WeVibe Touch


Deze WeVibe Touch is geen nieuw model, maar ik kende hem nog niet. De WeVibe Touch is ontwikkeld als clitorisvibrator en daar is die ook uitermate geschikt voor 😉

Wat staat er op de verpakking? A deep, satisfying rumble, with gentle contours to caress all the right places. Silky soft yet firmly powerful, Touch is the ultimate clitoral vibe.”

Prijs; varieert van €95 tot €110 even goed zoeken dus op verschillende sites!

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte; 10 cm

Breedte; 4,5 cm

Dikte; 3,7 cm

Gewicht; 361 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv magneet USB-kabel

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur speelplezier.

Aantal patronen; 8 vibratiestanden


Eerste indruk; Wat een leuke kleur! De WeVibe Touch zit in een heel mooi doosje, zoals ik gewend ben van WeVibe, en doet daardoor meteen luxe aan.

De Touch zit strak in het doosje en is een hele mooie, diepe kleur paars. Ik hou der van! Als je hem uit het doosje haalt valt je meteen op dat deze Touch heel fijn in de hand ligt. Daar is deze vibrator ook voor ontwikkelt, het is een zogenaamde clitorisvibrator en die moet dus wel fijn in de hand liggen, en dat doet deze Touch. Je voelt meteen dat ook deze vibrator erg zacht is. Niet zo zacht als de WeVibe Wish, maar wel erg fijn. De Touch is 100% waterproof en dat betekend dus dat ie mee in bad of onder de douche kan, en dat is meer plezier in mijn ogen, dus pluspunten!

De WeVibe Touch wordt geleverd met oplaadkabel, en een opbergzakje. En dat vind ik dus heel erg handig. Deze vibrator is niet zo klein als bijvoorbeeld een bulletvibrator, maar als je hem mee wilt nemen dan is een zakje wel erg prettig, omdat siliconen nu eenmaal pluisjes aantrekt. Echt, daar zouden ze wat op moeten verzinnen!

Deze WeVibe Touch is van siliconen, dus gebruiken met glijmiddel op waterbasis! Wat ik ook een hele fijne ‘feature’ vind van de Touch is dat hij een “low battery” indicator heeft, en dat is superhandig voor iemand zoals ik die altijd vergeet haar vibrators op te laden! Een reminder is dan heel fijn 🙂

De WeVibe Touch heeft 8 vibratiepatronen en is te bedienen met 1 knop. Dit is de aan/uit knop en je gaat dus door het menu heen door de knop iedere keer in te drukken. Eerlijk gezegd is dit niet heel erg storend, je zoekt een patroon en je gaat er mee aan de slag. Er hoeft niet altijd een heel scala aan vibraties te zijn. WeVibe staat erom om goede en diepe vibraties te hebben, dus dan hoef je ook niet te wisselen tussendoor. Althans, dat is mijn mening. Je kunt kiezen uit 4 verschillende trillingen; low, medium, high en ultra zijn degenen waar je uit kunt kiezen. Dan heeft WeVibe ook altijd een soort van ‘signature’ patronen die heel veel van hun speeltjes hebben, namelijk; tease, wave, pulse en cha-cha. En vooral die laatste is leuk om jezelf mee te plagen. Ik vind deze ook heel fijn op de WeVibe Gala overigens.


De test; Zoals al eerder gezegd ligt de Touch heel fijn in de hand. Je drukt de aan/uit knop een paar tellen in en hij is aan. Je drukt nog een paar keer op de knop en zoekt het patroon wat je leuk vind. Als je trillingen fijn vind en je wilt de intensiteit opbouwen, dan raad ik je aan om bij het begin te beginnen en dan met een simpele druk op de knop de trillingen op te voeren. Ik moet wel zeggen, dat ondanks dat hij fijn in de hand ligt, het dan niet makkelijk is om de knop te bedienen, daarvoor moet je hem echt weer even anders vastpakken. Meestal kies ik dus een patroon en blijf ik daarbij. Deze vibrator onthoudt niet waar je gebleven bent, en dus moet je steeds opnieuw door de vibratiepatronen ‘bladeren’ Ik vind dat persoonlijk niet zo’n probleem.

Wat de WeVibe Touch nou zo’n fijne clitoris stimulator maakt is toch wel zijn ‘kopje’. De Touch heeft een wat puntiger topje, en daardoor kun je heel gericht je clitoris stimuleren. Of juist eromheen als je dat prettiger vind. Het is geen ‘pin point stimulation’ maar wel wat gerichter dan bijvoorbeeld een wandvibrator.

Door de vorm van de Touch is hij ook heel fijn in bad of onder de douche. Hij heeft zeg maar een taille en daardoor is hij niet glibberig. Ja, visioenen van een bijna orgasme en dan je vibrator uit je handen laten glibberen zijn op zijn plaats! Maar daar heb je bij deze Touch dus geen last van 🙂

Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Tja, de prijs misschien….

Ik geef toe deze Touch is niet heel goedkoop, maar omdat het geen nieuw model is, kun je deze vibrator misschien nog wel ergens in de aanbieding vinden. Vind ik hem het geld waard? Dat is een lastige….Als ik heel eerlijk ben zou ik wat doorsparen en voor de WeVive Gala of Wish gaan. Beiden ook oplegvibrators en iets veelzijdiger. Aan de andere kant, als je helemaal niets met apps, of gewoon een ‘simpele’ oplegvibrator wilt, dan is deze WeVibe Touch een hele fijne optie.


Samen/alleen; Door de vorm van deze Touch ligt hij heel fijn in je hand. Als je partner hem in de hand neemt is dit niet anders. Alleen door het puntje en doordat deze in een kromming loopt, lijkt het me fijner als je hem zelf bedient. Dan gaat de vibrator echt met de vorm van je lichaam mee. Als je partner echt naast je ligt ipv bijvoorbeeld voor je zit, dan zou dit geen probleem moeten zijn 😉

Benieuwd geworden naar de WeVibe Touch?

Je kunt de WeVibe Touch bestellen bij Bol.com ( en daarmee help je mijn blog een beetje )


Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekend echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *