Nieuwtjes

Achter de schermen

Hoi lieve Kinkies,

Het is al een tijdje wat rustiger op mijn blog. Vorige keer had ik al een beetje verteld hoe dit kwam. Ik ben momenteel met 2 studies tegelijk bezig ( strevertje, I know! ) en dan wil ik ook nog dit blog erbij houden.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, heb ik problemen met mijn lijf gekregen. En als dit nu een gebroken been was, dan is het nog wel een beetje te behappen en gewoonweg onpraktisch. Helaas heb ik problemen met mijn ‘kippenhok’ oftewel mijn baarmoeder gekregen. Dit heeft als gevolg dat ik heel vaak, heel moe ben…echt uitgeput zeg maar. Niet echt handig als je een huishouden, werk en studies wilt volhouden, maar ja…shit happens! Daar komt bij dat er testen gedaan moeten worden, waarvan ze niet helemaal met zekerheid kunnen zeggen dat het misschien geen slecht nieuws is. Ik ben immers de 35 gepasseerd ( maar net hoor! ) en dan krijgen de meeste vrouwen hier toch mee te maken, er hoeft niet voor niks een uitstrijkje gemaakt te worden elke 5 jaar. Ik probeer zeker positief te blijven, maar met de hormonen die ik moet slikken, mijn lijf dat het soms gewoon opgeeft, kan ik het soms niet allemaal meer bolwerken.

Er zijn nog een hoop reviews die ik wil en moet schrijven, sorry lieve leveranciers, maar er word echt aan gewerkt! Ik ben jullie niet vergeten šŸ™‚ Maar ik moet nu helaas naar mijn lijf luisteren, en dat lijf heeft niet altijd even veel zin in seks ook nu. Gedoetjes….

Anyway, ook dit is iets wat zich in mijn slaapkamer afspeelt. De onzekerheid, de buikpijn, de frustraties, de angst….En ik denk dat er meerdere vrouwen ‘last’ van hebben, dus ik zal er af en toe een blogpost over doen, gewoon om te laten weten hoe het proces in zijn werk gaat.

Voorlopig heb ik eind maart pas een vervolgonderzoek, en tot die tijd stort ik me op mijn gezin, mijn werk, mijn studies, en als ik dan nog puf heb op dit blog. Ik post regelmatig dingetjes op instagram en twitter omdat dit net iets minder tijd in beslag neemt dan een blog schrijven. Dus volg me daar als je wat vaker iets van me wilt zien of horen, en dan spreken we elkaar snel weer!

Dikke kus, en bedankt voor al jullie steun de afgelopen jaren!

Xx Morgan

Spread the love

3 thoughts on “Achter de schermen

  1. OMG! Wat een ellende allemaal zeg!šŸ˜± Ik weet wel een beetje hoe het is als je kippenhok ellende hebt. Ik wens je onwijs veel sterkte toe en veel (hopelijk snel) gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *