We Vibe Jive

Ik kreeg een tijdje terug van Mark, de eigenaar van Euphoria in Heerenveen, een supertof pakketje met daarin oa de WeVibe Jive. Een superleuk speeltje met de vraag of ik hem wilde testen en er een review over wilde schrijven. Nou dat wilde ik wel 🙂

Wat staat er op de verpakking? Een filmpje op YouTube legt het je allemaal uit 🙂

https://youtu.be/cdxLnKqoQoo

Prijs; €99,90

Materiaal; Siliconen

Lengte; 9,2 cm, inbreng gedeelte 7,5cm

Doorsnede; 3,5 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; USB Oplader dmv een magneet

Oplaadtijd; 90 minuten

Aantal trilpatronen; 10

Eerste indruk; Oeh blauw! Ik weet het, ik weet het, maar het oog wil ook wat…Ik vind het nu eenmaal leuk als de speeltjes er ook leuk en gezellig uitzien. Daarin stelt We-Vibe nooit teleur, die hebben en hele goede design afdeling, ik hou dervan!

Ook dit speeltje van WeVibe is weer erg zacht, waterproof en dus heel makkelijk onder de kraan schoon te maken. Hij is niet groot, en niet extreem zwaar, wat erg prettig is aangezien het een ‘trileitje’ is. In mijn hand voelen de trillingen erg prettig en krachtig. Ook deze Jive heeft 10 standen, maar met de We-Connect app ( http://we-vibe.com/app ) kun je er zelf nog wat meer patronen bij creëren. Superleuk!

Net als de We-Vibe Gala kun je dit speeltje dus bedienen over een langere afstand. En na het laatste fiasco met de GBalls was ik wel weer toe aan wat leuks.

De Jive is makkelijk op te laden via een USB-oplader, die gekoppeld is aan het speeltje dmv een magneet. Hierdoor heb je dus geen ‘open aansluiting’ en dat betekend dat ie echt waterdicht is, en je hem dus ook in bad kunt gebruiken als je dat zou willen. De Jive is ontwikkeld als intiem speeltje, maar ik kan me door zijn fijne, krachtige trillingen heel goed indenken dat het ook geschikt is als clitoris stimulator, maar dan is die wel een beetje prijzig mijns inziens.

De test; Date night! dus dat was een mooie gelegenheid om de WeVibe Jive te proberen. Eerst contact maken met de app, dat had ik na de vorige keer met andere trileitjes wel geleerd 😉 Eenmaal contact gemaakt met de app, werken de speeltjes van WeVibe eigenlijk altijd wel goed. Het enige waar ik een beetje bang voor was, gebeurde ook. Namelijk de connectie viel weg! Waar je met een trileitje met afstandsbediening (die ik al eens eerder had getest) daar absoluut geen last van hebt, had ik dat helaas wel met de Jive. Het is een goed iets dat de speeltjes van WeVibe na een tijdje vanzelf uitschakelen, spaart batterijen, en als je na een leuke avond in slaap valt dan is dat echt wel handig. Alleen nu was dat niet zo handig. We waren eventjes onderweg, en ik had de Jive thuis al ingebracht, dat gaat thuis op bed toch wel het makkelijkste. Onderweg in de auto werd er niet gespeeld en dus schakelde de Jive zich na (denk ik) 20 minuten uit. Oops…..weg connectie!

Eenmaal daar is het een kwestie van even naar de wc lopen, of je telefoon op schoot nemen en weer inloggen op de app, maar het is wel even een gedoe. Wij hebben er hartelijk om gelachen, maar ik snap dat je met alle spanningen er toch wel een beetje van kunt balen. Tip is dus om volgende keer het eitje in de zachtste trilstand aan te laten staan als je onderweg gaat, als je dat prettig vindt uiteraard.

Maar is de WeVibe Jive fijn? Jazeker wel! De trillingen zijn erg krachtig en erg fijn zoals ik eigenlijk wel gewend ben van WeVibe. Het enige waar ik aan moest wennen is dat er ook echt iets tussen mijn schaamlippen zat. Met een trileitje heb je een touwtje en is het net een tampon. De Jive heeft dat niet, maar klemt zich soort van tussen je schaamlippen met een trillend uiteinde die je clitoris verwend. Dat is dan wel een onwijze plus ten opzichte van een trileitje, die zit enkel inwendig, en meeste vrouwen hebben toch ook uitwendige stimulatie nodig.

Ook bij de Jive had ik geen orgasme moment in het restaurant, maar het is wel degelijk erg fijn. Met het trileitje kon ik nog dingen blijven doen, maar met de Jive moest ik af en toe toch echt wel even mijn ogen sluiten en concentreren om niet zachtjes te kreunen.

Het enige nadeel vond ik wel dat je lief op de telefoon ‘bezig is’ terwijl je een avondje uit bent. Dit gaat met een afstandsbediening dan makkelijker, en onopvallender.

Je kunt een ‘wearable toy’ zoals WeVibe de Jive noemt, en face it…het is ook een te mooi ding om maar simpel “trileitje” genoemd te worden, natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. Als voorspel breng je hem in, ga je in bad ( want hij is waterproof! ideaal ) en stuur je je partner die beneden op de bank zit een appje dat je hem in hebt en dat je wilt spelen….wedden dat hij/zij zo boven is?

Nogmaals de toys van WeVibe stellen eigenlijk nooit teleur, en zo ook deze Jive niet. De Jive is licht, mooi van kleur, tof design en als je hem ingebracht hebt zie je hem echt niet zitten. Ik hou dervan! Well done WeVibe 🙂

Samen/alleen; Deze Jive komt met een app waarmee je op langere afstand met elkaar kunt spelen. Daarom is hij zeker geschikt om samen te spelen! Ook grappig is dat je partner dus via de app voor jou een patroon kunt laten maken. Alleen vind ik hem niet zo spannend, maar dat is omdat ik niet zo makkelijk klaar kan komen van inwendige stimulatie, dan gebruik ik hem als uitwendige clitoris stimulator. Voor mij is het echt het idee dat je de controle afgeeft aan je partner  dat het hem doet. Het maakt een avondje uit onwijs spannend, waardoor je thuis gelijk door kunt, het voorspel heb je immers als gehad 😉

Ben je na deze review enthousiast geworden over de WeVibe Jive en wil je hem zelf ook proberen? Je kunt hem bij Euphoria bestellen via deze link

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *