WE-VIBE TANGO ( onderdeel van de anniversary set )

Ik kreeg pasgeleden van Seron de WeVibe anniversary set toegestuurd. Wat een prachtige set, om het 10 jarig jubileum te vieren! De producten in deze set zijn ook los verkrijgbaar, en aangezien ik niet bekend ben met de Tango en de Sync heb ik besloten hier 2 verschillende reviews over te doen. Als eerste is de Tango aan de beurt omdat ik hier toch wel heel erg nieuwsgierig naar was.

Wat staat er op de verpakking? Klein maar krachtig, de Tango is een mini vibrator die groots is in genot geven. De Tango kun je ook gebruiken in combinatie met de ‘pleasure mate’ collectie. Dit zijn een huls en een buttplug waar je de Tango dan in kunt doen zodat je daar de trillingen ook in voelt. De Tango van WeVibe is dus een ontzettend veelzijdige mini vibrator.

Prijs; €74,95 ( los, de anniversary set is uiteraard duurder omdat daar de WeVibe Sync nog bij zit )

Materiaal; Body safe ABS Thermoplastic

Lengte; 9 cm

Doorsnede; 2 cm

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; USB Oplader dmv een magneet

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur plezier

Aantal trilpatronen; 8

Eerste indruk; Die kleur! Ik hou van paars en ik weet het, maar nogmaals het oog wil ook wat…

Ik vind het nu eenmaal leuk als de speeltjes er ook leuk en gezellig uitzien. Daarin stelt We-Vibe nooit teleur, die hebben en hele goede design afdeling, ik hou dervan!

De Tango is niet groot, en erg licht. Op de foto kun je zien hoe klein deze is, hij ligt er fijn in de hand, maar stiekem kijk ik ernaar en vraag me af of het wel wat voor mij is… Hij oogt hard, klein en niet erg dik, no offence mannen, maar normaal hou ik daar niet zo van.

 

De WeVibe Tango ilgt makkelijk in de hand

De Tango is makkelijk op te laden via een USB-oplader, die gekoppeld is aan het speeltje dmv een magneet. Hierdoor heb je dus geen ‘open aansluiting’ en dat betekend dat ie echt waterdicht is, en je hem dus ook in bad kunt gebruiken als je dat zou willen. De Anniversary Set komt in een prachtige bewaar-, dan wel reisverpakking. Wat superhandig is, de magneetjes zitten in de doos, dus de stekker steek je aan de buitenkant van de doos. Je kunt hem dus ook discreet opladen, dan ligt ie niet open en bloot op je nachtkastje, of hotelkamer.

De test; Ik was nog helemaal niet bekend met de Tango van WeVibe, daarom ook een aparte review hierover. Dat heeft die kleine krachtpatser wel verdient, want jemig wat een power komt eruit dat kleine ding. Nogmaals ik was een beetje sceptisch of dit nu wel wat voor mij zou zijn. Ik ben erg blij met siliconen speeltjes, en al heb ik mijn dildo’s dan het liefst van glas, met een vibrator die over mijn clitoris gaat vind ik hard plastic meestal niet zo fijn. Maar eerlijk is eerlijk dat is deze Tango vergeven.

Hij mag dan wel wat hard zijn, het stoort niet en is ook niet onprettig. Persoonlijk denk ik dat dit door de punt komt die eraan zit. Deze loopt wat vlak en is dus niet een keiharde punt die je over je ( vaak gevoelige ) clitoris wrijft. Glijmiddel gebruiken helpt natuurlijk ook. Zoals alle speeltjes van WeVibe heeft deze Tango een zeer krachtig motortje, en dat voel je wel. Standje zachtjes zit er niet echt op, maar dit zorgt er dan wel weer voor dat je niet erg lang op je orgasme hoeft te wachten 😉

De Tango heeft 8 standen, 4 trilstanden oplopend in intensiteit en 4 ‘fun’ standen. Genoeg keuze dus! Is de Tango dan echt alleen maar geweldig? Voor mij zat er wel een nadeel aan, maar doordat hij zo fijn is, kan ik dat wel vergeven. Hij is namelijk niet zo groot, en glad…wat voor inbrengen dan weer erg makkelijk en fijn is, maar als je net als ik van het spelen wel eens zweethandjes krijgt, of door het glijmiddel een beetje gladde handen dan is het wat onhandig. Hij is niet erg groot en dus heb je ook niet veel grip. Wat dan wel weer makkelijk is, is dat de bediening aan de onderkant zit, dus die heb je zo bij de hand. Al met al vind ik de Tango een heerlijk speeltje, hij geeft prettig genot en is erg makkelijk hanteerbaar. Zeker in combinatie met een ander speeltje, of dildo is hij erg fijn want hij ligt niet snel in de weg. Hij maakt ook niet veel geluid, hooguit het trillen tegen je ring als je hem vasthoudt 😉

Doordat de Tango gemaakt is van hard plastic en waterdicht is deze ook supermakkelijk schoon te maken, iets wat ik bij speeltjes ook wel erg belangrijk vind. Beetje water en zeep en hij is schoon, of je kunt een toycleaner gebruiken en klaar.

Samen/alleen; Doordat deze Tango zo klein is vind ik hem het makkelijkste om zelf te gebruiken, maar je kunt hem ook aan je partner geven uiteraard. Doordat het wat harder plastic is en manlief vaak wat moet zoeken naar een juiste flow, kan dit nog wel eens een beetje onprettig aanvoelen. Daarom gebruik ik hem het liefste alleen, maar das zeker niet erg. Soms heb je ook wel eens ‘alleen tijd’ nodig en dan is deze Tango van WeVibe erg geschikt!

De Anniversary set van WeVibe met de Sync erbij in handige opbergbox

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *