Nieuwtjes

Binnenkort…

Omdat het alweer eventjes geleden is, wilde ik jullie even op de hoogte brengen van waar ik allemaal mee bezig ben. Binnenkort zal ik het helaas niet meer redden om meerdere keren per week iets te posten, en ga ik terug naar 1 keer per week, minimaal! Daarbij zal ik af en toe eens een berichtje plaatsen hier in ‘nieuwtjes’ met de dingen waar ik mee bezig ben zodat jullie weten wat er aan zit te komen.

Mijn blog loopt hardstikke leuk, maar het is niet mijn ‘echte werk’… En ik ga voor mijn ‘echte werk’ binnenkort een opleiding volgen, en daar gaat best wat tijd en energie in zitten. Om mijn blog niet helemaal weg te doen of te laten verslonzen, ga ik terug naar 1 keer per week. Uiteindelijk word dat vast wel weer meer, maar nu lukt het gewoonweg eventjes niet. Het geeft wat lucht en ruimte, wat er hopelijk voor zorgt dat ik het bloggen leuk blijf vinden, zonder al het gedonder, gedoe en gezeur eromheen. Bloggen over sex is namelijk heel erg leuk! en dat blijf ik dan ook graag doen šŸ™‚

Ik heb pasgeleden van Easytoys 2 nieuwe speeltjes gekregen die ik momenteel aan het testen ben, waaronder een luchtdruk stimulator, en van deze vibrators ben ik altijd een beetje bang geweest haha, dus dat word wat! Ook had ik vorige keer een review van een ‘my first vibrator’ de Lily Vibe van Easytoys. Ik was er niet erg over te spreken, maar ik ben dan ook geen beginner ( grijnst, verre van zelfs! ) maar een vriendinnetje van mij wel. Zij gaat deze eens testen en kijken wat zij er nu precies van vind.

Ook kreeg ik heel veel moois van HotStuff Amsterdam, oh my! Dat was echt een te gek pakket met zoveel leuks, daar hoor je snel meer over…. anders kun je me ook volgen op Instagram, daar plaats ik wat vaker een fotootje van een nieuw product.

Dan weten jullie een beetje waar ik mee bezig ben. Heb je nog suggesties? of wil je een keertje meekletsen? stuur me gerust een berichtje!

Groetjes, Morgan

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *