WeVibe Wish

Deze WeVibe Wish is geen nieuw model, maar ik kende hem nog niet. Deze WeVibe Wish kwam in 2015 op de markt. Het voordeel van het feit dat deze toy niet gloednieuw is, is de prijs. En dat geld is hij meer dan waard, wat een toffe sextoy!

Wat staat er op de verpakking? The soft exterior and rumbly vibrations of Wish by We-Vibe stimulate with deep sensations. Similar to a wand, Wish offers broad stimulations.

Wish can be enjoyed all over the body. Use the tapered tip for more focused vibration or use pressure and enjoy the plush exterior and deep vibrations.

Prijs; varieert van €75 tot €120 even goed zoeken dus op verschillende sites!

Materiaal; Body safe ABS siliconen

Lengte;  10,4 cm

Breedte; 6,6 cm

Dikte; 4,1 cm

Gewicht; 390 gram

Waterproof; ja

Oplaadbaar/Batterijen; Oplaadbaar dmv magneet USB-kabel

Oplaadtijd; 90 minuten voor 2 uur speelplezier.

Aantal patronen; 10, maar die kun je helemaal aanpassen en regelen via de app. Dus stiekem zijn het er veel meer!

Eerste indruk; Wat. Is. Deze. Vibrator. Zacht!! Oh my!

De WeVibe Wish is gemaakt van een dikker soort siliconen waardoor je hem een beetje in kunt drukken. Het zijdezachte siliconen maakt het dat deze dus heel erg zacht aanvoelt. Het puntje beweegt zelfs een beetje mee, wat is dat fijn zeg!

Er staat ook bij ‘Silky soft plush’ en dat klopt wel. Ik heb geen idee of er een Nederlandse naam voor is, want pluche doet het onrecht, maar plush..ja dat klopt wel. De kleur is geweldig, maar ik ben echt razend enthousiast over hoe deze clitoris vibrator aanvoelt. Hij wordt geleverd  in een mooi en classy doosje zoals ik gewend ben van WeVibe. Ik hoor mensen vaak over de prijs van WeVibe, en inderdaad deze toys zijn niet altijd goedkoop, maar met WeVibe weet je wel dat je kwaliteit koopt. Ik heb geen aandelen, maar dat is gewoon zo. Doordat deze Wish geen nieuw model is kun je hem nog wel eens goedkoop vinden, en ga hem opzoeken, want deze vibrator wil je! Hij is zo ontzettend veelzijdig en leuk, ik zal het je zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

De test; Het zachte siliconen is waterproof, dus dat is erg makkelijk schoon te maken. Verder zit er een USB oplaadkabel bij van 100cm en deze ‘klikt’ vast dmv een magneetje, erg handig. Deze clitoris vibrator ligt fijn in de hand is niet heel erg zwaar en fluisterstil. De motoren van WeVibe staan erom bekend dat ze erg krachtig zijn, en deze Wish heeft er zelfs 2! En dat is onwijs fijn, want daardoor kun je de fijnste orgasmes krijgen. Deze WeVibe Wish heeft namelijk 10 verschillende patronen, maar doordat hij 2 motoren heeft kun je met de app ontzettend veel verschillende patronen maken. Deze Wish heeft de ‘Powerpulse Vibration’ maar als je dit te heftig vindt, kun je deze dus in de app aanpassen en zachter zetten.

Ik heb al eens eerder verteld over de ‘We connect app’ in een andere review over de WeVibe Gala, maar ik ga je er toch nog een beetje over vertellen.

Je kunt heel makkelijk de app downloaden in de appstore en deze openen op je telefoon; de iphone 4S (met iOS 7 of nieuwer) of android (met OS 4.3 of nieuwer) maar er staat ook een lijstje online met welke er beschikbaar zijn.

Ik had de Wish opgeladen en aangezet volgens de aanwijzingen in de app. Hij vond mijn Wish meteen en de connectie was gemaakt. Erg makkelijk! Door te spelen in de app kon ik een beetje zien wat deze allemaal kon. Je kunt de intensiteit aanpassen, de patronen langer of korter maken. Je kunt zelfs hele nieuwe patronen creëren!

Wat ook heel erg leuk is, is dat je connectie met je minnaar kunt maken. Je kunt dus met je man, vrouw, vriend, de buurman/vrouw, wie dan ook, spelen. Diegene logt niet in op de app, maar maakt via jouw telefoon connectie met jou. Je kunt daardoor altijd nog een beetje controle houden over je sextoy, een fijn idee wel. Er zijn ook verhalen over sextoys die gehackt worden, maar ik ben daar wat sceptisch in. Het zal best kunnen, en je moet je ervan bewust zijn. Aan de andere kant, moet je dan deze leuke Wish en zijn mogelijkheden niet ontdekken omdat er wel eens iemand in zou kunnen breken? Nahhh daar is hij echt te leuk voor! De WeConnect app is trouwens beveiligd tegen het nemen van screenshots. Ook wel een fijn idee dat je dus naar hartelust kunt appen via de chatfunctie en ook nog wel eens iets ondeugends kunt sturen. Ik heb met een andere telefoon screenshots genomen van een van de belangrijkste features, althans in mijn ogen dan. Je houdt namelijk ALTIJD zelf de controle. Je kunt je minnaar toestemming geven, maar je kunt altijd het speeltje weer terug overnemen. Als je minnaar dan weer de controle terug wilt, dan moet je dit nogmaals bevestigen. Er gebeurd dus nooit iets zonder dat je hier zelf toestemming voor geeft! Erg prettig idee 🙂 Dus als je partner wel eens weg moet voor zaken naar het buitenland, of saai werk heeft en wel eens wat afleiding kan gebruiken, dan is dit wel een hele leuke toy.

 

Ik was, en ben nog steeds, erg enthousiast over de WeVibe Gala. Maar ik moet eerlijk bekennen dat deze Wish me nu toch wel aan het twijfelen brengt. Deze Wish is net als de Gala zo ontzettend veelzijdig. Daar komt bij dat ik de WeVibe Wish erg prettig in de hand vind liggen. Hij is heel zacht, en fijn in het gebruik. Hij is ook wat zwaarder, en persoonlijk vind ik dat wel fijn om ‘iets in de hand’ te hebben ( en nee, zo bedoel ik dat niet! Get your mind out of the gutter! )

Wat ook erg fijn is aan deze Wish is dat hij een ‘low power alert’ heeft. Ideaal voor mensen zoals ik, die vaak vergeten hun toys op te laden haha!

Als ik dan een nadeel moet noemen aan de WeVibe Wish is het bedieningsknopje. Deze moet je wel heel stevig indrukken om hem aan uit te krijgen of naar een ander patroon te krijgen, maar aan de andere kant….als hij eenmaal aanstaat dan kun je hem heel makkelijk bedienen via de app. Maar goed, ik moest ook heel hard nadenken over een puntje van kritiek 😉

voorbeelden van vibraties opzoeken online

Samen/alleen; Nou dat hoef ik je niet meer uit te leggen toch? Deze Wish is heeeeeel erg geschikt om samen te gebruiken. Ook om bijvoorbeeld samen in huis te zijn, je hoeft je partner niet helemaal naar het buitenland te sturen voor wat fun 😉

Maar ook alleen is het een hele fijne toy. De WeVibe Wish kan wat overweldigend zijn, maar dat regel je makkelijk met de app. Je kunt er fijn mee ontdekken wat je prettig vind. Maar je kunt je partner ook uitdagen om een leuk patroon te verzinnen, het is zo ontzettend veelzijdig!

Benieuwd geworden naar de WeVibe Wish?

Je kunt  bij WeVibe op de site zelf kijken waar je hem kunt bestellen,maar hij is ook te koop via Easytoys en bol.com

Ik ontvang producten om er een review over te schrijven, dit betekent echter niet dat mijn mening te koop is. Je zult dan ook altijd mijn eerlijke mening over een product lezen.

Spread the love
Tagged , , , ,

6 thoughts on “WeVibe Wish

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *