Nieuwtjes

Blog in het nieuws…

Al vanaf het eerste begin van dit blog, kwam ik in aanraking met Gekooide Kater ( door mij liefkozend Poezebeest genoemd ) Ik vind het onwijs intrigerend om te lezen over het fenomeen “Kuisheid” Persoonlijk zou ik er niet voor kiezen, maar ik vind het heel mooi om te zien dat het Poezebeest zoveel om zijn meisje geeft dat hij dit zichzelf aandoet 😉

Daarom zijn blog in het nieuws, want dat verdient hij gewoon! Als is het alleen maar vanwege dat fantastische logo…

Gekooide Kater

Eén van de bijverschijnselen van langdurige opsluiting in een kuisheidskooi en seks zonder orgasme, is dat je na verloop van tijd steeds vaker voorvocht begint te lekken. Op de één of andere manier vind ik dat wel sexy; het is een soort tastbaar bewijs van mijn kuise staat.

Vreemd genoeg produceerde ik toen ik nog regelmatig klaarkwam slechts weinig van het spul – hooguit een paar druppels na langdurig aftrekken – maar nu leidt zelfs de geringste opwinding tot onmiddellijke lekkage.

Toen ik gisteren begon te lekken (nadat ik op tumblr even aan mijn pornoverzameling gewerkt had) heb ik van de nood een deugd gemaakt en wat fotografisch bewijs verzameld. Door te experimenteren met Photoshop heb ik daarna een paar van de foto’s omgetoverd tot mijn eigen “male chastity art”.

Kon ik toch even met mijn penis spelen.

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *