Nieuwtjes

3 Jr InMijnSlaapkamer

Wat een leuke tijd heb ik beleefd met mijn blog. Van het spannende begin, tot de tumult van de afgelopen periode. Ik heb er veel van geleerd, veel mensenkennis opgedaan, en vooral mijn vriend (en vijand) leren kennen. Maar ook veel lieve lezers, lieve berichtjes en veel vragen, die ik met veel liefde en aandacht heb beantwoord.

Maar, en ja er is helaas een maar.. (!) Na 3 jaar moet ik noodgedwongen stoppen.

Door de Corona periode is er in het hele land een hoop veranderd. Voor iedereen en dus ook voor mij. Ik heb het onwijs druk gehad de afgelopen maanden en dat heeft geleid tot promotie. Ontzettend leuk natuurlijk, maar helaas niet meer te combineren met een goed gelezen blog. Een blog is nu eenmaal meer dan een een stukje typen, fotootje maken en klaar. Wil je het goed doen, dan kost het je gewoonweg veel tijd. En die heb ik helaas niet meer.

En dus komt er een einde aan, toch wel, een tijdperk. En ik kan, en wil jullie niet laten gaan zonder een bedankje..

Dus! Bedankt voor de steun en voor de lieve woorden. Voor alle leuke momenten, grappige en vooral, gevoelige vragen. Ik mocht ook een kijkje nemen in jullie slaapkamer, en dat is goud waard! Met heel veel pijn in mijn hart neem ik dan ook afscheid.

Ik maak er ook niet te veel woorden aan vuil, want jullie kunnen je vast indenken hoe rot (en op zijn Rotterdams, kut) dit voelt. Maar hey, kop omhoog, kroontje recht en doorrrrrrr!

Dag liefjes 💋

Morgan

Spread the love

7 thoughts on “3 Jr InMijnSlaapkamer

  1. Voor ons enorm jammer, maar voor jou, van harte gefeliciteerd met je promotie. Dank je wel voor 3 jaar leesplezier! En ik sluit mij aan bij Alex, zorg goed voor jezelf Xx

  2. Jammer dat je moet stoppen met iets dat je zo goed deed, maar van harte gefeliciteerd met je promotie. Ik ben blij dat ik je een vriendin mag noemen, en dat had niet gekund als je deze blog niet had. Tot snel!
    ~ Marie xox

  3. Allereerst van harte gefeliciteerd met je promotie. Vervolgens jammer dat je gaat stoppen, maarrrrrrrrr ik denk dat als ik je positie was geweest ik hezelfde besloten zou hebben.
    Dank voor je blogs, want die heb je toch maar mooi neergezet en dat wordt je niet afgepakt. Bewaar het als een fijne herinnering.

    Jay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *