,7 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; USB Oplader dmv een magneet

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur speelplezier

Aantal trilpatronen; 10

Eerste indruk; Wat is deze clitoris stimulator zacht!! Ik heb meerdere siliconen speeltjes, maar deze is wel echt heel erg zacht. Hij ligt onwijs prettig in de hand, en aangezien het een zogenaamde ‘oplegvibrator’ is, is dit erg fijn. De vibrator is licht gebogen waardoor je hem dus mooi boven je vagina/op je venusheuvel kunt leggen om je clitoris te stimuleren van de zijkanten. Anderzijds kun je hem in je hand houden en rechtop gebruiken. Het is maar net wat je fijn vind. De bediening is ook erg soepel, en je hoeft de knopjes niet onwijs hard in te drukken. De twee puntjes hebben elk een apart motortje, en terwijl ik de 10 (!) verschillende trilpatronen doorloop, valt me op dat er patronen zijn waarbij de puntjes elk een ander patroon hebben. Oh my, dit kan leuk worden!

Wat ik persoonlijk erg leuk vind, is dat je hem kunt bedienen via een app op je telefoon. Dit is misschien niet voor iedereen handig, maar ik heb begrepen dat je elke afstandsbediening van  We-Vibe producten kunt combineren. Dat is dan wel weer handig natuurlijk! Je kunt op deze website van te voren kijken of je telefoon geschikt is voor de app, en dus de We-Vibe Gala http://we-vibe.com/app

Het idee dat je ergens bent zonder je partner ( bijvoorbeeld op zakenreis) maar je dan toch samen kunt spelen dmv een app, spreekt mij heel erg aan. Ook zou dit dus heel erg kunnen werken voor lange afstands relaties.

Hij is waterproof en daarom ideaal om schoon te maken. De We-Vibe Gala heeft ook een ‘low battery’ indicator en dat is dus bijzonder handig! Hoe vaak tref je een speeltje dat niet is opgeladen, of te veel gebruikt 😉 Ik ben daar misschien wat lui in, maar ik heb dat dus nog wel eens. Met de Gala kun je dus inschatten of je het gaat redden of niet. Ook zou je zelf via de app je eigen patronen in kunnen stellen, daar ben ik super benieuwd naar! Dat kan veel speelplezier opleveren.

De test; Oh. My. God! Wat is dit een fijn apparaat…Ik was niet sceptisch, ik was juist erg enthousiast, maar zelfs dat valt in het niet bij hoe fantastisch ik deze vibrator vind. Ik heb de verschillende standen uitgeprobeerd, en niet alles vond ik even prettig, wij zijn immers niet allemaal hetzelfde, maar mijn hemel! Orgasmes kreeg ik wel, en onwijs makkelijk ook. Ik Gebruikte de Gala met glijmiddel, en om je siliconen te beschermen kun je dat het beste doen met glijmiddel op waterbasis, maakt ook een stukje makkelijker schoon. Als je de Gala koppelt aan je telefoon is het eigenlijk heel makkelijk. Je gaat liggen, zoekt een grappig patroon op via de app en brengt hem op zijn plaats. Je kunt hem zoals ik al zei dus rechtop en dwars gebruiken, maar ik geef de voorkeur aan liggend op je venusheuvel. Je klemt hem dan als het ware een beetje tussen je schaamlippen waardoor hij niet alle kanten op glijdt. Als je niet steeds op je telefoon wilt kijken kun je de intensiteit bepalen via de Gala met plus en min knopjes, deze werken erg soepel en makkelijk. Op die manier kun je spelen met je Gala door enkel te ‘swipen’ over je scherm om naar een ander patroon te gaan. Scheelt weer wat afleiding 😉 De We-Vibe Gala is overigens ook zonder je telefoon/app te bedienen, er zit ook een knopje op om te switchen tussen de verschillende programma’s.

screenshot van de app.

Wat ik ook erg prettig vind, is dat andere apps, zoals Spotify, gewoon door kunnen blijven gaan. Zo kun je ook je favoriete muziek luisteren terwijl je aan het spelen bent, beetje stemming creëren. Via de app kun je dus ook zelf patronen maken, dit werkt supermakkelijk. Ook kun je via de app zien hoeveel batterij de Gala nog heeft, wat ook wel handig is. Daarbij heeft de Gala zoals eerder gemeld een ‘low battery’ indicator die aangeeft wanneer je hem weer moet opladen, zo kom je nooit voor verrassingen te staan 😉

Terwijl ik door de verschillende standjes zocht naar iets wat me wel aan zou spreken had ik er eentje uitgezocht die me leuk en lekker leek. Uiteindelijk ben ik erg enthousiast over een standje dat ik van te voren nooooit zelf had uitgezocht, who knew?! Mijn favoriet? Standje/patroon ‘GOLF’ Die zwelt langzaam aan en zakt dan weer even af, ja…duh! Nee, maar echt! Wat is dat fijn…

Ik hou wel van een beetje plagen, en dit standje doet dat. Je bouwt langzaam op naar een orgasme, en dan ineens is het weer weg. “Edgen” noem je dat totdat je uiteindelijk een heerlijk intens orgasme krijgt, en terwijl je klaarkomt zakken de vibraties weer af, om daarna weer toe te nemen. Dat maakt je orgasme nog fijner, althans, bij mij. Het enige minpuntje dat ik kan verzinnen is dat hij behoorlijk trilt in je hand. Ik kan me voorstellen dat vrouwen die dit niet prettig vinden, of bijvoorbeeld reuma of iets dergelijks hebben, dit niet heel prettig vinden. Na een paar patronen, en orgasmes verder, had ik wel een beetje ‘dove’ vingers van het trillen. Maar goed, hoe vaak speel je nu echt heel lang met jezelf, en dan bedoel ik meer dan een half uurtje.

Al met al een hele fijne vibrator, ik was mega fan van de Lelo Nea, maar ik vrees dat de We-Vibe Gala mijn nieuwe favoriet is geworden. Well done WE-Vibe!!

Samen / alleen; Nou zoals ik al vertelde komt deze Gala met een app waarmee je op langere afstand met elkaar kunt spelen. Daarom is hij zeker geschikt om samen te spelen! Maar eerlijk is eerlijk, ook alleen is het een zeer prettig gezelschap. Vooral de patronen waarbij je de beide puntjes/motortjes apart kunt laten bewegen zijn erg prettig. Ook grappig is dat je partner dus via de app voor jou een patroon kunt laten maken. Is weer eens wat anders dan een bosje bloemen 😉

Je kunt deze WeVibe Gala bestellen via de webshop van Euphoria, of even langs gaan in de winkel in Heerenveen!

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *